ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sByd

BYD zakelijk leasen

Byd lease

Bij ActivLease kunt u gemakkelijk een BYD leasen via operational lease. BYD is een nieuwkomer in Europa maar heeft al een breed assortiment aan elektrische auto’s die zeer interessant zijn voor de leaserijder. Bekende modellen zijn de voordelige Atto 3, de luxe Han en de ruime Tang.

Onze leaseadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van operational lease voor een BYD elektrische auto en helpen u bij het vinden van de auto die het beste past bij uw wensen en behoeften. Ook kunt u een kijkje nemen in onze outlet voor de nieuwste BYD aanbiedingen.

Het merk BYD

BYD is een Chinees automerk dat in 1995 werd opgericht als fabrikant van oplaadbare batterijen. In 2003 begon BYD met de productie van auto's en in 2008 bracht het zijn eerste hybride model op de markt. BYD is een afkorting voor ‘Build Your Dreams’. Deze slogan is terug te vinden op de achterkant van de BYD modellen. Het merk richt zich voornamelijk op elektrische aangedreven voertuigen en heeft inmiddels een breed assortiment aan elektrische auto's en bussen.

BYD werkt samen met grote automerken, waaronder Daimler en Toyota, en heeft inmiddels een sterke positie op de Chinese en internationale markt opgebouwd. Het bedrijf heeft als doel om een wereldleider te worden op het gebied van elektrische auto’s en duurzame energie-oplossingen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sByd