ActivLease
085 - 90 229 29

Mitsubishi leasen

De Mitsubishi Outlander PHEV is leverbaar bij ActivLease, de populaire plug-in hybride SUV! Maar ook de andere modellen van Mitsubishi: i-MiEV, ASXPajero en de Space Star kunt u leasen bij ActivLease. Binnenkort brengt Mitsubishi de nieuwe Eclipse Cross op de markt.

Wij bieden u gegarandeerd de scherpste prijs voor uw lease auto, of u nu kiest voor financiële lease, operationele lease of shortlease. Bij ActivLease bent u aan het juiste adres voor de beste prijs.

De bijtelling voor een elektrische Mitsubishi bedraagt 4%, voor de benzine- of dieseluitvoering geldt 22%. Regel uw leaseauto via ActivLease!

Het merk Mitsubishi

Het Japanse automerk Mitsubishi betekent "Drie Diamanten" en is opgericht in 1873. Pas in 1917 wordt de eerste auto geproduceerd, maar daarna duurt het ruim 40 jaar voordat er een opvolger komt. De Mitsubishi Colt, bij iedereen wel bekend, wordt gelanceerd in 1962. Deze Colt is nog altijd bijzonder populair.

Mitsubishi staat al jaren bekend als een zeer betrouwbaar merk en is bijzonder populair in Nederland. Zowel compacte modellen als de Mitsubishi Space Star of familiewagens zoals de Mitsubishi Outlander zijn zeer geschikt voor een voordelige lease bij ActivLease.