ActivLease
085 - 90 229 29
Opel

Opel lease

Het leasen van een Opel is via ActivLease eenvoudig geregeld. Diverse modellen zoals de nieuwe Corsa zijn uit voorraad leverbaar. Ook de AstraAstra Sports Tourer, Mokka X en Crossland X zijn beschikbaar. De grootste SUV van Opel is de Grandland X. Deze is sinds kort te bestellen bij ActivLease. Voor de nieuwe generatie Insignia kunt u een leaseofferte aanvragen, voor zowel de vijfdeurs Grand Sport als de ruime Sports Tourer. Elektrisch rijden in een Opel is ook mogelijk! Bekijk onze aanbiedingen voor de Opel Ampera-e met 520 km NEDC-actieradius.

Voor de zakelijke rijder heeft Opel veelal aantrekkelijke optiepakketten beschikbaar. Hiermee geniet u tegen geringe meerprijzen van luxe opties zoals lederen bekleding en een navigatiesysteem. Neem voor meer informatie over de optiepakketten contact op met een van onze professionals.

Kiest u voor operationele lease, financiële lease of short lease, bij ActivLease bent u voor het leasen van een nieuwe Opel altijd aan het juiste adres.

Relevante artikelen

Opel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro en Grandland X PHEV op komst

12-10-2018 | Opel heeft zijn productoffensief voor de komende jaren, het PACE-plan, nader toege...

Lees verder

Nieuw infotainmentsysteem voor Opel Insignia en andere Opel leaseauto's

05-07-2018 | Een nieuwe generatie infotainmentsystemen ligt klaar voor de Opel Insignia en ande...

Lees verder

Nieuwe motor en luxe uitvoering voor Opel Grandland X lease

04-12-2017 | Opel voegt binnenkort een sterke dieselmotor toe aan het motoren aanbod van de Gra...

Lees verder

Alle Opel modellen krijgen elektrische variant in 2024

18-11-2017 | Opel gelooft in de elektrische omslag. Dat is reeds te zien aan hun uiterst indruk...

Lees verder

Het merk Opel

Opel is een van de meest populaire automerken ter wereld. Het bedrijf werd in 1862 opgericht door Adam Opel, met als oorspronkelijke doel om naaimachines te produceren. In de jaren 1880 kwamen daar fietsen bij. Pas in 1899 kwam de eerste automobiel op de markt. Het bedrijf groeide snel en rond het begin van de Eerste Wereldoorlog was Opel al de grootste Duitse autoproducent.

Na de introductie van de Opel Kadett viert Opel in 1937 zijn 75-jarige bestaan. Op dat moment is het de grootste fabrikant en exporteur van auto's in Europa.

Succesnummers van Opel zijn naast de Kadett de Opel Corsa, Opel Vectra en tegenwoordig de Opel Astra.

Opel maakt Duits rijden betaalbaar. Scherpe vanafprijzen, maar wel hoge kwaliteit afwerking en innovaties op het gebied van passieve en actieve veilgheid kenmerken de nieuwste modellen van Opel.