ActivLease
085 - 90 229 29

Opel lease

Het leasen van een Opel is via ActivLease eenvoudig geregeld. Diverse modellen zoals de nieuwe Corsa zijn uit voorraad leverbaar. Ook de Adam, Astra Sports Tourer, Mokka X en Zafira zijn beschikbaar. Voor de nieuwe Insignia Grand Sport kunt u alvast een leaseofferte aanvragen. Voor de zakelijke rijder heeft Opel veelal aantrekkelijke optiepakketten beschikbaar. Hiermee geniet u tegen geringe meerprijzen van luxe opties zoals lederen bekleding en een navigatiesysteem. Neem voor meer informatie over de optiepakketten contact op met een van onze professionals.

Kiest u voor operationele lease, financiële lease of short lease, bij ActivLease bent u voor het leasen van uw auto altijd aan het juiste adres.

Het merk Opel

Opel is een van de meest populaire automerken ter wereld. Het bedrijf werd in 1862 opgericht door Adam Opel, met als oorspronkelijke doel om naaimachines te produceren. In de jaren 1880 kwamen daar fietsen bij. Pas in 1899 kwam de eerste automobiel op de markt. Het bedrijf groeide snel en rond het begin van de Eerste Wereldoorlog was Opel al de grootste Duitse autoproducent.

Na de introductie van de Opel Kadett viert Opel in 1937 zijn 75-jarige bestaan. Op dat moment is het de grootste fabrikant en exporteur van auto's in Europa.

Succesnummers van Opel zijn naast de Kadett de Opel Corsa, Opel Vectra en tegenwoordig de Opel Astra.

Opel maakt Duits rijden betaalbaar. Scherpe vanafprijzen, maar wel hoge kwaliteit afwerking en innovaties op het gebied van passieve en actieve veilgheid kenmerken de nieuwste modellen van Opel.