ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sMaserati

Maserati zakelijk leasen

Maserati lease

Het zakelijk leasen van een Maserati regelt u snel en voordelig bij ActivLease. Bij ActivLease kunnen we u de Maserati Ghibli aanbieden. Ook de luxueuze Levante SUV en Quattroporte zijn beschikbaar voor een zakelijke lease.

Wij bieden u zowel financiële leaseoperationele lease en short lease. Wat voor leaseperiode u ook wenst, wij rekenen deze graag voor u uit en bieden u altijd de scherpste leaseprijs voor een benzine- of dieseluitvoering.

Het merk Maserati

Maserati werd in 1914 opgericht in het Italiaanse Bologna door de zes gebroeders Maserati. In eerste instantie werden er bougies en bobines gemaakt, maar in 1926 werd de eerste raceauto gebouwd, de Tipo 26. Deze Tipo 26 werd geïntroduceerd bij de Targa Florio uithoudingsrace door Alfieri Maserati, die de race ook gelijk won.

Vanaf dat moment heeft men zich voornamelijk bezig gehouden met het bouwen van raceauto's. Aan het einde van de jaren '50 werd duidelijk dat de fabriek van de racerij alleen niet kon leven en daardoor werd begonnen met het bouwen van straatauto's. In 1968 werd Maserati overgenomen door Citroën.

Aan het einde van de jaren '70 balanceerde de fabriek op de rand van de afgrond omdat Citroën de stekker eruit trok. Tomaso nam toen de zaak over en besloot dat als enige manier om te kunnen overleven een auto gebouwd moest worden die voor een grote publiek toegankelijk was. Dit resulteerde in 1982 in de Maserati Biturbo.

Tegenwoordig maakt Maserati deel uit van de Fiat-groep.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMaserati