ActivLease
085 - 90 229 29

Jaguar lease

Jaguar lease

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Jaguar? Dan bent u bij ActivLease aan het goede adres! Op de website vindt u de leaseprijs voor een periode van 60 maanden. Maar als u een andere lease termijn zoekt, helpen wij u graag verder. Bij ActivLease kunt u een Jaguar financieel leasen, maar ook operationeel en short lease.

De huidige modellen van Jaguar zijn de Jaguar XJ-serie, de XF (ook als Sportbrake), de F-type, de XE en de F-Pace. Ook de compacte E-Pace SUV is beschikbaar voor een zakelijke lease. Onlangs heeft Jaguar zijn eerste volledig elektrische auto uitgebracht; de indrukwekkende I-Pace. Een echte Jaguar die een emissievrije aandrijving combineert met de hoogwaardige luxe en performance die u van het merk gewend bent. Bekijk het Jaguar leaseaanbod hieronder en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan.

Artikelen over Jaguar lease

Jaguar I-Pace na gelijkspel tóch Auto van het Jaar 2019

05-03-2019 | Aan de vooravond van de Autosalon van Genève wordt ieder jaar de Auto van het Jaar...

Lees verder

Jaguar I-Pace maakt speciaal geluid om voetgangers te beschermen

08-11-2018 | Elektrisch rijden in de Jaguar I-Pace heeft veel voordelen. De Britse SUV staat vo...

Lees verder

Prince Harry en Meghan Markle rijden in Jaguar E-Type Zero

21-05-2018 | De Britse prins Harry en actrice Meghan Markle zeiden zaterdag 19 mei het ja-woord...

Lees verder

Jaguar overweegt exclusieve SVR-versie van de elektrische I-Pace

13-04-2018 | De Jaguar I-Pace heeft de markt voor elektrische SUV's volledig op zijn kop gezet....

Lees verder

Het merk Jaguar

In 1922 begon de Engelsman William Lyons, bekend van het bouwen van zijspanmotoren, met de productie van auto's, samen met zijn partner Wiliam Walmsley. Het eerste resultaat was pas te zien in 1931: de SS1, aangekondigd via de grootste reclamecampagne. De auto droeg toen nog niet de naam Jaguar.

Het publiek was in groten getale aanwezig bij de onthulling van deze SS1 en hij werd uitstekend ontvangen. De compactere versie, de SS2, werd aanzienlijk minder enthousiast ontvangen. De SS1 werd weliswaar met gejubel ontvangen, maar alle varianten hadden hetzelfde probleem: ze waren niet snel genoeg. Hun sportieve uiterlijk riep hoge verwachtingen op waar ze niet aan konden voldoen.

Toen in 1935 Walmsley uit het project stapte omdat hij zich niet in het sportieve karakter van de auto's kon vinden, kwam er een variant met een nieuwe motor en een nieuw chassis voor slechts 395 pond. Met deze nieuwe variant kon het merk zich meer als sportief-luxueus profileren. Dat was ook het moment dat de auto de naam Jaguar ging dragen.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.