ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sMercedes-Benz

Mercedes-Benz zakelijk leasen

Mercedes-Benz lease

Het zakelijk leasen van een Mercedes-Benz regelt u eenvoudig online via ActivLease. Bij ActivLease bent u namelijk altijd aan het juiste adres voor een scherpe prijs voor operationele, financiële of short lease. Met onze jarenlange kennis en ervaring in Mercedes leasing helpen wij u graag aan de gewenste leaseperiode met een daarbij passende, scherpe leaseprijs.

Bij ActivLease kunt u alle modellen van Mercedes-Benz leasen. Mercedes is ook actief op het gebied van electrisch rijden. Het merk brengt de komende paar jaar meerdere elektrische leaseauto's op de markt zoals de indrukwekkende EQS en de EQE. En als u voor een elektrische auto kiest, dan is de lage bijtelling van 16% erg interessant! Andere leasemodellen van Mercedes zijn o.a. de nieuwe A-klasse, B-klasse, C-klasse (ook als estate) en CLA Shooting Brake. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Het merk Mercedes-Benz

De eerste autoproducent ter wereld was Carl Benz! Hij bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. Benz' vrouw Bertha was waarschijnlijk de eerste vrouw die met haar kinderen van Mannheim naar Pforzheim reed in 1888, een afstand van 180 km.

De Daimler Motoren Gesellschaft werd opgericht door Gottlieb Daimler en produceerde auto's onder de naam "Mercedes". De dochter van de Oostenrijks-Hongaarse consul Emil Jellinek was hiervoor de inspiratiebron. Jellinek was namelijk een van de eerste grote klanten van Daimler door in 1900 36 auto's te bestellen.

In 1926 fuseerden beide bedrijven tot Daimler-Benz AG en werd besloten het merk Mercedes-Benz te gaan voeren.

Omtrent het gebruik van de driepuntige ster, omsloten door een cirkel, wordt gezegd dat het de bedoeling van Daimler was om motoren te bouwen voor gebruik te land, ter zee en in de lucht; vandaar de drie punten.

Vandaag de dag behoort Mercedes-Benz tot de "Big Three" van Duitse autofabrikanten die luxe modellen bouwen. Wanneer u een Mercedes-Benz gaat rijden, kunt u het beste van het beste verwachten. Dat is zelfs de slogan van Mercedes: ‘Das Beste oder nichts’.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMercedes-Benz