ActivLease
085 - 90 229 29

Seat lease

Seat lease

De nieuwste leasemodellen van Seat, zoals de MiiIbiza, Ateca en de Leon zijn met zuinige motoren leverbaar. Ook de Seat Arona crossover beschikt over de nieuwste benzine krachtbronnen. De efficiënte TDI dieselmotoren zijn van Duitse makelij. Dat betekent dat het om bewezen techniek gaat. Seat werkt daarnaast aan meerdere elektrisch aangedreven modellen. De pas aangekondigde Seat Tarraco komt op de markt als plug-in hybride.

Een Seat zakelijk leasen is dan ook zeer betaalbaar. Bij ActivLease regelt u tegen transparante voorwaarden de beste operationale of financiële lease aanbieding. Vraag nu een Seat leaseofferte aan, onze leaseadviseurs gaan graag voor u aan de slag!

Artikelen over Seat lease

De beste elektrische auto's van 2019/2020

02-04-2019 | De elektrische omslag is het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt en va...

Lees verder

Seat el-Born is een veelbelovende stekkerauto uit Spanje

06-03-2019 | Seat brengt in 2020 zijn eerste volledig elektrische auto uit: de Seat el-Born. He...

Lees verder

Seat Tarraco rijtest: een grote en sterke SUV voor het hele gezin

03-12-2018 | Seat liet ons dit jaar kennismaken met de Tarraco, de allergrootste SUV die het me...

Lees verder

De gloednieuwe Seat Tarraco SUV zoekt het hogerop

20-09-2018 | Seat heeft het doek getrokken van zijn grootste SUV ooit: de Seat Tarraco. Het is...

Lees verder

Het merk Seat

Seat is opgericht in 1950 als Sociedad Española de Automóviles de Turismo, S.A. Het Spaanse merk produceert in haar eerste jaren uitsluitend de Fiat 1400, in Spanje uitgebracht onder de eigen merknaam. In 1956 bereikt de productie een mijlpaal met 10.000 auto’s per jaar.

In 1957 start de productie van het populaire model 600, ook onder licentie van Fiat. Hiervan werden honderdduizenden exemplaren gemaakt en dat zorgde voor een boost in de Spaanse auto-industrie.

De samenwerking met Fiat zou nog geruime tijd duren, waardoor buiten Spanje bepaalde modellen zoals de Panda onder het merk Fiat door het leven gingen. Het partnerschap zou duren tot de jaren ’80, wanneer Seat met de Ronda haar eerste zelfstandig geproduceerde auto lanceert.

Seat grijpt het moment om auto’s te exporteren naar de rest van Europa, waar Nederland de eerste afnemer is. In hetzelfde decennium lanceert Seat haar bestverkopende auto ooit: de Ibiza.

Seat is tegenwoordig eigendom van Volkswagen en een fabrikant van zakelijk representatieve modellen zoals de Ateca en de Leon. Zuinige motoren en goed uitgeruste modellen maken de Seats van 2017 populair bij de leaserijder.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.