ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Abarth 600e op komst: de krachtigst...

Elektrische Abarth 600e op komst: de krachtigste Abarth ooit!

12-01-2024
Elektrische Abarth 600e op komst: de krachtigste Abarth ooit!

Abarth maakt natuurlijk alleen maar sportieve modellen, maar voor de nieuwe elektrische Abarth 600e vroegen ze hulp van Stellantis. Met behulp van een nieuw ontwikkeld platform mag dit zich de krachtigste Abarth ooit noemen. Een leveringsdatum van de Abarth 600e werd nog niet onthuld door de concerns, maar u kunt wel al een elektrische Fiat 500e of Abarth 500e bij ons leasen. Vraag de vriendelijke medewerkers van ActivLease voor een vrijblijvende leaseofferte.

Abarth met 240 pk

Net als bij de reguliere versie is de Abarth 600e een maat groter dan z’n 500e-broertje. Abarth heeft hem van een hoop extra spierballen voorzien. Het vermogen is uitgebreid van 156 pk naar maar liefst 240 pk vermogen, met behulp van twee elektromotoren, één per as.

Nieuw platform voor Abarth 600e

Vergelijkbare modellen werden gebouwd op het eCMP-platform, zoals de Fiat 600e en de Jeep Avenger. Samen met Stellantis werd echter een sportiever platform ontwikkeld. Abarth heeft voor hun nieuwe model het Perfo-ECMP platform tot leven geschapen. Of eerder, de motorafdeling van Stellantis heeft het leeuwendeel van het ontwikkelwerk op zich genomen. Het gerucht gaat zelfs dat de Alfa Romeo Milano ook op dit platform gebouwd gaat worden. Die wordt september dit jaar verwacht in Nederland en kunt u tegen die tijd ook bestellen bij ActivLease.

Volledig geoptimaliseerd chassis

Voor de Abarth 600e is het resultaat een volledig geoptimaliseerd chassis, klaar voor lekker sportieve ritten. Ook wordt de Abarth uitgerust met een uniek sperdifferentieel, speciaal ontwikkeld voor elektrische aandrijflijnen. Een geavanceerd remsysteem brengt met grotere remschijven meer kracht en stabiliteit. De warmteafvoer is beter waardoor er beter beschermd wordt tegen ‘brake fading’.

Nieuwe racestoelen in Abarth 600e

Van binnen is de Abarth 600e voorzien van comfortabele racestoelen, zowel geschikt voor normale ritten als extreem sportieve. Vier verschillende schuimsoorten zijn gebruikt om optimale steun te bieden aan de bestuurder en de andere inzittenden. Tevens zijn de stoelen veel duurzamer geproduceerd.

Abarth 600e

Abarth 600e bestellen bij ActivLease

Met de Abarth 600e gaat de sportieve fabrikant een unieke samenwerking aan met Stellantis, die hoogstwaarschijnlijk nog veel meer mooie elektrische modellen gaat opleveren in de toekomst. De Abarth 600e heeft nog geen leverdatum maar kunt u waarschijnlijk in de loop van 2024 leasen bij ActivLease. Vraag onze vriendelijke medewerkers u op de hoogte te houden en zij sturen u rond de leverdatum vrijblijvend een leaseofferte. Ook kunt u nu al de Fiat 500e of Abarth 500e leasen. Bekijk onze elektrische autovoorraad en profiteer van fiscaal voordeel.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Abarth 600e op komst: de krachtigst...