ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sAudi

Audi zakelijk leasen

Audi lease

Een nieuwe Audi zakelijk leasen kan snel en gemakkelijk geregeld worden bij ActivLease. Wij hebben populaire modellen zoals de Audi A3 Sportback snel leverbaar, in verschillende uitvoeringen en met verschillende optiepakketten. Maar ook voor alle andere modellen van Audi (o.a. de A1 Sportback, A4 AvantQ3 Sportback, Audi A6 en de Q8) bent u bij ActivLease aan het juiste adres.

Bij ActivLease kunt u ook een volledig elektrische Audi zakelijk leasen: de Audi Q8 e-tron, Q4 e-tron en e-tron GT. We hebben meerdere modellen uit voorraad leverbaar als SUV en Sportback, we berekenen graag een leaseofferte voor u!

ActivLease biedt u de scherpste leaseprijs, tegen de beste voorwaarden. De leaseperiode is over het algemeen 60 maanden, maar natuurlijk behoren ook andere leasetermijnen tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen operationele of financiële lease. Maar ook short lease behoort tot de mogelijkheden!

Met een Audi als zakelijke leaseauto rijdt u in een toonbeeld van stijl en vooruitstrevende techniek. Bekijk hieronder de beschikbare leasemodellen of neem contact op met onze leaseadviseurs voor meer informatie over Audi leasing.

Het merk Audi

In 1899 werd het autobedrijf Horch Automobielwercke opgericht door vier mannen, waaronder de ex-Benz-werknemer August Horch. Toen Horch aan de autosport deel wilde gaan nemen, waren zijn partners het daar niet mee eens en daarom kwam 11 jaar later een einde aan de samenwerking en werd Horch zelfs ontslagen in 1909!

Maar August Horch liet zich niet stoppen en met hulp van een vermogende vriend startte hij een nieuwe autofabriek. De naam Horch kon hij echter niet meer gebruiken, omdat zijn ex partners deze naam inmiddels als handelsnaam hadden gedeponeerd. Toen de 10-jarige zoon van zijn vriend de discussie over de naam hoorde, zei hij: "Horch is in het Latijn Audi, waarom noemt u de nieuwe fabriek niet Audi? En zo was de nieuwe merknaam geboren. 

In de jaren '30 fuseerde Audi met DKW, Horch en Wanderer tot de holding Auto-Union, maar de merken bleven naast elkaar bestaan. Met als inspiratie de Olympische Spelen (die in 1936 naar Duitsland zouden komen) kwam het bekende logo met de vier in elkaar gehaakte ringen tot stand. Deze vier ringen symboliseren de samenwerking tussen de vier merken. 

Na de Tweede Wereldoorlog kwam Audi in handen van Mercedes-Benz. Sinds 1965 is Audi echter een onderdeel van Volkswagen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sAudi