ActivLease
085 - 90 229 29

Mercedes-Benz lease

Mercedes-Benz lease

Het leasen van een Mercedes-Benz regelt u eenvoudig online via ActivLease. Bij ActivLease bent u namelijk altijd aan het juiste adres voor een scherpe prijs voor operationele, financiële of short lease. Met onze jarenlange kennis en ervaring in Mercedes leasing helpen wij u graag aan de gewenste leaseperiode met een daarbij passende, scherpe leaseprijs.

Bij ActivLease kunt u alle modellen van Mercedes-Benz leasen. Mercedes is ook actief op het gebied van electrisch rijden. Het merk brengt de komende paar jaar meerdere elektrische leaseauto's op de markt. En als u voor een elektrische auto kiest, dan is de lage bijtelling van 4% erg interessant! Andere leasemodellen van Mercedes zijn o.a. de nieuwe A-klasse, B-klasse, C-klasse (ook als estate) en CLA Shooting Brake. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Artikelen over Mercedes-Benz lease

Nieuwe Mercedes-Benz GLE prijzen bekend

17-11-2018 | Levering van de nieuwe Mercedes GLE start begin 2019 bij ActivLease en de importeu...

Lees verder

Autosalon van Parijs 2018: dit zijn de beste aankondigingen en primeurs

04-10-2018 | De Autosalon van Parijs is één van de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Voor d...

Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLE in 2019 leasen bij ActivLease

14-09-2018 | De derde generatie Mercedes-Benz GLE is gepresenteerd door de Duitsers en kan u be...

Lees verder

Mercedes-Benz EQC: nieuwe elektrische SUV vanaf 2019 bij ActivLease

07-09-2018 | Het startschot is gegeven voor Mercedes' nieuwe elektrische EQ merk! De Duitsers b...

Lees verder

Het merk Mercedes-Benz

De eerste autoproducent ter wereld was Carl Benz! Hij bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. Benz' vrouw Bertha was waarschijnlijk de eerste vrouw die met haar kinderen van Mannheim naar Pforzheim reed in 1888, een afstand van 180 km.

De Daimler Motoren Gesellschaft werd opgericht door Gottlieb Daimler en produceerde auto's onder de naam "Mercedes". De dochter van de Oostenrijks-Hongaarse consul Emil Jellinek was hiervoor de inspiratiebron. Jellinek was namelijk een van de eerste grote klanten van Daimler door in 1900 36 auto's te bestellen.

In 1926 fuseerden beide bedrijven tot Daimler-Benz AG en werd besloten het merk Mercedes-Benz te gaan voeren.

Omtrent het gebruik van de driepuntige ster, omsloten door een cirkel, wordt gezegd dat het de bedoeling van Daimler was om motoren te bouwen voor gebruik te land, ter zee en in de lucht; vandaar de drie punten.

Vandaag de dag behoort Mercedes-Benz tot de "Big Three" van Duitse autofabrikanten die luxe modellen bouwen. Wanneer u een Mercedes-Benz gaat rijden, kunt u het beste van het beste verwachten. Dat is zelfs de slogan van Mercedes: ‘Das Beste oder nichts’.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.