ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sRenault

Renault zakelijk leasen

Renault lease

Het zakelijk leasen van een Renault via ActivLease is snel geregeld. Hier kunt u online onder andere een Renault Clio, Captur of Arkana samenstellen. Renault heeft diverse ruime leaseauto's zoals de Grand Scénic en Mégane Estate beschikbaar voor zakelijke leasing. Een elektrische Renault rijden is natuurlijk ook mogelijk. De Renault Zoe behoort al jaren tot de bestverkochte elektrische modellen. Bij het zakelijk leasen van de Zoe profiteert u van een gunstige 16% bijtelling. Het Franse automerk presenteert bovendien de nieuwe Mégane E-Tech Electric.

Vele modellen van Renault hebben een verrassend laag brandstofverbruik dankzij de zuinige E-Tech Hybrid aandrijving. Voor het merk Renault biedt ActivLease financial lease en operational lease overeenkomsten. Bekijk hieronder alle beschikbare Renault leasemodellen en vraag een leaseofferte aan. Onze leaseadviseurs gaan graag voor u aan de slag.

Het merk Renault

Het Franse Renault vindt zijn oorsprong in 1898. In dat jaar verkocht Louis Renault zijn eerste auto, de Voiturette, aan een vriend van zijn vader. Kort daarna richtte hij samen met zijn broers zijn eigen bedrijf op: Société Renault Frères. In 1902 ontwerpt Renault de eerste tweecilindermotor. Hij ziet de belangstelling in zijn auto’s snel toenemen en in de opvolgende jaren stijgt de productie exponentieel dankzij orders uit heel Europa.

Renaults werden tijdens de Eerste Wereldoorlog door de Franse regering opgeroepen om te helpen in de strijd. De zogenaamde ‘Taxi de la Marne’ vervoerde meer dan 4000 soldaten naar het front om de Duitse opmars te stuiten.

Naast modellen als de Megane en Twingo is de Renault Clio een alom bekende auto die meerdere keren in de prijzen is gevallen. Het word in 1991 en 2006 uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar. De Clio word omschreven als ‘een compacte auto die grotere auto’s inspireert’.

In 1999 start Renault een alliantie met Nissan. In hetzelfde jaar verkrijgt het een meerderheidsbelang in Dacia. De hedendaagse visie van Renault staat sinds 2009 onder leiding van de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker. Hij ontwierp onder andere de Renault DeZir, Clio IV en Talisman.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sRenault