ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sHyundai

Hyundai lease

Hyundai lease

Via ActivLease kunt u een snel en gemakkelijk een offerte aanvragen voor Hyundai lease. Wij helpen u graag op weg in uw gloednieuwe Hyundai leaseauto. Profiteer nu van onze scherpe leaseprijzen voor operational lease, financial lease en shortlease. Hyundai heeft veel zuinige modellen die perfect zijn voor de zzp'er, mkb'er, freelancer of startend ondernemer. Aanraders zijn de Tucson, i20 en i30 (ook als wagon). Bij ActivLease zijn we fan van de Hyundai KONA Electric. Deze baanbrekende elektrische auto is leverbaar in alle uitvoeringen. Bovendien profiteert u bij elektrisch rijden van de gunstige bijtelling van acht procent. Ook beschikbaar voor een zakelijke lease is de stijlvolle Hyundai IONIQ EV. Meer weten? Onze lease experts staan voor u klaar.

Hyundai is één van de succesvolste automerken ter wereld. Al meer dan drie decennia timmert Hyundai aan de weg in Europa en het resultaat mag er zijn. Het Zuid-Koreaanse merk is vooral succesvol door de betaalbare auto's met een complete uitrusting van hoge kwaliteit.

Het merk Hyundai

Het Koreaanse merk Hyundai begon in 1946 met de bouw van Ford-modellen onder licentie. De naam Hyundai betekent "modern". In 1975 startte de Koreaanse overheid een programma om de vaderlandse auto-industrie te stimuleren en Hyundai zag hier wel brood in. Door de productie van de Ford-modellen had het bedrijf de nodige ervaring en kennis opgedaan. Door diverse samenwerkingen kon het bedrijf de lancering van de eigen lijn een succes maken. In 1976 kwam het eerste model op de markt: de Hyundai Pony.

De echte doorbraak kwam in 1997 met de Hyundai Atos. Dit model was precies wat Europa nodig had: klein, zuinig en goedkoop. Inmiddels is Hyundai uitgegroeid tot een wereldmerk met meerdere hits: De Santa Fe en de Tucson waren beide ontzettend populair.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.