ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sCupra

CUPRA zakelijk leasen

Cupra lease

CUPRA is voor de zakelijke rijder die houdt van een sportieve rijbeleving met hoge prestaties en moderne technologie. Het Spaanse automerk biedt modellen die duidelijk geïnspireerd zijn door een stijlvol SEAT-design, zoals de CUPRA Ateca, CUPRA Leon en Leon Sportstourer, maar daarnaast ook geheel nieuw ontworpen auto’s zoals de hybride CUPRA Formentor en de volledig elektrische CUPRA Born.

Wilt u ook voordelig autorijden in een CUPRA? ActivLease biedt u altijd de scherpste CUPRA leaseprijzen, in combinatie met een full operational lease of financial lease. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan, dan gaan onze leaseadviseurs meteen voor u aan de slag!

Het merk CUPRA

CUPRA begint in de jaren ’80 als het sportieve submerk van SEAT. Met behulp van jarenlange kennis en ervaring uit de autosport ontwikkelt het speciale versies van SEAT-modellen. De focus ligt daarbij op snelheid en hogere prestaties.

In 2018 splitst CUPRA zich af van SEAT en gaat het als zelfstandig merk verder. De Formentor, een crossover-coupé, is het eerste model dat door het merk zelf is ontwikkeld.

Naast een spannende performance richt CUPRA zich ook steeds meer op luxe en efficiënte aandrijflijnen. Zo zijn de nieuwste modellen deels elektrisch (hybride) aangedreven en verschijnt in 2021 de eerste volledig elektrische auto van het merk.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sCupra