ActivLease
085 - 90 229 29

Renault lease

Renault lease

Het leasen van een Renault via ActivLease is snel geregeld. Hier kunt u online onder andere een Renault Clio, Captur of Mégane samenstellen. Renault heeft diverse ruime leaseauto's zoals de nieuwe Kadjar, Clio Estate, Mégane Estate en Koleos beschikbaar voor leasing. Het Franse automerk bracht onlangs de nieuwe generatie Talisman op de markt. Deze luxe leaseauto is leverbaar als sedan en ruime estate. Een elektrische Renault rijden is ook mogelijk. De Renault Zoe behoort al jaren tot de bestverkochte elektrische modellen. Bij het leasen van de Zoe profiteert u van een gunstige 4% bijtelling.

Vele modellen van Renault hebben een laag emmissiegehalte dankzij de zuinige dCi motoren. Voor het merk Renault biedt ActivLease financial lease en operational lease overeenkomsten. Bekijk hieronder alle beschikbare Renault leasemodellen en vraag een leaseofferte aan. Onze leaseadviseurs gaan graag voor u aan de slag.

Artikelen over Renault lease

'Nieuwe Renault ZOE krijgt grotere accu en 400 km range'

13-02-2019 | Renault is zijn fabrieken aan het klaarstomen voor de productie van de nieuwe Rena...

Lees verder

Autosalon van Parijs 2018: dit zijn de beste aankondigingen en primeurs

04-10-2018 | De Autosalon van Parijs is één van de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Voor d...

Lees verder

'Renault Zoe productie wordt verdubbeld, goedkopere batterij in de maak'

14-07-2018 | Franse media melden grote veranderingen binnen de fabriek van Renault die de Zoe b...

Lees verder

Lease de elektrische Renault Zoe binnenkort met sterkere motor

21-02-2018 | De elektrische Renault Zoe blijft maar groeien in populariteit bij leaserijders. M...

Lees verder

Het merk Renault

Het Franse Renault vindt zijn oorsprong in 1898. In dat jaar verkocht Louis Renault zijn eerste auto, de Voiturette, aan een vriend van zijn vader. Kort daarna richtte hij samen met zijn broers zijn eigen bedrijf op: Société Renault Frères. In 1902 ontwerpt Renault de eerste tweecilindermotor. Hij ziet de belangstelling in zijn auto’s snel toenemen en in de opvolgende jaren stijgt de productie exponentieel dankzij orders uit heel Europa.

Renaults werden tijdens de Eerste Wereldoorlog door de Franse regering opgeroepen om te helpen in de strijd. De zogenaamde ‘Taxi de la Marne’ vervoerde meer dan 4000 soldaten naar het front om de Duitse opmars te stuiten.

Naast modellen als de Megane en Twingo is de Renault Clio een alom bekende auto die meerdere keren in de prijzen is gevallen. Het word in 1991 en 2006 uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar. De Clio word omschreven als ‘een compacte auto die grotere auto’s inspireert’.

In 1999 start Renault een alliantie met Nissan. In hetzelfde jaar verkrijgt het een meerderheidsbelang in Dacia. De hedendaagse visie van Renault staat sinds 2009 onder leiding van de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker. Hij ontwierp onder andere de Renault DeZir, Clio IV en Talisman.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.