ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Lynk & Co 01 krijgt een subtiele opfrisbeurt...

De Lynk & Co 01 krijgt een subtiele opfrisbeurt

13-07-2022
De Lynk & Co 01 krijgt een subtiele opfrisbeurt

Lynk & Co is een relatief nieuw automerk wat we pas enkele jaren kennen. Het enige model op de Nederlandse markt is de 01, een compacte SUV die in korte tijd is uitgegroeid tot een succesvolle plug-in hybride. Hoewel de auto hier pas sinds 2020 op de markt is, bestaat het model al 6 jaar in China. Lynk & Co vond het daarom tijd voor een facelift en heeft daarbij het front, maar vooral de achterzijde behoorlijk vernieuwd.

Een zustermerk van Volvo

De Lynk & Co 01 mag dan voor Nederland een nieuw model zijn, hij is gebaseerd op een model wat we hier al heel lang kennen. Lynk & Co valt namelijk onder het Chinese Geely-concern. Dat is hetzelfde moederbedrijf als Volvo en Polestar. De Lynk & Co 01 is gebaseerd op de Volvo XC40 en deelt dezelfde techniek. Ook de bouwkwaliteit en afwerking zijn op Volvo-niveau. Zo worden er in het interieur mooie materialen gebruikt en zijn de stoelen gemaakt van gerecycled plastic.

Lynk & Co 01 facelift

Flink vernieuwde achterkant

Het vernieuwde uiterlijk van de ondertussen 6 jaar oude 01 is vooral aan de achterkant aangrijpend. De voorzijde van de auto krijgt subtiele wijzigingen met een iets strakker toegekende bumper. Aan de achterzijde is de gehele verlichtingsunit nu doorlopend, in plaats van afzonderlijke achterlichten. Ook het Lynk & Co logo lijkt licht te geven. Verder zijn de uitlaten nu verborgen, waar ze bij het oorspronkelijke model nog goed zichtbaar waren.

Lynk & Co 01 interieur

Lynk & Co leasen bij ActivLease

In Nederland zal de vernieuwde Lynk & Co 01 nog steeds geleverd worden als plug-in hybride. Ook de techniek daarvan zal in de vernieuwde 01 worden verbeterd. Met het huidige model kan al een volledig elektrische actieradius worden gehaald van 69 kilometer! Wanneer de 01 met facelift naar Nederland komt is nog niet bekend. De Lynk & Co 01 is al wel te leasen via ActivLease. U kunt hiervoor contact opnemen met onze lease adviseurs of direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Lynk & Co 01 krijgt een subtiele opfrisbeurt...