ActivLease
085 - 90 229 29

DS lease

DS lease

Het zakelijk leasen van een DS in 2018 regelt u snel, discreet en online via ActivLease. We hebben beschikking tot alle DS modellen, zoals de DS3 (ook als cabrio), DS4 Crossback en DS5. DS presenteert tevens een geheel nieuw model: de DS7 Crossback, een luxe crossover met elegante maar stoere looks. Wij bieden u altijd de scherpste leaseprijs voor uw DS, of u deze nu operationeel of financieel wilt leasen. Ook short lease behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder en denken met u mee welke leaseperiode het beste bij u past bij een DS zakelijke lease. Vraag een leaseofferte aan, dan gaan onze lease experts meteen voor u aan de slag.

Artikelen over DS lease

Stijlvolle DS3 Crossback gaat volledig elektrisch, actieradius van 300 km

26-09-2018 | Het premium automerk DS heeft zijn eerste volledig elektrische leaseauto gepresent...

Lees verder

DS X E-Tense klaar voor zijn debuut

20-04-2018 | Op de autoshow van Genève toonde DS twee jaar geleden de E-Tense Concept. Deze ele...

Lees verder

DS slaat nieuwe koers in met DS 7 Crossback

02-03-2017 | Bij een presentatie van het Franse PSA Groupe in Parijs is de DS 7 Crossback aange...

Lees verder

Het merk DS

De allereerste DS - bijgenaamd De Snoek, toen nog geproduceerd door Citroën - dateert van 1955. De onthulling van dit type geschiedt nogal geheimzinnig, maar is gelijk een enorme sensatie. Het aantal geplaatste bestellingen tijdens de introductie is veel hoger dan Citroën in één productiejaar kan bouwen. Toch valt in 1975 het doek voor de Citroën DS. Op dat moment zijn er inmiddels zo'n 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

In 1999 bereikte de DS bij de verkiezing "auto van de eeuw" een mooie derde plaats. Door een panel van vooraanstaande auto-ontwerpers wordt de DS zelfs uitgeroepen tot mooiste auto aller tijden.

In 2015 besluit DS zich af te splitsen van het merk Citroën. De DS onderscheidt zich van de Citroën door een sportieve en luxueuze uitstraling.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.