ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sCitroen

Citroën zakelijk leasen

Citroen lease

Via ActivLease profiteert u van de beste lease deals voor een nieuwe Citroën. U kunt een leaseprijs aanvragen voor short lease, financiële lease en operationele lease. Bij ActivLease zijn alle Citroën modellen leverbaar. Sinds kort beschikbaar is de nieuwe Citroen e-C4 X. Ook kunt u een leaseofferte aanvragen voor de C4 en C5 Aircross, of de C5X. Informeer bij onze lease professionals naar de leaseprijzen of kijk hieronder voor de mogelijkheden van een zakelijke lease.

Het merk Citroën

In 1919 produceert Citroën, net na de Eerste Wereldoorlog, als eerste een aan de lopende band geproduceerde auto: de Type A. Deze stond bekend als zeer zuinig en efficiënt. In 1921 begon Citroën met de productie van een gesloten carrosserie van hout, daardoor werden hun voertuigen ook regelmatig toegepast als ambulance.

Pas nadat in de jaren '20 een kijkje wordt genomen over de plas, waar wordt opgemerkt dat de auto's in Amerika met staal worden geproduceerd, wordt de overstap gemaakt. De eerste uit staal geproduceerde auto is de B10 in 1924.

Na de Tweede Wereldoorlog komt Citroën met het succesnummer: de 2CV, ook wel bekend als Lelijke Eend. Volgens de consument is deze echter niet lelijk, maar blinkt hij uit in eenvoud! Van 1948 tot 1990 worden maar liefst bijna 4 miljoen 2CV's geproduceerd! Een ander succesnummer van Citroën is de DS. Daarvan werden tussen 1967 en 1984 bijna 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

Aan het begin van dit millennium is Citroën even de weg kwijt, als ze steeds meer anonieme producten in de markt zetten. Inmiddels krijgt het merkt langzaamaan wat van haar bravoure en eigenwijsheid terug met de C4 en C3.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sCitroen