ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sSuzuki

Suzuki lease

Suzuki lease

Bij ActivLease kunt u verschillende modellen van Suzuki leasen. Beschikbaar zijn bijvoorbeeld de Ignis, SwiftSX4 S-Cross en de nieuwe Vitara. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Suzuki. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Suzuki te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Suzuki financieel leasen omdat u uw Suzuki  op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Suzuki

Michio Suzuki bouwt jarenlang weefwerktuigen voordat hij besluit dat zijn bedrijf motorfietsen en auto’s moet gaan maken. De eerste Suzuki is een klein, licht wagentje genaamd Suzulight. Dit model brengt een hele trend van minivoertuigen teweeg die tot op de dag van vandaag zeer populair zijn in Japan.

Wegens het succes blijft Suzuki kleine, compacte auto’s maken. Voorbeelden zijn de Alto, Cappuccino en Wagon R. Later komt Suzuki met een aantal vierwielaangedreven voertuigen zoals de Escudo en Jimny.

Speciaal voor de exportmarkt word de Suzuki Cultus hatchback omgedoopt tot wat uiteindelijk het meest bekende model zou worden van het merk: de Swift. Wereldwijd zijn er vijf miljoen exemplaren van verkocht. Naast de Swift heeft Suzuki tegenwoordig nog twee hatchbacks in haar renstal, de Ignis en Baleno.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.