ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sNIO

NIO zakelijk leasen

NIO lease

Snel en gemakkelijk een nieuwe Nio leasen voor een vast maandbedrag? Dan maakt u met ActivLease een slimme keuze. Wij bieden u flexibele en transparante leaseoplossingen aan en helpen u graag bij het vinden van de juiste Nio die aansluit bij uw wensen en behoeften. Door te kiezen voor een Nio full operational lease maakt u niet alleen een duurzame keuze, maar kunt u ook rekenen op de beste zakelijke leasedeal.

De elektrische modellen van Nio zijn eindelijk te bestellen in Nederland! De langverwachte ET7 maakt indruk met zijn hoge performance en niveau van luxe. De EL7 is een echte gezinsauto met veel ruimte en de ET5 verpakt alle voordelen van een elektrische Nio in een compacte, betaalbare sedan. Bekijk het volledig Nio leaseaanbod hieronder en vraag direct een persoonlijke leaseofferte aan!

Het merk Nio

Nio is een Chinees automerk dat in 2014 is opgericht door William Li en heeft zijn hoofdkantoor in Shanghai. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van elektrische auto's en heeft als missie om de toekomst van de auto-industrie te transformeren.

Nio introduceerde zijn eerste elektrische SUV, de ES8, in 2017, die werd geprezen vanwege zijn bereik, prestaties en slimme technologie. In 2018 werd de kleinere ES6 SUV geïntroduceerd en in 2020 volgde de EC6 coupé-SUV.

Naast de productie van elektrische auto's, biedt Nio ook andere diensten aan, zoals het ontwerp en de ontwikkeling van laadinfrastructuur, batterijwisselstations en mobiliteitsdiensten. Het bedrijf heeft ook deelgenomen aan de Formule E-raceserie, waar het deelnam met zijn eigen Nio FE raceauto.

Nio blijft groeien en heeft zijn activiteiten inmiddels uitgebreid naar andere delen van de wereld, waaronder Europa en de Verenigde Staten.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sNIO