ActivLease
085 - 90 229 29
Kia

Kia lease

Een nieuwe Kia leasen heeft u snel en voordelig geregeld via ActivLease. De nieuwste modellen zoals de Kia Ceed, Kia Rio en de Kia Sportage zijn snel leverbaar. De Picanto is al jarenlang een zeer betaalbare short lease auto en direct uit voorraad beschikbaar. Wilt u meer comfort of ruimte? Dan is er de nieuwste generatie Sorento. Onlangs bracht Kia de gloednieuwe Stonic op de markt, een karakteristieke crossover met veel personaliseringsmogelijkheden. Ook kunt u een leaseofferte aanvragen voor de Stinger; de snelste productieauto die Kia heeft gemaakt!

De Kia Niro Hybrid is zeer aantrekkelijk voor een zakelijke lease. In deze hybride crossover kunt u elektrisch rijden zonder stekker. De Niro wordt later dit jaar ook volledig elektrisch, reserveer de Kia e-Niro bij ActivLease!

Zowel Kia financial lease als operationele lease is op aanvraag mogelijk. Ontdek hieronder welke Kia leasemodellen leverbaar zijn en vraag een leaseofferte aan. Onze adviseurs staan voor u klaar om u een goed voorstel te doen.

Relevante artikelen

De slimme rijtechnologie van de Kia e-Niro, zo werkt het

16-10-2018 | De Kia e-Niro is volgestopt met rijtechnologie waarmee u slimmer en zuiniger kunt...

Lees verder

Kia Niro EV wordt e-Niro; eind 2018 leasen bij ActivLease!

21-09-2018 | De Koreanen hebben de naam gewijzigd van de Kia Niro EV. De elektrische crossover...

Lees verder

Alles over de Kia Niro EV: elektrische crossover met indrukwekkende range

08-06-2018 | Vorige maand vingen we al een glimp op van de Kia Niro EV en nu is de elektrische...

Lees verder

Productieversie van de elektrische Kia Niro EV officieel onthuld!

04-05-2018 | De Kia Niro EV is in zijn thuisland officieel onthuld. De Koreanen gaan Europa voo...

Lees verder

Het merk Kia

Kia, onderdeel van de Hyundai Motor Groep, is een Koreaans automerk. "Ki" staat voor opkomen van de nieuwe zon of spirituele hergeboorte. De "a" staat voor Azië. Kia begon in 1944 met het bouwen van motorfietsen en fietsen, maar is gedurende de jaren '70 gestart met de productie van automobielen.

In 1997 ging Kia failliet als gevolg van de financiële crisis in Azië. Zowel Ford Motor Company als Hyundai Motor Company had belangstelling voor het bedrijf, maar Hyundai trok aan het langste eind. Door de overname ontstond er een hechte samenwerking tussen Hyundai en Kia.