ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrisch bommetje: dit is de eerste foto van...

Elektrisch bommetje: dit is de eerste foto van de Abarth 600e!

09-02-2024

Elektrisch bommetje: dit is de eerste foto van de Abarth 600e!

Abarth komt met een extreme versie van de elektrische Fiat 600e. Die belooft qua performance en design een lekker dikke crossover te worden. Eerder dit jaar maakte het merk al bekend dat het hun krachtigste model ooit wordt. Vandaag krijgen we de allereerste officiële foto van de Abarth 600e te zien! Binnenkort volgt ook de volledige onthulling en kunt u bij ActivLease een offerte aanvragen voor het zakelijk leasen van de Abarth 600e.

Abarth 600e Scorpionissima

Een Abarth hoort er lekker agressief uit te zien en dat zit met de 600e wel goed. Op de allereerste niet-gecamoufleerde foto die het merk deelt zien we de 600e Scorpionissima, een gelimiteerde launch edition met 20 inch velgen en performance banden, een grote achterspoiler en exclusieve Hypnotic Purple metallic lak. De auto is bovendien verlaagd en heeft een slipdifferentieel dat voor het betere stuurwerk moet zorgen. Driftend door de bocht met een elektrische auto? Dat wordt met de Abarth 600e geen probleem als we de foto moeten geloven!

Krachtigste Abarth ooit

Het is natuurlijk niet alleen maar uiterlijk vertoon. De Abarth 600e biedt ook een hoop elektrische spierballen. Met een elektromotor op de vooras levert de EV maar liefst 240 pk en daarmee is deze crossover de krachtigste Abarth ooit gemaakt. Ter vergelijking: de Abarth 500e biedt 154 pk vermogen.

Abarth 600e

Abarth Sound Generator

De Abarth 600e krijgt ongetwijfeld ook een Sound Generator die het karakteristieke motorgeluid van het merk nabootst. Hoe dat klinkt bij een elektrische Abarth? Beluister het in ons filmpje hieronder van de 500e:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lease Girl - Myrthe (@lease_girl)

Abarth 600e zakelijk leasen

Wanneer de Abarth 600e verschijnt is nog niet bekend, maar het merk belooft ons binnenkort meer te vertellen over hun nieuwste elektrische auto. ActivLease houdt u graag op de hoogte en onze adviseurs sturen u graag een vrijblijvende leaseofferte zodra Abarth de orderboeken heeft geopend. Liever de Abarth 500e zakelijk leasen? Ontdek hier onze scherpe leaseprijzen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrisch bommetje: dit is de eerste foto van...