ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogSeat Mii net als Skoda Citigo voortaan volledig...

Seat Mii net als Skoda Citigo voortaan volledig elektrisch

07-06-2019

Seat Mii net als Skoda Citigo voortaan volledig elektrisch

Volkswagen heeft de smaak van het stekkeren te pakken. In navolging van de nieuwe Skoda Citigo gaat ook zijn Spaanse familielid Seat Mii volledig elektrisch. Het is de eerste elektrische productieauto van Seat en zal uitsluitend in die variant beschikbaar zijn. Van de benzineversies wordt namelijk afscheid genomen en dat geeft aan dat de autofabrikant de elektrische omslag zeer serieus neemt. Prijzen van de Seat Mii zijn nog niet bekendgemaakt maar vanaf later dit jaar kunt u al een leaseofferte aanvragen bij ActivLease, uw elektrisch lease expert!

Seat Mii Electric

De Seat Mii Electric gebruikt dezelfde elektrische aandrijflijn als de onlangs gepresenteerde Skoda Citigo e iV. De specificaties zijn niet minder dan indrukwekkend voor een compacte auto die vooral bedoeld is voor vervoer in en rondom de stad: een 83 pk elektromotor, 36,8 kWh accupakket en een elektrisch bereik van maar liefst 260 kilometer. Het opladen van de Mii bij een openbaar laadpunt gaat met 40 kW en duurt ongeveer een uur. Thuis opladen met 7,2 kW is verrassend snel en duurt slechts vier uur.

Seat Mii Electric

Stoelverwarming

Behalve de techniek is ook de uitrusting van de Seat Mii opgewaardeerd. De elektrische stadsauto staat op sportieve lichtmetalen velgen van 16 inch, komt standaard met Lane Assist en heeft een sierlijk nieuw dashboard gekregen. Verwarmde sportstoelen zijn optioneel leverbaar. Wie de auto liever koel houdt kan dat voortaan regelen via de Seat Connect app voor smartphones. Hiermee kunnen bestuurders op afstand de status van de auto checken en de airconditioning aan- of uitzetten.

Seat Mii Electric interieur

Bereikbaar elektrisch

Nu Seat en Skoda hun elektrische instappers hebben gepresenteerd kan de Volkswagen variant niet lang uitblijven. De huidige Volkswagen Up is toe aan een update en zal flink gaan profiteren van de nieuwe aandrijflijn. Volkswagen heeft dan in één klap drie elektrische auto’s op de markt die praktisch en bereikbaar zijn voor het grote publiek. En het mooiste nieuws is dat u er niet lang op hoeft te wachten. Later dit jaar zijn de elektrische Seat en Skoda al te bestellen en vanaf dan kunt u een leaseofferte aanvragen bij ActivLease!

Betaalbaar elektrisch leasen met 4% bijtelling bij ActivLease

Elektrisch leasen wordt dankzij betaalbare modellen zoals de Seat Mii en Skoda Citigo steeds aantrekkelijker. En dat terwijl we al de ene doorbraak na de andere meemaken! Ook dit jaar profiteert u met een elektrische auto van de lage 4% bijtelling en andere fiscale voordelen. ActivLease is expert in elektrisch leasen en helpt u bij het maken van de overstap. Bekijk ons complete aanbod elektrische auto’s en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSeat Mii net als Skoda Citigo voortaan volledig...