ActivLease
085 - 90 229 29
Hyundai

Hyundai lease

Via ActivLease kunt u een snel en gemakkelijk een offerte aanvragen voor Hyundai lease. Wij helpen u graag op weg in uw gloednieuwe Hyundai leaseauto. Profiteer nu van onze scherpe leaseprijzen voor operational lease, financial lease en shortlease. Hyundai heeft veel zuinige modellen die perfect zijn voor de zzp'er, mkb'er, freelancer of startend ondernemer. Aanraders zijn de Tucson, i10, i20 en i30 (ook als wagon). Bij ActivLease zijn we fan van de Hyundai KONA Electric. Deze baanbrekende elektrische auto is snel leverbaar in alle uitvoeringen. Bovendien profiteert u bij elektrisch rijden van de gunstige bijtelling van vier procent. Ook beschikbaar voor een zakelijke lease is de stijlvolle Hyundai IONIQ EV. Meer weten? Onze lease experts staan voor u klaar.

Hyundai is één van de succesvolste automerken ter wereld. Al meer dan drie decennia timmert Hyundai aan de weg in Europa en het resultaat mag er zijn. Het Zuid-Koreaanse merk is vooral succesvol door de betaalbare auto's met een complete uitrusting van hoge kwaliteit.

Relevante artikelen

Hyundai KONA Electric: alles over de navigatie en het infotainmentsysteem

25-09-2018 | Met de Hyundai KONA Electric veranderen uw zakelijke autoritten van een verplichti...

Lees verder

Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electric met de Utility Mode

16-08-2018 | De indrukwekkende en betaalbare Hyundai KONA Electric is van alle markten thuis. W...

Lees verder

Hyundai KONA Electric haalt verkoopdoel in Noorwegen met gemak

29-06-2018 | Bij ActivLease wisten wij reeds dat de KONA Electric een uiterst populaire auto wa...

Lees verder

Vanafprijzen Hyundai KONA Electric bekend: een uiterst betaalbare EV!

20-06-2018 | Hyundai gaf eerder aan dat de KONA Electric niet duurder zou worden dan 50.000 eur...

Lees verder

Het merk Hyundai

Het Koreaanse merk Hyundai begon in 1946 met de bouw van Ford-modellen onder licentie. De naam Hyundai betekent "modern". In 1975 startte de Koreaanse overheid een programma om de vaderlandse auto-industrie te stimuleren en Hyundai zag hier wel brood in. Door de productie van de Ford-modellen had het bedrijf de nodige ervaring en kennis opgedaan. Door diverse samenwerkingen kon het bedrijf de lancering van de eigen lijn een succes maken. In 1976 kwam het eerste model op de markt: de Hyundai Pony.

De echte doorbraak kwam in 1997 met de Hyundai Atos. Dit model was precies wat Europa nodig had: klein, zuinig en goedkoop. Inmiddels is Hyundai uitgegroeid tot een wereldmerk met meerdere hits: De Santa Fe en de Tucson waren beide ontzettend populair.