ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sOpel

Opel zakelijk leasen

Opel lease

Het zakelijk leasen van een Opel is via ActivLease eenvoudig geregeld. Diverse modellen zoals de nieuwe Corsa zijn beschikbaar voor een laag maandtarief. Ook de AstraAstra Sports Tourer, Mokka en Crossland zijn beschikbaar. De grootste SUV van Opel is de Grandland. Deze is ook als PHEV te bestellen bij ActivLease! Opel biedt bovendien meerdere mogelijkheden voor elektrisch rijden. Bekijk onze lease aanbiedingen voor de Opel Mokka Electric en de Corsa Electric!

Voor de zakelijke rijder heeft Opel veelal aantrekkelijke optiepakketten beschikbaar. Hiermee geniet u tegen geringe meerprijzen van luxe opties zoals lederen bekleding en een navigatiesysteem. Neem voor meer informatie over de optiepakketten contact op met een van onze professionals.

Kiest u voor operationele lease, financiële lease of short lease, bij ActivLease bent u voor het leasen van een nieuwe Opel altijd aan het juiste adres.

Het merk Opel

Opel is een van de meest populaire automerken ter wereld. Het bedrijf werd in 1862 opgericht door Adam Opel, met als oorspronkelijke doel om naaimachines te produceren. In de jaren 1880 kwamen daar fietsen bij. Pas in 1899 kwam de eerste automobiel op de markt. Het bedrijf groeide snel en rond het begin van de Eerste Wereldoorlog was Opel al de grootste Duitse autoproducent.

Na de introductie van de Opel Kadett viert Opel in 1937 zijn 75-jarige bestaan. Op dat moment is het de grootste fabrikant en exporteur van auto's in Europa.

Succesnummers van Opel zijn naast de Kadett de Opel Corsa, Opel Vectra en tegenwoordig de Opel Astra.

Opel maakt Duits rijden betaalbaar. Scherpe vanafprijzen, maar wel hoge kwaliteit afwerking en innovaties op het gebied van passieve en actieve veilgheid kenmerken de nieuwste modellen van Opel.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sOpel