ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sMG

MG zakelijk leasen

MG lease

Het van oorsprong Britse MG is sinds kort weer helemaal terug op de Nederlandse wegen. Nadat het merk 14 jaar geleden in Chinese handen kwam is het behoorlijk veranderd. Hoewel het logo hetzelfde is gebleven, lijkt het nieuwe model in niets nog op de tweezitters van weleer.

De MG ZS EV is een volledig elektrische SUV en meteen de eerste betaalbare volwaardige elektrische auto van het merk. Dat lijkt ons een slimme zet! Bij ActivLease is deze elektrische MG snel leverbaar, zodat u gebruik kunt maken van de gunstige bijtelling. In 2022 verschijnen twee nieuwe elektrische modellen, waaronder de veelbelovende Marvel R en de MG5 stationwagon.

Geschiedenis MG

De geschiedenis van MG gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de MG rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de MG uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van MG. Wij leveren zowel financial als operationele lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sMG