ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Hongqi E-HS9 Review - De grootste premiu...

Video: Hongqi E-HS9 Review - De grootste premium SUV uit China

24-02-2023
Video: Hongqi E-HS9 Review - De grootste premium SUV uit China

Op zoek naar een grote en luxe elektrische SUV? Dan komt u vaak uit bij merken als Mercedes-Benz en BMW. Nu is daar een Chinees alternatief voor met de Hongqi E-HS9. Een SUV die erg veel auto voor z’n prijs biedt. Letterlijk, want met een lengte van meer dan 5 meter is de E-HS9 een imposante verschijning. Hongqi is nieuw op de Europese markt, maar in thuisland China is het één van de oudste automerken. Met een acceleratie van 0-100 km/u in 4,9 seconden, maximaal 7 zitplaatsen, een royale actieradius en 4 schermen in het interieur zijn de specificaties indrukwekkend! Biedt de E-HS9 ook de luxe en het comfort van een premium SUV? U ziet het in onze EV TEST!

Welkom bij onze EV TEST

In deze videoreeks laten we alles zien wat u moet weten over de nieuwste elektrische modellen. De test doen we steeds op dezelfde manier waardoor u makkelijk elke elektrische auto kan vergelijken. Vaste onderdelen zijn het design, het gebruik en plezier. We kijken naar het design en praktische zaken zoals een trekhaak. Bij het interieur kijken we naar de kofferbak, ruimte en multimedia. Actieradius en laden is een veel besproken onderwerp bij EV's, ook hier vertellen we alles over. Wat een elektrische auto aantrekkelijk maakt is het plezier dat je ermee kan hebben. Natuurlijk vanwege de prestaties en het comfort, maar ook door de fiscale voordelen. Aan het einde van de review maken we altijd een vergelijking, zodat u beter weet welke leaseauto bij u past.

De Hongqi E-HS9 zakelijk leasen bij ActivLease

De Hongqi E-HS9 is een indrukwekkend grote SUV die veel te bieden heeft op het gebied van comfort, luxe en prestaties. Met een actieradius van 465 kilometer WLTP is hij ook goed geschikt voor grotere afstanden. Bij ActivLease kunt u een vrijblijvende lease aanbieding aanvragen voor de Hongqi. Liever een alternatief? U kunt bij ons ook terecht voor de BMW iX of de Mercedes-Benz EQS SUV. Neem contact op met onze lease adviseurs voor meer informatie.

Lease acties voor de Hongqi E-HS9 bij ActivLease

84kWh Business - 7 ZITPLAATSEN
Hongqi E-HS9
84kWh Business - 7 ZITPLAATSEN
Netto bijtelling:
€ 408,-
Actieradius:
396 km
Leaseprijs:
€ 1.029,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Hongqi E-HS9 Review - De grootste premiu...