ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mitsubishi Outlander krijgt ook compacte...

Nieuwe Mitsubishi Outlander krijgt ook compacter plug-in hybrid model

03-01-2020

Nieuwe Mitsubishi Outlander krijgt ook compacter plug-in hybrid model

Het wordt een belangrijk jaar voor Mitsubishi want de nieuwe Outlander staat voor 2020 gepland. De in Nederland zeer populaire plug-in hybride SUV wordt waarschijnlijk weer een groot succes, maar er komt nog een nieuw model aan. Mitsubishi werkt namelijk aan een compacte SUV met elektrische motor! Daar kijken we nu al naar uit bij ActivLease want elektrische SUV’s zijn zeer in trek in Nederland. Autofabrikanten hebben dat ook door want er staan veel nieuwe ruime elektrische modellen gepland voor 2020, bekijk hier maar ons overzicht.

Compacte SUV in de planning

Het nieuwtje komt van Mitsubishi’s Europese baas Bernard Loire. Ondanks de indrukwekkend grote Engelberg Tourer Concept, verliest Mitsubishi niet de compacte markt uit het oog. Naast de nieuwe Mitsubishi Outlander werkt het team aan een compacte SUV met elektrische aandrijving. Of het model volledig elektrisch of plug-in hybrid zal worden, ging Loire niet verder op in. Ook blijft het onduidelijk of het model ter vervanging is van bijvoorbeeld de Mitsubishi ASX of Eclipse Cross. Beide modellen zijn nog relatief nieuw.

Toekomst voor Mitsubishi Space Star

In ieder geval heeft de Mitsubishi Space Star ook nog een toekomst bij de Japanse fabrikant. De compacte stadsauto leent zich prima voor onder meer de Nederlandse markt, dus we verwachten in de toekomst ook nog een update van die kleine topper.

Mitsubishi Outlander 2020

Mitsubishi Outlander 2020 leasen bij ActivLease

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV staat gepland voor 2020. Een exacte leveringsdatum is nog niet bekend maar u kunt u wel al inschrijven bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers houden u dan op de hoogte en nemen contact op zodra meer productinformatie bekend is. Ze maken ook vrijblijvend een leaseofferte voor u op, indien u daar interesse in heeft. Wilt u nu al in een Mitsubishi Outlander PHEV rijden? Wij hebben het huidige model op voorraad en dat voor een zeer voordelige maandprijs!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mitsubishi Outlander krijgt ook compacte...