ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>De meest gekozen opties voor de Nissan Leaf. Be...

De meest gekozen opties voor de Nissan Leaf. Bestel nu bij ActivLease!

16-01-2018

De meest gekozen opties voor de Nissan Leaf. Bestel nu bij ActivLease!

De vernieuwde Nissan Leaf is bijzonder populair en ActivLease is fan van de elektrische leaseauto. De Leaf heeft een prachtig design, innovatieve technologie en een grote actieradius. Volgens de NEDC-testmethode is een elektrisch bereik haalbaar van maximaal 378 kilometer op een volle accu. U kan bij ons alle beschikbare Nissan Leaf uitvoeringen en opties leasen en onze elektrische lease experts hebben voor u de meest gekozen opties nader bekeken. ActivLease is uw Nissan Leaf expert!

Nissan Leaf met groter bereik

De nieuwe Nissan Leaf wordt standaard geleverd met een 40 kWh accu. Hiermee kan u volgens de NEDC-meting bijna 380 kilometer volledig emissievrij rijden. Dat is meer dan genoeg om zorgeloos van uw dagelijkse woon-werkverkeer te kunnen genieten. In de tweede helft van 2018 levert Nissan de leaseauto met een nóg grotere acculading. Met dit optionele 60 kWh accupakket kan u de Nissan Leaf actieradius uitbreiden met meer dan 100 kilometer.

Nissan Leaf standaarduitrusting

De Nissan Leaf beschikt standaard over LED-dagrijverlichting, automatische airconditioning, cruise control, een e-Pedal en diverse veiligheidssystemen. Vanaf uitvoeringsniveau Acenta krijgt u een warmtepomp waarmee u de actieradius kan optimaliseren. Natuurlijk is het interieur uit te breiden met diverse opties. Onmisbaar voor het instapmodel is bijvoorbeeld het NissanConnect EV navigatiesysteem met 5,8” kleuren touchscreen. Op andere uitvoeringen is navigatie altijd aanwezig. Voor extra comfort kunt u verwarmbare voorstoelen overwegen, met bekleding in zwart of beige leder/alcantara.

Opties en accessoires voor het exterieur

Ook het exterieur van de Nissan Leaf is te personaliseren. De elektrische leaseauto kunt u upgraden met 16 tot 17 inch lichtmetalen designvelgen. Standaard zijn de buitenspiegels met geïntegreerde LED-knipperlichten voor een stijlvol effect. Een Elegance of Dynamic Pack met sierlijsten of een haaienvin geeft de Leaf nóg meer uitstraling. En heeft u al nagedacht over een kleur? Nissan heeft verschillende metallic laksoorten beschikbaar voor de Leaf, waaronder Silver Grey, Brilliant Black, Magnetic Red en Pearl White in combinatie met een zwart dak en buitenspiegels.

Zelfstandig parkeren en rijden met één pedaal

De Nissan Leaf 2018 behoort zonder meer tot een nieuwe generatie elektrische auto’s. De innovatieve rijsystemen in deze leaseauto ziet u namelijk bijna nergens anders. Zo kan u de Leaf starten, versnellen, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Een aanrader is het optionele ProPILOT-parkeersysteem. Hiermee kan de Nissan Leaf geheel zelfstandig voor u in- en uitparkeren. U hoeft het pedaal of stuur dus niet meer te gebruiken!

Kies uw Nissan Leaf opties bij ActivLease. Elektrisch rijden met groot bereik en vier procent bijtelling

De nieuwe Nissan Leaf is een regelrechte hit onder de elektrische auto’s die u in 2018 kan leasen. Het model garandeert een groot bereik voor een scherpe leaseprijs en bezet daarom een zeer gunstige marktpositie. Ook komt u bij emissievrij rijden in aanmerking voor de vriendelijke vier procent bijtellingsregel. Heeft u de elektrische overstap al gemaakt? Informeer bij onze lease experts naar alle beschikbare Nissan Leaf opties of vraag meteen een leaseofferte aan. ActivLease is uw elektrische lease expert!

Relevante artikelen

Zo ziet de Nissan Leaf 40 kWh accu eruit

27-07-2018 | De Nissan Leaf is dit jaar de best verkopende elektrische auto in Nederland en ook...

Lees verder

Elektrische camper van Nissan, duurzaam op vakantie met de e-NV200 Camper

15-06-2018 | Elektrische auto's en bedrijfswagen horen inmiddels tot het Nederlandse straatbeel...

Lees verder

Nissan Leaf leasen? Kortere levertijd voor Nederland!

08-06-2018 | Geweldig nieuws van de Nissan importeur want de Japanners gaan sneller meer Leafs...

Lees verder

Vernieuwde Nissan Qashqai krijgt autonome techniek

14-03-2017 | Nissan heeft de populaire Qashqai onder handen genomen en voorzien van een update....

Lees verder