ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen ID.3 nu te reserveren, voordeel voor...

Volkswagen ID.3 nu te reserveren, voordeel voor vroege bestellers

09-05-2019
Volkswagen ID.3 nu te reserveren, voordeel voor vroege bestellers

Volkswagen heeft officieel onthuld met welke auto ze de elektrische leasemarkt gaan bestormen. De Volkswagen ID.3 is het eerste model in de elektrische ID-familie en vanaf nu te reserveren. De beloftes waarmee Volkswagen zoveel verwachtingen mee schepte lijken te worden ingelost! De ID.3 krijgt namelijk een ruime actieradius, betaalbare vanafprijs en een riante uitrusting. ActivLease heeft alle beelden en info van de elektrische auto, dus lees snel verder. Meteen een exemplaar reserveren kan natuurlijk ook!

Reserveer nu

Voor vroege bestellers

Wie zo snel mogelijk in de Volkswagen ID.3 wil rijden, kan vanaf vandaag een productieplaats reserveren. Speciaal voor vroege bestellers heeft Volkswagen een speciale introductieversie samengesteld: de ID.3 1st. Deze heeft een accupakket van 58 kWh, een actieradius van 420 km en een rijke standaarduitrusting met o.a. unieke badges, lichtmetalen velgen, DAB+ en voice control. Volkswagen biedt daarnaast zes jaar lang gratis onderhoud aan. Een vanafprijs voor de ID.3 1st is nog niet bekend, maar hij zal niet meer dan 40.000 euro gaat kosten. Daarmee komt de auto dus in aanmerking voor de gunstige 4 procent zakelijke bijtelling!

Voorrang op productieplek

Een reservering voor de Volkswagen ID.3 kost 1.000 euro. Hiermee staat u vooraan in de rij voor een productieplek. De eerste exemplaren worden naar verwachting vanaf de tweede helft van 2020 geleverd. Hoe de ID.3 er onder zijn gecamoufleerde jasje uitziet, weten we in september wanneer de elektrische auto volledig wordt onthuld. Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor meer details!

Tot 550 kilometer actieradius

Na de marktintroductie komt Volkswagen met twee andere varianten van de ID.3: een aantrekkelijk geprijsd instapmodel met 45 kWh accu en 330 km WLTP-range en een 77 kWh topversie die maar liefst 550 kilometer haalt op een volle accu. Meer informatie over deze twee versies verwachten wij later dit jaar. Maar of u nu een ruim of beperkt budget hebt, korte of lange afstanden rijdt, de ID.3 is er straks voor alle soorten leaserijders.

Volkswagen ID.3

Reserveer de Volkswagen ID.3 bij ActivLease!

Bent u net zo enthousiast over de VW ID.3 als ons? Reserveer de elektrische auto vandaag nog bij ActivLease, uw elektrisch leaseintermediair. Dan krijgt u voorrang op een productieplek en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Het aantal geïnteresseerden dat zich bij ons heeft gemeld voor de ID.3 neemt toe en de oplage van de unieke eerste editie met 4% bijtelling is beperkt, dus wees er snel bij. Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de voorwaarden en maak met ActivLease de elektrische omslag!

Bron: Volkswagen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen ID.3 nu te reserveren, voordeel voor...