ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sLynk & Co

Lynk & Co zakelijk leasen

Lynk & Co lease

U heeft ze vast eens zien rondrijden: de stoere auto’s van het jonge merk Lynk & Co. Voor de zakelijke rijder die een SUV zoekt met een uitstekende uitstraling maar deze niet in het duurste segment van de markt wil zoeken is de Lynx & Co 01 een uitstekende keuze.

Wilt u snel en gemakkelijk een nieuwe Lynk & Co leasen voor een vast maandbedrag? ActivLease helpt u graag op weg. Wij bieden u flexibele en transparante leaseoplossingen aan en helpen u graag bij het vinden van de juiste Lynk & Co die aansluit bij uw wensen en behoeften. Bekijk de leaseprijzen hieronder of neem direct contact op voor de beste zakelijke leasedeal.

Welke Lynk & Co wilt u leasen?

Het merk Lynk & Co

Lynk & Co is een Zweeds-Chinees automerk dat in 2016 werd opgericht door Geely Auto, een Chinese autobouwer die ook eigenaar is van Volvo. Het merk richt zich op de verkoop van betaalbare luxe auto's en heeft als doel om een digitale en duurzame rijervaring te bieden. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Göteborg, Zweden, en produceert zijn auto's in China.

In 2017 debuteerde Lynk & Co met de lancering van zijn eerste model, de 01, die exclusief in China werd verkocht. Het merk heeft sindsdien zijn aanwezigheid uitgebreid naar Europa en de Verenigde Staten, waar het zijn auto's via een abonnementsmodel aanbiedt. In 2020 introduceerde Lynk & Co zijn tweede model, de 02, en heeft het plannen aangekondigd voor de lancering van andere modellen, waaronder een hybride en volledig elektrische auto.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sLynk & Co