ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sBMW

BMW zakelijk leasen

BMW lease

BMW is naast het bouwen van populaire zakelijke leaseauto’s ook vooruitstrevend op het gebied van elektrische modellen zoals de BMW iX1 en i4. Door de gunstige lage bijtelling voor elektrische auto's is BMW leasing bij ActivLease alleen maar interessanter geworden. Maar ook voor de overige modellen van BMW (zoals de nieuwe 1 Serie, BMW 3 Serie5 Seriede X2 en X5) bent u bij ActivLease aan het juiste adres. 

Het team van ActivLease regelt voor u altijd de scherpste offerte voor financiële lease, operationele lease en short lease; welke voorwaarden u ook kiest.

Voor een benzine- of dieseluitvoering geldt een bijtelling van 22% maar voor de elektrische uitvoeringen van BMW geldt een bijtelling van slechts 16 procent. Bij ActivLease vertellen we u graag wat deze elektrische modellen zo bijzonder maakt. Vraag hieronder een offerte aan of neem contact op met onze vriendelijke leaseadviseurs voor meer informatie.

Het merk BMW

In 1913 startte Karl Friedrich Rapp de vliegtuigmotorenfabriek Bayerische Flugzeug-Werke. In 1916 sloot hij een overeenkomst om V12 vliegtuigmotoren te bouwen voor Oostenrijk-Hongarije. Daarvoor was extra kapitaal nodig, waardoor hij Camillo Castiglioni en Max Friz bereid vond om te investeren. Tezamen doopten zij de naam om in Bayerische Motoren Werke GmbH, afgekort BMW. Rapp stapte na onenigheid uit het bedrijf rond 1917.

Na de Eerste Wereldoorlog mocht Duitsland geen vliegtuigen meer produceren en moest BMW op zoek naar een ander product. Dat vond het in spoorwegremmen. In 1928 nam BMW Eigenach AG over, de fabrikant van de Dixi (een klein stadsautootje). En zo werd BMW autofabrikant. In 1929 kwam de eerste auto van de band, de 3/15 - sterk gebaseerd op de Austin Seven. Daarnaast begonnen ze met de productie van motorfietsen en in de Tweede Wereldoorlog produceerden ze zelfs wapens. BMW was één van de grootste leveranciers van het Duitse leger!

Tegenwoordig behoort BMW tot de "Big Three" van Duitse autofabrikanten die luxe auto’s bouwen. BMW is daarbij het merk dat auto’s bouwt met de sterkste motoren. Om die reden gebruikt BMW al sinds 1970 de slogan: The Ultimate Driving Engine.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sBMW