ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sLand Rover

Land Rover zakelijk leasen

Land Rover lease

Mag u een (nieuwe) zakelijke lease auto uitkiezen en is uw keuze op de Land Rover gevallen? Gefeliciteerd! ActivLease biedt u de scherpste leaseprijs voor elk model Land Rover.

Land Rover heeft verschillende luxe modellen beschikbaar voor zakelijk leasen. Het aanbod omvat o.a. de Discovery, Discovery SportRange Rover Sport en de Range Rover Evoque. Ook voor de indrukwekkende Velar en de nieuwe Defender kunt u een zakelijke leaseofferte aanvragen. Zowel financi─ôle leaseoperationele lease en short lease is mogelijk. Standaard vindt u een leaseprijs voor een periode van 60 maanden, maar wij rekenen graag voor u uit welk leasetarief past bij een andere lease periode.

Het merk Land Rover

Land Rover; ooit begonnen als een kloon van de Jeep Willeys, maar tegenwoordig een gevestigde naam met een heel goede reputatie op het gebied van 4x4 auto's.

Land Rover komt oorspronkelijk uit de fabriek van Rover. Na de oorlog had Rover flink wat capaciteit over omdat de productie van militaire voertuigen was gestopt. In 1948 werd de Rover fabriek dan ook verbouwd en werd een auto gemaakt die veelzijdiger was dan de Jeep Willys, de Series I. Omdat de auto was bedoeld als auto voor de boeren, was de naam snel gekozen: Land Rover. Tien jaar later kwam de Series II, die al veel minder overeenkomsten vertoonde met de Jeep Willys.

Tegenwoordig zijn de uitvoeringen van de Land Rover eigenlijk bijzonder luxe te noemen, maar zijn reputatie in het terrein blijft onaantastbaar.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sLand Rover