ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sJaguar

Jaguar zakelijk leasen

Jaguar lease

Bent u geïnteresseerd in het zakelijk leasen van een Jaguar? Dan bent u bij ActivLease aan het goede adres! Op de website vindt u de leaseprijs voor een periode van 60 maanden. Maar als u een andere lease termijn zoekt, helpen wij u graag verder. Bij ActivLease kunt u een Jaguar financieel leasen, maar ook operationeel en short lease.

De huidige modellen van Jaguar zijn o.a. de Jaguar XE-serie, de XF (ook als Sportbrake), de F-type en de F-Pace. Ook de compacte E-Pace SUV is beschikbaar voor een zakelijke lease. Onlangs heeft Jaguar zijn eerste volledig elektrische auto uitgebracht; de indrukwekkende I-Pace. Een échte Jaguar die een emissievrije aandrijving combineert met de hoogwaardige luxe en performance die u van het merk gewend bent. Bekijk het Jaguar leaseaanbod hieronder en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan.

Het merk Jaguar

In 1922 begon de Engelsman William Lyons, bekend van het bouwen van zijspanmotoren, met de productie van auto's, samen met zijn partner Wiliam Walmsley. Het eerste resultaat was pas te zien in 1931: de SS1, aangekondigd via de grootste reclamecampagne. De auto droeg toen nog niet de naam Jaguar.

Het publiek was in groten getale aanwezig bij de onthulling van deze SS1 en hij werd uitstekend ontvangen. De compactere versie, de SS2, werd aanzienlijk minder enthousiast ontvangen. De SS1 werd weliswaar met gejubel ontvangen, maar alle varianten hadden hetzelfde probleem: ze waren niet snel genoeg. Hun sportieve uiterlijk riep hoge verwachtingen op waar ze niet aan konden voldoen.

Toen in 1935 Walmsley uit het project stapte omdat hij zich niet in het sportieve karakter van de auto's kon vinden, kwam er een variant met een nieuwe motor en een nieuw chassis voor slechts 395 pond. Met deze nieuwe variant kon het merk zich meer als sportief-luxueus profileren. Dat was ook het moment dat de auto de naam Jaguar ging dragen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sJaguar