ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sSeat

Seat zakelijk leasen

Seat lease

De nieuwste leasemodellen van Seat, zoals de Ibiza, Ateca en de Leon zijn met zuinige motoren leverbaar. Ook de Seat Arona crossover beschikt over de nieuwste benzine krachtbronnen. De efficiënte TSI benzinemotoren zijn van Duitse makelij. Dat betekent dat het om bewezen techniek gaat. Seat werkt daarnaast aan meerdere elektrisch aangedreven modellen. De ruime Seat Tarraco is beschikbaar als plug-in hybride!

Een Seat zakelijk leasen is dan ook zeer betaalbaar. Bij ActivLease regelt u tegen transparante voorwaarden de beste operationale of financiële lease aanbieding. Vraag nu een Seat leaseofferte aan, onze leaseadviseurs gaan graag voor u aan de slag!

Het merk Seat

Seat is opgericht in 1950 als Sociedad Española de Automóviles de Turismo, S.A. Het Spaanse merk produceert in haar eerste jaren uitsluitend de Fiat 1400, in Spanje uitgebracht onder de eigen merknaam. In 1956 bereikt de productie een mijlpaal met 10.000 auto’s per jaar.

In 1957 start de productie van het populaire model 600, ook onder licentie van Fiat. Hiervan werden honderdduizenden exemplaren gemaakt en dat zorgde voor een boost in de Spaanse auto-industrie.

De samenwerking met Fiat zou nog geruime tijd duren, waardoor buiten Spanje bepaalde modellen zoals de Panda onder het merk Fiat door het leven gingen. Het partnerschap zou duren tot de jaren ’80, wanneer Seat met de Ronda haar eerste zelfstandig geproduceerde auto lanceert.

Seat grijpt het moment om auto’s te exporteren naar de rest van Europa, waar Nederland de eerste afnemer is. In hetzelfde decennium lanceert Seat haar bestverkopende auto ooit: de Ibiza.

Seat is tegenwoordig eigendom van Volkswagen en een fabrikant van zakelijk representatieve modellen zoals de Ateca en de Leon. Zuinige motoren en goed uitgeruste modellen maken de Seats van 2017 populair bij de leaserijder.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sSeat