ActivLease
085 - 90 229 29

BMW lease

BMW is naast het bouwen van populaire leaseauto’s ook actief in het bouwen van elektrische modellen zoals de BMW i8 PHEV en i3 Range Extender Plug-in Hybrid. Door de lage bijtelling bij deze modellen is een BMW leasen bij ActivLease alleen maar interessanter geworden voor u. Maar ook voor de overige modellen van BMW (1 Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie, 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie, X Serie, Z4 en de X5) bent u bij ActivLease aan het juiste adres. 

Het team van ActivLease regelt voor u altijd de scherpste offerte voor financiële lease, operationele lease en short lease; welke leaseperiode u ook kiest.

Voor een benzine- of dieseluitvoering geldt een bijtelling van 22%, maar voor de elektrische uitvoeringen geldt een bijtelling van slechts 4%.

Het merk BMW

In 1913 startte Karl Friedrich Rapp de vliegtuigmotorenfabriek Bayerische Flugzeug-Werke. In 1916 sloot hij een overeenkomst om V12 vliegtuigmotoren te bouwen voor Oostenrijk-Hongarije. Daarvoor was extra kapitaal nodig, waardoor hij Camillo Castiglioni en Max Friz bereid vond om te investeren. Tezamen doopten zij de naam om in Bayerische Motoren Werke GmbH, afgekort BMW. Rapp stapte na onenigheid uit het bedrijf rond 1917.

Na de Eerste Wereldoorlog mocht Duitsland geen vliegtuigen meer produceren en moest BMW op zoek naar een ander product. Dat vond het in spoorwegremmen. In 1928 nam BMW Eigenach AG over, de fabrikant van de Dixi (een klein stadsautootje). En zo werd BMW autofabrikant. In 1929 kwam de eerste auto van de band, de 3/15 - sterk gebaseerd op de Austin Seven. Daarnaast begonnen ze met de productie van motorfietsen en in de Tweede Wereldoorlog produceerden ze zelfs wapens. BMW was één van de grootste leveranciers van het Duitse leger!

Tegenwoordig behoort BMW tot de "Big Three" van Duitse autofabrikanten die luxe auto’s bouwen. BMW is daarbij het merk dat auto’s bouwt met de sterkste motoren. Om die reden gebruikt BMW al sinds 1970 de slogan: The Ultimate Driving Engine.