ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sMitsubishi

Mitsubishi zakelijk leasen

Mitsubishi lease

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross is uit voorraad leverbaar bij ActivLease, de populaire plug-in hybride SUV! Maar ook voor de andere modellen van Mitsubishi: de Space Star en ASX kunt u een voordelige leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Wij bieden u gegarandeerd de scherpste prijs voor uw zakelijke lease auto, of u nu kiest voor financiële lease, operationele lease of shortlease. Bij ActivLease bent u aan het juiste adres voor de beste prijs.

De bijtelling voor een volledig elektrische Mitsubishi bedraagt 16%, voor plug-in hybrides, benzine- of dieseluitvoeringen geldt 22%. Regel uw Mitsubishi leaseauto snel en voordelig via ActivLease!

Het merk Mitsubishi

Het Japanse automerk Mitsubishi betekent "Drie Diamanten" en is opgericht in 1873. Pas in 1917 wordt de eerste auto geproduceerd, maar daarna duurt het ruim 40 jaar voordat er een opvolger komt. De Mitsubishi Colt, bij iedereen wel bekend, wordt gelanceerd in 1962. Deze Colt is nog altijd bijzonder populair.

Mitsubishi staat al jaren bekend als een zeer betrouwbaar merk en is bijzonder populair in Nederland. Zowel compacte modellen als de Mitsubishi Space Star of familiewagens zoals de Mitsubishi Outlander zijn zeer geschikt voor een voordelige lease bij ActivLease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMitsubishi