ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sMini

Mini zakelijk leasen

Mini lease

Als u zich wil onderscheiden van de rest, dan leaset u een Mini! Een Mini is een auto met een glimlach en geeft aan dat u lol hebt in het leven. Verschillende modellen van Mini (Mini, Mini Cabrio, Mini Clubman, Mini Countryman) kunnen wij u aanbieden. Ook voor de Mini Electric kunt u bij ons terecht!

Wij van ActivLease helpen u dan ook graag aan een leaseprijs waarbij het lachen u niet vergaat. ActivLease biedt u namelijk het scherpste en voordeligste lease tarief voor operationele lease, financiële lease en short lease. Wij gaan graag met u in overleg over de voor u meest gunstige lease periode en bijpassende leaseprijs.

Het merk Mini

De allereerste Mini dateert uit 1959 en is bedacht door Sir Alec Issigonis (een Brit van Turkse afkomst). Hij kreeg van Morris Motor de opdracht om een concurrent te ontwerpen voor de benzine slurpende auto's. De auto moest goedkoop en zuinig zijn en plek bieden aan vier personen. Door de wielen op de hoeken van de carrosserie te plaatsen en de motor dwars voorin te leggen, creëerde Issigonis een auto met minimale buitenmaten en maximale binnenruimte.

Om aan de stijgende vraag te voldoen werd in 2014 de oude Nederlandse NedCar-fabriek omgebouwd en in gebruik genomen. Wereldwijd worden er namelijk meer dan 300.000 Mini's verkocht.

De huidige Mini's zijn volledig opnieuw ontworpen en lijken totaal niet meer op de eerste versies. Als voorbeeld: de eerste Mini woog slechts 590 kilo en was 305 cm lang. De huidige Mini weegt 1060 kilo en heeft een lengte van 370 cm.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMini