ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sDS

DS lease

DS lease

Het zakelijk leasen van een DS regelt u snel, discreet en online via ActivLease. We hebben beschikking tot alle DS modellen, zoals de DS3 Crossback (ook volledig elektrisch!) en de nieuwe DS7 Crossback, een luxe crossover met elegante maar stoere looks en plug-in hybride aandrijving. Wij bieden u altijd de scherpste leaseprijs voor uw DS, of u deze nu operationeel of financieel wilt leasen. Ook short lease behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder en denken met u mee welke leaseperiode het beste bij u past bij een DS zakelijke lease. Vraag een leaseofferte aan, dan gaan onze lease experts meteen voor u aan de slag.

Het merk DS

De allereerste DS - bijgenaamd De Snoek, toen nog geproduceerd door Citroën - dateert van 1955. De onthulling van dit type geschiedt nogal geheimzinnig, maar is gelijk een enorme sensatie. Het aantal geplaatste bestellingen tijdens de introductie is veel hoger dan Citroën in één productiejaar kan bouwen. Toch valt in 1975 het doek voor de Citroën DS. Op dat moment zijn er inmiddels zo'n 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

In 1999 bereikte de DS bij de verkiezing "auto van de eeuw" een mooie derde plaats. Door een panel van vooraanstaande auto-ontwerpers wordt de DS zelfs uitgeroepen tot mooiste auto aller tijden.

In 2015 besluit DS zich af te splitsen van het merk Citroën. De DS onderscheidt zich van de Citroën door een sportieve en luxueuze uitstraling.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.