ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sAbarth

Abarth zakelijk leasen

Abarth lease

Met de Abarth bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers.

Bij ActivLease kunt u de Abarth leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Abarth. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Abarth te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Abarth financieel leasen omdat u liever uw Abarth met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Abarth wilt u leasen?

Het merk Abarth

Abarth is een Italiaans automerk dat in 1949 werd opgericht door Carlo Abarth. Het merk is vooral bekend geworden door de productie van raceauto's en sportieve versies van Fiat-modellen.

In de jaren '50 en '60 was Abarth actief in verschillende raceklasses en behaalde daarbij veel succes. Zo won het merk meerdere malen de European Touring Car Championship en de Rally van Monte Carlo.

In 1971 werd Abarth overgenomen door Fiat en werd het een performance-afdeling van het merk. Sindsdien heeft Abarth verschillende sportieve modellen geproduceerd, zoals de Abarth 500 en de Abarth 124 Spider.

Tegenwoordig staat Abarth nog steeds bekend om zijn sportieve modellen en het logo met de schorpioen is een iconisch beeld geworden voor autoliefhebbers over de hele wereld. Bij ActivLease kunt u verschillende Abarth-modellen leasen, waaronder de Abarth 595, Abarth 124 Spider en de volledig elektrische Abarth 500e.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sAbarth