ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Tesla Model 3 racet tegen andere EV's en...

Video: Tesla Model 3 racet tegen andere EV's en nieuwe Toyota Supra

11-10-2019

Video: Tesla Model 3 racet tegen andere EV's en nieuwe Toyota Supra

Een groot voordeel van elektrische auto’s is dat ze snel kunnen accelereren. In tegenstelling tot bij een auto met verbrandingsmotor is bij een elektromotor namelijk op elk moment het maximale koppel beschikbaar. Maar wat als elektrische auto's het tegen elkaar gaan opnemen? In de video hieronder doen 3 populaire modellen van dit moment, de Tesla Model 3, Jaguar I-Pace en de Audi e-tron mee aan een sprintrace. Om een goede vergelijking te maken met brandstofauto’s doet de nieuwe Toyota Supra ook mee. Wie is het snelst in een rechte lijn van een kwart mijl?

0 naar 100 in 3,4 seconden

De Tesla Model 3 is momenteel de populairste en bestverkochte auto van Nederland en dat is niet voor niets. De Model 3 maakt elektrisch rijden in een Tesla voor een groot aantal leaserijders bereikbaar. In het filmpje hieronder is te zien hoe de Performance versie het opneemt tegen zijn concurrenten. Vanuit stilstand naar 100 kilometer per uur doet de Model 3 Performance in een ongelofelijke 3,4 seconden. Zou het genoeg zijn voor de overwinning?

Jaguar I-PACE en Audi e-tron

De andere deelnemers met stekker zijn de Jaguar I-Pace en Audi e-tron, die natuurlijk een stuk zwaarder zijn dan de Model 3. Daarom was deze strijd misschien niet helemaal eerlijk. Dat neemt niet weg dat ook deze grote SUV's een indrukwekkende acceleratie hebben! Ze doen niet onder voor de Toyota Supra, wat een echte sportwagen is. De I-Pace is net de snellere en heeft slechts 4,8 seconden nodig om naar de 100 km per uur te sprinten. De Britse EV beschikt over technologie van de I-TYPE Formule E racewagens en heeft een vermogen van 400 pk. Audi heeft van hun eerste elektrische SUV een breed inzetbare auto gemaakt. Desondanks tikt de Audi e-tron in krap 5,7 seconden de 100 kilometer per uur aan. De e-tron is ook uitgerust met twee elektromotoren en verdeelt zijn vermogen via de quattro vierwielaandrijving. Ook al is het een SUV, de e-tron kan hierdoor optrekken als een sportwagen!

De populairste elektrische auto’s least u bij ActivLease

Wilt u ook dit jaar nog de elektrische overstap maken en de performance van een elektrische auto ervaren? ActivLease is uw expert in elektrisch rijden. Wij hebben nog een divers aanbod elektrische modellen met levering in 2019, waaronder de Tesla Model 3, Jaguar I-Pace Business Edition en Audi e-tron 55. Als u er snel bij bent kunt u nog op tijd profiteren van de gunstige 4% bijtelling voor elektrische auto's, voordat deze volgend jaar omhoog gaat naar 8%! Informeer gerust bij een van onze leaseadviseurs en stap ook in de wereld van elektrisch autorijden!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Tesla Model 3 racet tegen andere EV's en...