ActivLease
085 - 90 229 29

Land Rover leasen

Land Rover lease

Mag u een (nieuwe) lease auto uitkiezen en is uw keuze op de Land Rover gevallen? Gefeliciteerd! ActivLease biedt u de scherpste lease prijs voor elk model Land Rover.

Land Rover heeft verschillende luxe modellen beschikbaar voor leasing. Het aanbod omvat o.a. de Discovery, Discovery SportRange Rover Sport en de Range Rover Evoque. Ook voor de nieuwe Velar kunt u een zakelijke leaseofferte aanvragen. Zowel financi─ôle leaseoperationele lease en short lease is mogelijk. Standaard vindt u een leaseprijs voor een periode van 60 maanden, maar wij rekenen graag voor u uit welk leasetarief past bij een andere lease periode.

Artikelen over Land Rover lease

Nieuwe Range Rover Sport kan u ook als plug-in hybrid leasen

09-10-2017 | De nieuwe Range Rover Sport zal eind dit jaar te leasen zij bij ActivLease. Met ee...

Lees verder

De nieuwe Range Rover Velar toont zijn ongekende klasse

20-03-2017 | De Britten van Land Rover weten goed hoe ze de aandacht moeten opeisen. Ze present...

Lees verder

Dit is de nieuwe Land Rover Discovery 2017

06-09-2016 | De nieuwe Land Rover Discovery laat zijn neus zien, letterlijk. De Britten hebben...

Lees verder

Het merk Land Rover

Land Rover; ooit begonnen als een kloon van de Jeep Willeys, maar tegenwoordig een gevestigde naam met een heel goede reputatie op het gebied van 4x4 auto's.

Land Rover komt oorspronkelijk uit de fabriek van Rover. Na de oorlog had Rover flink wat capaciteit over omdat de productie van militaire voertuigen was gestopt. In 1948 werd de Rover fabriek dan ook verbouwd en werd een auto gemaakt die veelzijdiger was dan de Jeep Willys, de Series I. Omdat de auto was bedoeld als auto voor de boeren, was de naam snel gekozen: Land Rover. Tien jaar later kwam de Series II, die al veel minder overeenkomsten vertoonde met de Jeep Willys.

Tegenwoordig zijn de uitvoeringen van de Land Rover eigenlijk bijzonder luxe te noemen, maar zijn reputatie in het terrein blijft onaantastbaar.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.