ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sDS

DS zakelijk leasen

DS lease

Het zakelijk leasen van een DS regelt u snel, discreet en online via ActivLease. We hebben beschikking tot alle DS modellen, zoals de volledig elektrische DS3 en de DS7, een luxe crossover met elegante maar stoere looks en plug-in hybride aandrijving. De nieuwe DS4 en DS9 zijn ook beschikbaar. Wij bieden u altijd de scherpste leaseprijs voor uw DS auto, of u deze nu operationeel of financieel wilt leasen. Ook short lease behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder en denken met u mee welke leaseperiode het beste bij u past bij een DS zakelijke lease. Vraag een leaseofferte aan, dan gaan onze lease experts meteen voor u aan de slag.

Het merk DS

De allereerste DS - bijgenaamd De Snoek, toen nog geproduceerd door Citroën - dateert van 1955. De onthulling van dit type geschiedt nogal geheimzinnig, maar is gelijk een enorme sensatie. Het aantal geplaatste bestellingen tijdens de introductie is veel hoger dan Citroën in één productiejaar kan bouwen. Toch valt in 1975 het doek voor de Citroën DS. Op dat moment zijn er inmiddels zo'n 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

In 2015 besluit DS zich af te splitsen van Citroën. Het merk heeft sindsdien een sterke focus op luxe en technologie en heeft zichzelf gepositioneerd als een concurrent van gevestigde luxe merken zoals Audi en BMW. Vandaag de dag biedt DS een uitgebreid gamma aan auto's aan, waaronder hybride en volledig elektrische modellen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sDS