ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sToyota

Toyota zakelijk leasen

Toyota lease

Bij ActivLease kunt u gemakkelijk een Toyota zakelijk leasen. Toyota heeft een breed assortiment aan hybride wagens die zeer voordelig zijn voor de leaserijder. Bekende modellen zijn de Yaris, C-HR en de nieuwe Corolla. Ook heeft Toyota onlangs de volledig nieuwe Aygo X gepresenteerd. Liever een Toyota waarin u volledig elektrisch kan rijden? Ontdek de indrukwekkende Toyota bZ4X die wij uit voorraad kunnen leveren!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het leasen van een Toyota hybride. Neem ook een kijkje in onze outlet voor de nieuwste Toyota aanbiedingen.

Het merk Toyota

De Japanse autobouwer Toyota werd in 1937 opgericht door Sakichi Toyoda. De eerste modellen werden nog onder de naam Toyoda verkocht, maar na een petitie veranderde de merknaam in Toyota.

Vanaf de jaren ’60 begon Toyota met de grootschalige export van auto’s naar Europa. In 2010 bereikte Toyota een totaal van twintig miljoen verkochte Europese auto’s. Sinds 1989 brengt Toyota via dochterbedrijf Lexus ook luxe sedans op de markt.

Dankzij vooruitstrevende technieken behalen Toyota auto’s zoals de Corolla, Supra en Celica GTFour veel successen in de rallysport. Een kortstondig verblijf in de Formule 1 gaat het merk vanwege economische redenen minder goed af.

Toyota is een van de eerste merken die in Nederland de hybride auto introduceert: de Prius. Jarenlang is deze auto razend populair, het is de eerste middenklasse auto met 14% bijtelling. Tegenwoordig levert Toyota meerdere modellen met haar bewezen hybride techniek. Van de Yaris, de Auris 5-deurs en de Auris stationwagon zijn inmiddels hybride versies aan het gamma toegevoegd.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sToyota