ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAutorijden met slechts één pedaal in de Nissan...

Autorijden met slechts één pedaal in de Nissan Leaf. Hoe werkt dat?

24-01-2018

Autorijden met slechts één pedaal in de Nissan Leaf. Hoe werkt dat?

De Nissan Leaf is compleet vernieuwd met een modern design, meer vermogen en een grotere actieradius. De elektrische leaseauto beschikt ook over verschillende geavanceerde rijsystemen die uw dagelijkse autoritten makkelijker en comfortabeler maken. Een voorbeeld hiervan is de innovatieve Nissan e-Pedal. Elektrisch rijden met behulp van de e-Pedal is één van de eigenschappen die het leasen van de Nissan Leaf zo aantrekkelijk maken. ActivLease is uw Nissan Leaf expert en legt u uit hoe de e-Pedal werkt.

Nissan Leaf met e-Pedal

De Nissan e-Pedal is een nieuwe, inspirerende manier van autorijden die alleen mogelijk is met een elektrische auto. Dankzij deze technologie hoeft u alleen nog maar het gaspedaal te gebruiken om de auto te starten, versnellen, vertragen en stoppen. De e-Pedal is standaard aanwezig op alle Nissan Leaf uitvoeringen en te activeren met een schakelaar op de middenconsole. Als u plotseling sterk moet afremmen kunt u altijd nog het reguliere rempedaal gebruiken. Ook is het mogelijk om gewoon met twee pedalen auto te rijden.

Autorijden met één pedaal vergt aanvankelijk nog enige gewenning, maar voelt na een paar ritten als een tweede natuur. De Nissan Leaf met e-Pedal maakt uw rijervaring simpeler en leuker. Dankzij de elektrische aandrijving ervaart u direct het vermogen en respons van de leaseauto. Tegelijkertijd zorgt one-pedal driving voor meer comfort in stressvolle situaties zoals bij druk verkeer, in files en tijdens stedelijke ritten.

Bekijk de beelden hieronder om de Nissan Leaf e-Pedal in actie te zien.

Regeneratief remmen

De Nissan e-Pedal zorgt niet alleen voor een nieuwe manier van emissievrij autorijden, maar ook een groter bereik. De Nissan Leaf heeft standaard een actieradius van 378 km NEDC. Door te remmen via de e-Pedal kunt u energie terugwinnen en meer kilometers rijden. Regeneratief remmen is daarom één van de vele redenen waarom elektrisch rijden zo leuk is. De Nissan Leaf lease beschikt vanaf uitrustingsniveau Acenta ook nog over een warmtepomp om de actieradius verder te optimaliseren.

Nissan Leaf met e-Pedal leasen bij ActivLease

De Nissan Leaf behoort tot een nieuwe generatie van elektrische auto’s. Bij ActivLease kunt u alle beschikbare Nissan Leaf uitvoeringen en opties leasen in verschillende kleuren. Betaalbaar autorijden in de nieuwe Leaf is mogelijk dankzij de gunstige vier procent bijtelling die op elektrische auto's van toepassing is. ActivLease is uw expert in alles omtrent elektrisch rijden. Vraag onze vriendelijke lease experts om vrijblijvend advies en een leaseofferte op maat. We helpen u graag met het maken van de elektrische overstap!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAutorijden met slechts één pedaal in de Nissan...