ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe plug-in hybride DS 4 en DS 9 (2021): alles w...

De plug-in hybride DS 4 en DS 9 (2021): alles wat we weten

15-12-2020

De plug-in hybride DS 4 en DS 9 (2021): alles wat we weten

DS Automobiles wil zich het komende jaar verder gaan uitbouwen als zelfstandig merk. En daar horen natuurlijk een paar nieuwe auto’s bij. Na de DS 3 Crossback en DS 7 Crossback komen de Fransen met nog eens twee modellen: de DS 4 en DS 9. Beide auto’s zien in 2021 het levenslicht en onderscheiden zich met veel luxe en een plug-in hybride aandrijving, wat natuurlijk goed nieuws is voor leaserijders. ActivLease bekijkt wat de DS auto’s met zich meebrengen.

Nieuwe DS 4

De DS 4 reed tot enkele jaren geleden nog rond met een Citroën-logo op de motorkap maar wordt volledig opnieuw ontworpen en gelanceerd als model van DS. De hatchback krijgt niet alleen een fraai afgewerkt interieur maar wordt ook volgestopt met moderne spullen zoals een Head-up Display met augmented reality, een infraroodcamera (Night Vision) en een volledig nieuw infotainmentsysteem met stem- of gebarenbediening.

DS 4 E-Tense Plug-in Hybrid

Binnenkort weten we hoe de DS 4 er uit ziet. Reken maar op een hoop overeenkomsten met de DS 3 en DS 7. Begin 2021 wordt de auto gepresenteerd en in de tweede helft van volgend jaar kunnen we hem in de showroom verwachten. Niet meteen als elektrische auto, maar wel als plug-in hybride. De E-Tense aandrijflijn voorziet de auto van 225 pk gecombineerd vermogen en 50 kilometer elektrische actieradius.

De nieuwe DS 4 wordt begin 2021 gepresenteerd

DS 9 vanaf 57.890 euro

Van de DS 9 is al wat meer informatie en beeld verschenen. Deze fraaie sedan verschijnt al begin 2021 en moet een echte premium rijervaring bieden, meer nog dan de verwante Peugeot 508. De auto heeft een elegante look, de allernieuwste technologieën en een super-de-luxe lounge-achtig interieur dat volledig bekleed is met leder. Net als de DS 4 kan de DS 9 E-Tense ongeveer 50 kilometer emissievrij rijden. Uiteindelijk komen er drie verschillende plug-in hybride versies naar Nederland, met systeemvermogens van 225 tot 360 pk en optionele vierwielaandrijving. De DS 9 vanafprijs wordt 57.890 euro.

Nederlandse autojournalisten mochten al even kennismaken met de DS 9:

Plug-in hybride DS leasen bij ActivLease

De exclusieve uitstraling maakt van de DS een unieke leaseauto. Met de nieuwe plug-in hybride modellen kunt u ook nog eens genieten van sportieve prestaties en een lagere wegenbelasting. Interesse? Zorg dan dat u onze nieuwspagina goed blijft volgen, want bij ActivLease heeft u binnenkort toegang tot alle uitvoeringen van de DS 4 en DS 9 voor een scherp operational lease tarief.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe plug-in hybride DS 4 en DS 9 (2021): alles w...