ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sPolestar

Polestar zakelijk leasen

Polestar lease

Voorheen was Polestar een merk voor de meest luxe leaseauto's van Volvo, maar nu staat het op eigen benen. Met een nieuwe designfilosofie en een focus op elektrisch aangedreven auto's. En dankzij de expertise van ActivLease kunt u de Polestar auto voordelig  zakelijk leasen in de leasevorm die het beste bij u past.

De eerste elektrische auto onder het Polestar-merk heet de Polestar 2. Deze vijfdeurs elektrische hatchback maakt indruk met de luxe die u van een Volvo mag verwachten, gecombineerd met hoge prestaties en een ruim elektrisch rijbereik. Meer weten over de nieuwe Polestar 2? Vraag onze leaseadviseurs naar de actuele levertijden of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan!

Het merk Polestar

Polestar is een relatief jong automerk dat onderdeel is van de Volvo Car Corporation. Het is in 1996 opgericht met als doel om bestaande Volvo modellen aan te passen en te verbeteren op het gebied van performance. De naam 'Polestar Engineered' is nog steeds te vinden op de meeste nieuwe Volvo modellen en toont aan dat de bestuurder een extra krachtige rijbeleving mag verwachten. Een voorbeeld hiervan is de Volvo S60 Polestar Engineered, een stijlvolle sedan met hybride aandrijving die meer snelheid, controle en rijdynamiek biedt.

Sinds 2017 is Polestar onafhankelijk van Volvo en houdt het zich bezig met het ontwikkelen van elektrisch aangedreven auto's. Het allereerste model sinds de afsplitsing is de Polestar 1, een highperformance plug-in hybride coupé met maar liefst 600 pk. Inmiddels is ook de Polestar 2 beschikbaar, de eerste volledig elektrische auto van het merk. Een derde model volgt naar verwachting zeer binnenkort!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sPolestar