ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sJeep

Jeep zakelijk leasen

Jeep lease

Wie kent 'm niet: de Jeep! Op dit moment rijden in Europa diverse modellen hiervan rond, waaronder de Grand Cherokee, Wrangler, de Compass en de Renegade. Sinds kort kunt u de Jeep Avenger leasen, de eerste volledig elektrische auto van het merk!

Het zakelijk leasen van een Jeep regelt u natuurlijk via ActivLease. Wij doen u graag een scherpe lease aanbieding voor operationele lease of financiële lease. Maar ook short lease behoort tot de mogelijkheden. De prijzen op de website zijn voornamelijk op basis van 60 maanden, maar wilt u een andere lease periode, dan helpen wij u natuurlijk verder.

Met een Jeep als zakelijke lease-auto bent u van alle gemakken verzekerd!

Het merk Jeep

De herkomst van de naam Jeep is niet helemaal duidelijk. Een van de meest aannemelijke theorieën is dat Jeep is ontstaan uit hetzelfde woord dat door Amerikaanse militairen als slang werd gebruikt voor nieuwe, ongeteste voertuigen.

Wel duidelijk is dat Jeep is ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen het Amerikaanse leger op zoek was naar een wendbaar militair voertuig. Diverse fabrikanten drongen naar een contract, maar het ontwerp van The American Bantam Company sprak de Amerikaanse overheid het meest aan. Dit bedrijf was echter te klein om de auto op grote schaal te gaan produceren. Daarom is het ontwerp doorverkocht aan Ford en Willys-Overland. Uiteindelijk won Willys-Overland het felbegeerde contract. Maar ook Ford heeft nog jarenlang de auto geproduceerd.

In 1945 begon Willys met het produceren van een particuliere versie. In 1950 verwierf het bedrijf officieel de rechten om de naam Jeep te gaan voeren.

Nadien is het bedrijf nog diverse malen overgenomen. In 1987 kwam het bedrijf in handen van Chrysler, wat een wereldwijde doorbraak van Jeep betekende.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sJeep