ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Fiat lease

Fiat lease

Een nieuwe Fiat leasen bij ActivLease kan in allerlei vormen. Financial lease, short lease en operational lease is te regelen voor elke type Fiat.

Bekende modellen uit het Fiat gamma, zoals de populaire Fiat 500, zijn direct leverbaar. De modellen uit de 500-familie zijn op aanvraag leverbaar via ActivLease. Ook als het de nieuwste 500X crossover en de 500L betreft. Aanraders zijn ook de Fiat Tipo hatchback en de Panda.

Het merk Fiat

Fiat, wie kent het niet! Een Italiaans automerk dat vanaf het begin van de jaren 1900 gelijk succes had. Er werd gestart met 150 werknemers, die 24 auto's produceerden in 1900. Fiat deed ook mee aan diverse races, waarbij veel successen werden geboekt. In 1908 ging Fiat de landsgrenzen over en begon het naast auto's ook lichte bedrijfswagens, scheepsmotoren, vrachtwagens en trams te produceren. Gedurende de Eerste Wereldoorlog legde Fiat zich toe tot het produceren van legervoertuigen en dergelijke, maar vanaf 1922 pakten ze de draad weer op.

Als slachtoffer van het het bewind van Mussolini kon Fiat zich alleen even op de nationale markt richten en concentreerde het zich op de productie van bedrijfswagens en vrachtwagens. In de begin jaren '30 begon het trein- en vliegverkeer weer aan te trekken en kwam Fiat met auto's die bestemd waren voor een breder publiek.

De laatste jaren heeft Fiat zich toegelegd op de ontwikkeling van zuinige motoren, wat heeft geleid tot de productie van zeer efficiënte JTDm dieselmotoren en bijzonder zuinige TwinAir 2-cilinder benzinemotoren.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sFiat