ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model 3 verslaat Volkswagen Polo als de bestverkochte auto van Nederland

05-10-2019

Tesla Model 3 verslaat Volkswagen Polo als de bestverkochte auto van Nederland

Dat de Tesla Model 3 populair is onder leaserijders is geen verrassing, maar zelfs bij ActivLease hadden we niet verwacht dat het álle automodellen zou verslaan in de verkoop. De afgelopen maanden is het echter een feit: de Tesla Model 3 is de bestverkochte auto van Nederland. Zelfs de immer populaire Volkswagen Polo is vorige maand ingehaald en kijkend naar de hoeveelheid orders komen er nog veel meer elektrische auto’s aan. Een Tesla Model 3 leasen in 2019 bij ActivLease, betekent dat u profiteert van de vriendelijke 4% bijtelling. Snel reageren wordt dus beloond!

Steeds meer Tesla Model 3’s verkocht

De Tesla Model 3 werd in september 5.768 keer op kenteken geregistreerd volgens de Bovag-cijfers. Over het hele jaar zijn er al 13.587 gelukkige eigenaren van de elektrische auto van Elon Musk. Het marktaandeel in de autoverkoop van september is daarmee 15,5 procent procent Tesla Model en over het heel jaar zelfs goed voor 4,1 procent. Daar komt de vaste nummer 1, Volkswagen Polo, niet eens bij in de buurt met slechts 2,9 procent van de autoverkoop.

Voordelig rijden in de Tesla Model 3

Het is ook logisch dat de Tesla Model 3 veel leaserijders trekt in Nederland want het is een ongelofelijk goede deal. De standaardprijs van de auto is onder de 50.000 euro gehouden, waardoor de hele auto gebruik kan maken van de 4% bijtellingsregeling voor emissievrije auto’s. Als leaserijders kan u daarom voor een zeer laag bedrag maandelijks rijden in een van de beste elektrische auto’s op de markt.

Tesla Model 3

Want Tesla brengt ook kwaliteit ondanks dat de Model 3 prijs ver onder de Model S en Model X prijs zit. De Tesla Model 3 is van veel technologie voorzien uit de andere Tesla’s, waaronder het grote touchscreen in het dashboard, dat alle functies bestuurt en waarmee u ook uw reis kunt plannen. De elektrische auto kan van 0 naar 100 in 3,4 seconden en opladen hoeft weinig met de indrukwekkende actieradius. De Tesla Model 3 Long Range haalt 560 kilometer volgens de WLTP-cyclus.

Tesla Model 3 leasen met 4% bijtelling bij ActivLease

De Tesla Model 3 kunt u nu bestellen bij ActivLease en wij leveren hem dan spoedig. Verschillende uitvoeringen zijn nu leverbaar en onze vriendelijke medewerkers maken graag een vrijblijvende leaseofferte voor u.

Bron: Bovag

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 verslaat Volkswagen Polo als de b...