ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sMaserati

Maserati zakelijk leasen

Maserati lease

Met de Maserati bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers.

Bij ActivLease kunt u de Maserati leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Maserati. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Maserati te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Maserati financieel leasen omdat u liever uw Maserati met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Maserati

Maserati, een icoon in de autowereld, begon zijn reis in 1914 toen de gebroeders Maserati in Bologna, Italië, begonnen met het bouwen van racewagens. Ze werden snel beroemd om hun innovatieve ontwerpen en race-successen. In de jaren 30 en 40 boekte Maserati grote overwinningen in internationale races.

Na de oorlog begon Maserati straatauto's te produceren, waaronder de prachtige A6 1500. In de jaren 50 en 60 werden legendarische modellen zoals de 3500 GT en de Ghibli gelanceerd.

Ondanks veranderingen in eigendom is Maserati altijd trouw gebleven aan zijn erfenis van luxe en snelheid. Tegenwoordig straalt het merk nog steeds Italiaanse passie en vakmanschap uit met modellen zoals de Levante en de Quattroporte, die bij ActivLease te leasen zijn. Maserati blijft een symbool van klasse en prestaties in de autowereld.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMaserati