ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sHongqi

Hongqi zakelijk leasen

Hongqi lease

Het zakelijk leasen van een Hongqi regelt u snel en voordelig bij ActivLease. Bij ActivLease kunnen we u de Hongqi E-HS9 aanbieden, een luxe 7-zits SUV voor het hele gezin.

Onze leaseadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van operational lease voor een Hongqi elektrische auto en helpen u bij het vinden van de auto die het beste past bij uw wensen en behoeften. Ook kunt u een kijkje nemen in onze outlet voor de nieuwste Hongqi aanbiedingen.

Welke Hongqi wilt u leasen?

Het merk Hongqi

Hongqi is een Chinees automerk dat in 1958 werd opgericht en staat bekend als het vlaggenschipmerk van de Chinese auto-industrie. Het merk werd oorspronkelijk opgericht om de Chinese leiders te voorzien van luxe auto's en was daarom niet beschikbaar voor het grote publiek. In de jaren '80 begon Hongqi ook auto's te produceren voor de consumentenmarkt en in de jaren '90 werd het merk geprivatiseerd.

Sindsdien heeft Hongqi zich gericht op het produceren van luxe auto's met een sterke nadruk op Chinese culturele elementen en modern design. Het merk heeft samengewerkt met grote spelers in de auto-industrie, zoals Audi en Rolls-Royce, en heeft zichzelf gepositioneerd als een concurrent van Europese luxe merken. Vandaag de dag biedt Hongqi een breed scala aan modellen aan, waaronder elektrische en hybride voertuigen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sHongqi