ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMini Aceman: de nieuwe compacte cross-over van...

Mini Aceman: de nieuwe compacte cross-over van Mini is altijd elektrisch

29-04-2024
Mini Aceman: de nieuwe compacte cross-over van Mini is altijd elektrisch

Het zijn drukke tijden voor Mini, want na de nieuwe generatie Countryman en de elektrische Cooper kondigt het merk nu een volledig nieuw model aan: de Aceman. De Mini Aceman is een compacte cross-over die qua formaat tussen de Cooper en de Countryman in zit en bovendien alleen met elektrische aandrijving te leasen zal zijn. De hippe nieuwe cross-over van Mini moet vanaf halverwege juni te bestellen zijn vanaf 38.990 euro.

Nauwelijks anders dan het concept

Mini presenteerde in 2022 al een concept versie van de Aceman en maakte toen al duidelijk dat dit uitsluitend een elektrisch model zou worden. Het valt op dat de productieversie van de Mini Aceman qua design nauwelijks afwijkt van het concept. Het ontwerp is meteen herkenbaar als Mini en opvallend zijn de stoere wielkasten die extra zijn geaccentueerd. Hoewel dat stoer overkomt, is de Acemen met een lengte van 4,07 meter maar liefst 35 centimeter korter dan de Countryman. Dit maakt hem vergelijkbaar in formaat met de eveneens compacte Volvo EX30. Achterin is plek voor 300 liter bagage. Met de achterbanken plat wordt dit 1.005 liter. In het interieur valt verder het grote ronde touchscreen op, wat we eerder ook in de Cooper en Countryman zagen.

Mini Aceman leasen ActivLease

Tot 406 kilometer actieradius

Net als bij de elektrische Cooper verschijnt de Aceman in 2 uitvoeringen: de Aceman E en Aceman SE. Het instapmodel Aceman E krijgt een 184 pk sterke elektromotor met een 42,5 kWh accupakket, wat goed is voor een actieradius van 310 kilometer. Meer kracht en actieradius vinden we bij de Aceman SE. Deze beschikt over 218 pk vermogen en komt dankzij een 52,4 kWh accupakket 406 kilometer rijden op één acculading.

Mini Aceman interieur ActivLease

Mini Aceman in 2024 leasen bij ActivLease

Naast de vanafprijs van 38.990 euro zijn er nog geen prijzen van de Mini Aceman bekend. Deze zullen bekend worden als de auto te bestellen is, wat vanaf medio juni mogelijk is. Natuurlijk kunt u dan voor een vrijblijvende zakelijke lease offerte terecht bij ActivLease. De eerste exemplaren van de Mini Aceman moeten al dit jaar worden geleverd. Voor het zakelijk leasen van een Mini kunt u contact opnemen met onze lease adviseurs, of neem een kijkje bij ons Mini aanbod.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMini Aceman: de nieuwe compacte cross-over van...