ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sMG

MG zakelijk leasen

MG lease

Het van oorsprong Britse MG is sinds kort weer helemaal terug op de Nederlandse wegen. Nadat het merk 14 jaar geleden in Chinese handen kwam is het behoorlijk veranderd. Hoewel het logo hetzelfde is gebleven, lijkt het nieuwe model in niets nog op de tweezitters van weleer.

De MG ZS EV is een volledig elektrische SUV en meteen de eerste betaalbare volwaardige elektrische auto van het merk. Dat lijkt ons een slimme zet! Bij ActivLease is deze elektrische MG snel leverbaar, zodat u gebruik kunt maken van de gunstige bijtelling. In 2022 verschijnen twee nieuwe elektrische modellen, waaronder de veelbelovende Marvel R en de MG5 stationwagon.

Het merk MG

MG, afgeleid van "Morris Garages", werd in 1924 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Het merk werd al snel bekend om zijn sportieve, compacte auto's. Iconische modellen uit de jaren 50 en 60, zoals de MG MGA en MG MGB, werden wereldberoemd. Ondanks veranderingen in eigendom, blijft MG zijn erfenis van betaalbare sportiviteit voortzetten. Moderne MG-modellen, waaronder de elektrische MG ZS EV, bieden eigentijdse technologie en stijl. ActivLease is trots om de nieuwste MG-modellen aan te bieden voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar betaalbare sportiviteit met een moderne twist.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMG