ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sPeugeot

Peugeot zakelijk leasen

Peugeot lease

De Franse autofabrikant Peugeot bouwt comfortabele auto's met efficiënte motoren. De Peugeot 208 en de 308 bijvoorbeeld zijn zuinig en milieuvriendelijk dankzij de lage CO2-uitstoot. Zonder concessies te doen, want de 308 SW is evengoed een ruime stationwagon met een hoog comfortniveau.

Peugeot heeft vandaag de dag diverse modellen beschikbaar die zeer aantrekkelijk zijn voor een zakelijke lease. Neem bijvoorbeeld de nieuwe elektrische Peugeot e-3008 SUV, genomineerd voor Auto van het Jaar. De 2008 en 5008 behoren tot de meest gekozen SUV's van dit moment. De modellen bieden geweldige prestaties, een hoog niveau van luxe en comfort en zijn tevens uit voorraad leverbaar bij ActivLease.

Via ActivLease regelt u eenvoudig de juiste Peugeot lease oplossing voor uw situatie. Bekijk onze modellen, stel uw auto online samen of profiteer van het voordeel in de ActivLease outlet. Zowel financiële als operationele lease mogelijk. Vraag ook naar de short lease opties.

Het merk Peugeot

De oorsprong van het merk Peugeot dateert uit 1810, toen werd gestart met gieterij voor gelamineerd staal en horlogeveren. Tot 1885 maakte het bedrijf een grote ontwikkeling door en maakte naam met allerlei gereedschappen op diverse Europese markten, maar ook in de VS, Turkije en Egypte. In 1882 werd gestart met de productie van rijwielen, wat resulteerde in driewieler met een stoommachine. Deze driewieler was geschikt voor het vervoer van 2 personen. 

De eerste Peugeot auto wordt in 1890 gebouwd met een Peugeot carrosserie, gemonteerd op een Panhard chassis en met een Daimler motor. In 1892 kwam de productie van Peugeot auto's echt op gang en begon de lange geschiedenis van het merk.

Na de Tweede Wereldoorlog scoort Peugeot bijzonder goed met de 203, 403, 404 en de 504. Daarna heeft het bedrijf zich steeds verder ontwikkeld. Als Peugeot in 1983 als laatste redmiddel de 205 introduceert (het bedrijf heeft op dat moment wat financiële problemen), blijkt dit een groot succes.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sPeugeot