ActivLease
085 - 90 229 29
Audi

Audi lease

Een nieuwe Audi leasen kan snel en gemakkelijk geregeld worden bij ActivLease. Wij hebben populaire modellen zoals de Audi A3 Sportback uit voorraad leverbaar, in verschillende uitvoeringen en met verschillende optiepakketten. Maar ook voor alle andere modellen van Audi (o.a. de A1 Sportback, A4 AvantA6, Q7 e-tron en de nieuwe A7 Sportback) bent u bij ActivLease aan het juiste adres.

Bij ActivLease kunt u een reservering plaatsen voor de eerste volledig elektrische Audi: de e-tron Quattro. De elektrische SUV komt begin volgend jaar naar Nederland, lees alles over de Audi e-tron bij ActivLease!

ActivLease biedt u de scherpste leaseprijs, tegen de beste voorwaarden. De leaseperiode is over het algemeen 60 maanden, maar natuurlijk behoren ook andere leasetermijnen tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen operationele of financiële lease. Maar ook short lease behoort tot de mogelijkheden!

Met een Audi als leaseauto rijdt u in een toonbeeld van stijl en vooruitstrevende techniek. Bekijk hieronder de beschikbare leasemodellen of neem contact op met onze leaseadviseurs voor meer informatie over Audi leasing.

Relevante artikelen

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018 | Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar me...

Lees verder

Een kijkje in de optielijst van de elektrische Audi e-tron

08-10-2018 | De volledig elektrische Audi e-tron is het nieuwe technologische vlaggenschip van...

Lees verder

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

18-09-2018 | We hebben er lang op moeten wachten, maar de Audi e-tron heeft eindelijk zijn camo...

Lees verder

Audi Q8 prijs bekend, hightech SUV van Audi nu te bestellen

20-07-2018 | Audi heeft de vanafprijs bekendgemaakt van de Q8, zijn allernieuwste premium SUV....

Lees verder

Het merk Audi

In 1899 werd het autobedrijf Horch Automobielwercke opgericht door vier mannen, waaronder de ex-Benz-werknemer August Horch. Toen Horch aan de autosport deel wilde gaan nemen, waren zijn partners het daar niet mee eens en daarom kwam 11 jaar later een einde aan de samenwerking en werd Horch zelfs ontslagen in 1909!

Maar August Horch liet zich niet stoppen en met hulp van een vermogende vriend startte hij een nieuwe autofabriek. De naam Horch kon hij echter niet meer gebruiken, omdat zijn ex partners deze naam inmiddels als handelsnaam hadden gedeponeerd. Toen de 10-jarige zoon van zijn vriend de discussie over de naam hoorde, zei hij: "Horch is in het Latijn Audi, waarom noemt u de nieuwe fabriek niet Audi? En zo was de nieuwe merknaam geboren. 

In de jaren '30 fuseerde Audi met DKW, Horch en Wanderer tot de holding Auto-Union, maar de merken bleven naast elkaar bestaan. Met als inspiratie de Olympische Spelen (die in 1936 naar Duitsland zouden komen) kwam het bekende logo met de vier in elkaar gehaakte ringen tot stand. Deze vier ringen symboliseren de samenwerking tussen de vier merken. 

Na de Tweede Wereldoorlog kwam Audi in handen van Mercedes-Benz. Sinds 1965 is Audi echter een onderdeel van Volkswagen.