ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sSmart

Smart zakelijk leasen

Smart lease

De Smart #1 en Smart #3 kunt u voordelig zakelijk leasen bij ActivLease. De nieuwste modellen van Smart combineren een stijlvol karakter met comfort en een geweldige elektrische performance.

Als u zeker wil zijn van de beste prijs voor uw zakelijke leaseauto, bent u bij ActivLease gegarandeerd aan het beste adres. Wij bieden u namelijk altijd de scherpste prijs voor operationele leasefinanciële lease, maar ook voor short lease. De op deze website genoemde prijzen gelden in principe voor een leasetermijn van 60 maanden, maar ook andere leasetermijnen behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op met het team van ActivLease voor een scherpe offerte op maat!

Welke Smart wilt u leasen?

Het merk Smart

Binnen de organisatie van Swatch (u weet wel, van die populaire horloges) ontstond in 1994 het idee om een kleine trendy auto op de markt te brengen. De Smart CityCoupeé werd geboren; een kleine auto voor twee personen en een heel klein beetje bagageruimte. Al snel werd de Smart een populaire reclame-auto.

Toen bleek dat er een markt voor was, volgden al snel meerdere modellen. In eerste instantie was de Smart alleen te koop bij de zogenaamde Smart Centers, garages in de grote steden langs doorgaande wegen. De modellen werden boven elkaar geshowd in een glazen vitrine. Daardoor vielen de Smart Centers ook gelijk op!

In 2007 begon Smart met het testen van de electric drive, een elektrische versie van de Fortwo. Inmiddels werkt Smart alweer aan de vierde generatie elektrisch aangedreven auto's, met batterijversies van de fortwo coupeĢ, fortwo cabrio en forfour. Tegenwoordig kunt u uw Smart aanschaffen bij de Mercedes-dealer.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sSmart