ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sMitsubishi

Mitsubishi leasen

Mitsubishi lease

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is uit voorraad leverbaar bij ActivLease, de populaire plug-in hybride SUV! Maar ook voor de andere modellen van Mitsubishi: ASXSpace Star en de Eclipse Cross kunt u een voordelige leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Wij bieden u gegarandeerd de scherpste prijs voor uw lease auto, of u nu kiest voor financiële lease, operationele lease of shortlease. Bij ActivLease bent u aan het juiste adres voor de beste prijs.

De bijtelling voor een volledig elektrische Mitsubishi bedraagt 4%, voor plug-in hybrids, benzine- of dieseluitvoeringen geldt 22%. Regel uw Mitsubishi leaseauto snel en voordelig via ActivLease!

Het merk Mitsubishi

Het Japanse automerk Mitsubishi betekent "Drie Diamanten" en is opgericht in 1873. Pas in 1917 wordt de eerste auto geproduceerd, maar daarna duurt het ruim 40 jaar voordat er een opvolger komt. De Mitsubishi Colt, bij iedereen wel bekend, wordt gelanceerd in 1962. Deze Colt is nog altijd bijzonder populair.

Mitsubishi staat al jaren bekend als een zeer betrouwbaar merk en is bijzonder populair in Nederland. Zowel compacte modellen als de Mitsubishi Space Star of familiewagens zoals de Mitsubishi Outlander zijn zeer geschikt voor een voordelige lease bij ActivLease.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.