ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordeelden ons, 98% beveelt ActivLease aan
Totaalscore
9.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid
Cas uit Voorschoten
Geschreven op 29 maart 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al vanaf het begin gesprek bij Active lease met Maarten Oortman al een fantastische begeleiding! Daarna door Niels Dekker van Svala perfect doorgezet dankzij hun enthousiasme en zeer service gerichte inzet!

Melvin uit Arnhem
Geschreven op 05 maart 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Gewoon hele goede ervaring.

christian uit rotterdam
Geschreven op 01 maart 2019 - Financial lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Dienstverlening is goed en vriendelijk

Mark uit Houten
Geschreven op 01 maart 2019 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activlease had een mooie actie voor de Ioniq via Alphabet, zodat ik voordelig elektrisch kan rijden. Emile heeft het traject prima begeleid!

Sylvia uit Haarlem
Geschreven op 28 februari 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Emile nam binnen 24 uur (in het weekend) contact met mij op over mijn specifieke aanvraag. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een contract kreeg die geheel aan mijn voorwaarden voldoet. Hij onderhield bijna dagelijks persoonlijk contact met mij en de autodealer om ervoor te zorgen dat alles op tijd geregeld was. Hierin was hij voor mij een bemiddelaar die mij geheel heeft ontlast van alle rompslomp. Ik raad activlease dan ook bij iedereen aan en specifiek Emile!!

Bart uit Maarssen
Geschreven op 21 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zonder veel ervaring in de autobranche ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe leaseauto en heb ik diverse offertes opgevraagd. Activlease is een bedrijf dat mensen kan ondersteunen in de zoektocht en gericht offertes opvraagt bij diverse partijen. Door hun directe en snelle aanpak, in dit geval geholpen door Patrick van Heijningen, ben ik in redelijk kort tijdsbestek op een zeer interessante aanbieding uitgekomen en rijd ik in maximaal drie weken na afsluiten van het contract in een nieuwe auto. Direct de juiste persoon aan de lijn en bij vragen telefonisch reactie binnen enkele minuten, ofwel: een absolute aanrader!

peter uit valkenburg
Geschreven op 20 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Contact gehad met Maarten Oortman. Deskundige man, gevoel voor humor en meedenkend met klant. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Niet opdringerig. En zeer goed in het nakomen van afspraken. Kortom een verademing in leaseland

Gilbert uit Haarlem
Geschreven op 19 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Er werd actief meegedacht en gezocht naar mogelijkheden. Verder werden we heel goed op de hoogte gehouden en was het snel schakelen, waardoor we eigenlijk binnen 1 dag rond waren.

Ingmar uit Huis ter Heide
Geschreven op 14 februari 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top bedrijf, wat met je meedenkt en uitermate deskundig is.

Sunita uit Almere
Geschreven op 26 januari 2019 - Operational lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijne samenwerking gehad. Hele goede deal kunnen afsluiten via activ lease.

Tony uit Barendrecht
Geschreven op 18 januari 2019 - Financial lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Emile van ActivLease is deskundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. Een prettige samenwerking met deze meneer.

Gert uit Vinkeveen
Geschreven op 15 januari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super gedaan Matthieu Knip van ActiveLease! Snel, effectief, en klantvriendelijk. En die Elektrische Kona is een heerlijke auto.

Babet uit
Geschreven op 19 december 2018 - Operational lease van KONA - Babet
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Natuurlijk nog even kijken hoe de komende 60 maanden gaan, maar mijn ervaring tot nu toe is hartstikke goed.

Marjolijn uit Weesp
Geschreven op 18 december 2018
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Onze aanvraag werd goed opgepakt en al onze vragen snel beantwoord. Binnen zeer korte tijd reden wij rond in twee prachtige nieuwe lease auto's. Wij zouden ActivLease zeker aanbevelen.

Jeroen uit Rotterdam
Geschreven op 11 december 2018 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen door ActivLease. Creatief, snel en deskundig. Zien geen problemen maar oplossingen. Een aanrader!

Harm uit Herten
Geschreven op 28 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bijzonder tevreden over Maarten Oortman, vanaf het begin heeft hij zeer veel moeite voor me gedaan om informatie te verschaffen over een eventuele toekomstige overeenkomst terwijl ik heel eerlijk aangegeven heb dat dit misschien niet eens door zou gaan. Uiteindelijk wel gekozen voor Activlease omdat het aanbod het beste was en de ervaring met Maarten super is. De snelheid van communiceren en het moeite doen om dingen geregeld te krijgen, in 1 woord perfect! Nu wachten op de overeenkomst zodat al het papierwerk in orde gemaakt kan worden en wachten op de nieuwe auto ;-)

Hellen uit Barendrecht
Geschreven op 09 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik voelde geen drempel bij mijn adviseur .De gesprekken verliepen heel vlot .Het was wederzijds een vlotte wisselwerking van gedachten en papier werk .Ik kon mijn adviseur altijd bellen om advies .Hij kwam heel sociaal maar zeker ook proffesioneel over bij mij .Ik ben zeer blij met de fijne ervaring voor het leasen van mij Mini

T uit Eindhoven
Geschreven op 08 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activlease is de Perfecte partner voor ons wagenpark beheer, Wij hebben ondertussen meerdere auto's via Activelease en onze advieseur Maarten geeft ons goed advies en denkt mee in onze vraagstukken.

Ab uit Oud Beijerland
Geschreven op 07 november 2018 - Operational lease van Hyundai KONA
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer goede service Goed persoonlijk contact Betrokken

anoniem uit Goirle
Geschreven op 03 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer positief en klantgericht.

Anja uit Hellevoetsluis
Geschreven op 13 oktober 2018 - Operational lease van Mazda CX5 - A.A.B. Projectservices
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Afhandeling door ActivLease prima, afhandeling door Alphabet echter stroef.

LashXtra uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer betrouwbare lease maatschappij Activelease! Top verkoper, Maarten zeer deskundig, begripvol en erg aardig zoekt naar de juiste leaseauto helemaal naar jou wensen binnen een aantal dagen weet je waar je aan toe bent. Hij is altijd goed bereikbaar en commmuniceert snel (mail,telf) Ik ben onwijs tevreden over zijn werkwijze. Hij stelt je zeker niet teleur. Bedankt voor de goede samenwerking met name Maarten & natuurlijk Activelease.

Natalie uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super tevreden over de werkwijze van Active lease een zeer betrouwbare lease maatschappij. Vooral Maarten, top verkoper! Belt altijd netjes terug, houd je op de hoogte, zorgt ervoor dat je op en top tevreden bent! Gaat tot het uiterste. Thanks, Maarten en Activelease voor al jullie vertrouwen en vooral geduld 😉

Paul uit Deurne
Geschreven op 01 oktober 2018 - Operational lease van Donkers - BMW i3
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Aardige medewerkers die hun beloften nakomen, duidelijk zijn in wat kan en wat niet kan. Goed geadviseerd. Ik ben blij met mijn keuze.

Sheila uit Enschede
Geschreven op 25 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Allereerst was het vriendelijke en deskundige contact met Joost wat de doorslaggevende factor was (naast natuurlijk een goede prijs;) Ook zijn collega's zijn super vriendelijk en hulpvaardig. Ook als de kennis niet direct in huis was werd er snel geschakeld met de BMW dealer. (Max) Omdat Active lease een goed contact heeft met haar dealer hebben wij gemerkt dat dit vertrouwen geeft. Zeker ook omdat we direct contact konden opnemen met de BMW dealer/ Max voor aanvullende specifieke vragen over de auto. Het regelmatige contact zorgde voor een betrokkenheid vanuit Active lease naar ons toe. Dit maakte dat we SUPER tevreden zijn.

Gregory uit Arnhem
Geschreven op 23 september 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer goede ervaring gehad. Maarten van Activelease heeft me het hele traject geholpen en heeft geleid dat ik een prachtige nieuwe auto rij.

Anouschka uit Enschede
Geschreven op 20 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa (2)
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Erg leuk en spontaan contact. Altijd behulpzaam en inspringen op de vragen. Niks is te moeilijk of te veel. Wij zijn zeer tevreden. :-)

Ramon uit Woerden
Geschreven op 14 september 2018 - Financial lease van Fareon - BMW 320d
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na het aanvragen van verschillende offertes bij verschillende aanbieders trof ik Joost Klaver van Active Lease. Direct vanaf het eerste contact een goed gevoel bij zijn manier van communiceren. Hij heeft de kennis om een leek als ik goed, duidelijk en rustig uit te leggen hoe de verschillende lease vormen in elkaar steken en wat het beste bij mij past. Ik heb behoorlijk wat aandacht van hem gevraagd door verschillende auto´s te laten offreren in meerdere lease vormen en niks wat te veel. Wat mij betreft een voorbeeld van dienstverlenende service met een meedenkend vermogen waar veel verkopers nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik weet wel waar wij als groeiende organisatie onze auto´s vandaan gaan halen. Joost, bedankt voor de goede zorgen!

Marco uit Weesp
Geschreven op 10 september 2018 - Operational lease van Ervaring e-Golf
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Altijd op de juiste manier geholpen en afspraken netjes nagekomen. Ook de afhandeling is prima verlopen.

Rene uit Harlingen
Geschreven op 31 augustus 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Alles supersnel geregeld...

Roy uit Amsterdam
Geschreven op 02 juli 2018 - Operational lease van Tesla model S
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snel schakelen, super snelle reactie en afspraak is afspraak.

Zenon uit Zaandam
Geschreven op 03 mei 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig, snel en fijn geholpen door Maarten Oortman. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na. Groeten

Marco uit Geesteren
Geschreven op 20 april 2018 - Operational lease van Nissan LEAF - Mastbrook beheer
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig zaken gedaan met Activlease. Goed en vlot telefonisch contact. Auto is zelfs nog sneller geleverd als afgesproken.

Hans uit Tilburg
Geschreven op 09 april 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activ Lease was snel en persoonlijk in het opnemen van contact na mijn aanvraag. Tevens was het "afspraak is afspraak", ook al was dat wellicht wat in het nadeel van Activ Lease. Ze hebben me zeer correct en snel aan een fantastische auto geholpen waarmee ik ook nog eens € 800,-- p/maand op mijn (lease) autokosten bespaar.

Danielle uit Roelofarendsveen
Geschreven op 23 januari 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer snel en professioneel geholpen. Geen vraag is te gek en men neemt absoluut de tijd voor je.

M. uit Rotterdam
Geschreven op 02 augustus 2017 - Short lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

ActivLease doet wat ze zegt. Snel, duidelijk en transparant zijn de juiste woorden om deze service te omschrijven. Binnen no time zijn de zaken geregeld en werd de lease auto de volgende ochtend al geleverd. Super blij met de keuze en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken!

Alex uit Albergen
Geschreven op 31 juli 2017 - Operational lease van Audi Q5
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bij diverse leasemaatschappijen offertes opgevraagd, maar bij ActivLease de meest gunstige. Het overleg verliep prettig en persoonlijk. Voelde me klant en geen nummer. Zeker toen er onverwachte ontwikkelingen waren (buiten de schuld van ActivLease) is het zeer correct en snel opgelost, door inschakeling van het belangrijke netwerk van contacten. Ze waren er voor mij en niet voor de (grote) lease- of dealerbedrijven. Snel en met passie werd er een oplossing gevonden. Zeer aanbevelenswaardig.

Mario uit Purmerend
Geschreven op 18 januari 2017 - Operational lease van VW Golf
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij hebben ActivLease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met ons als klant, de uitgebreide kennis, het meedenken en de adviserende rol waarbij wij als klant centraal blijven staan. Het snel reageren (dezelfde dag) d.m.v terugbellen of e-mail sturen, het uitgebreid de tijd nemen voor alle vragen (veel dank Nikki!) en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan. Wij zijn zeer tevreden over ActivLease!!

Jeroen uit Alkmaar
Geschreven op 16 december 2016 - Operational lease van Passat Variant G
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn contactpersoon en naamgenoot bij ActivLease gaf me persoonlijk en prettig advies en de tarieven zijn die van de online prijsvechters. Korte reactietijd en begrijpen waar het om gaat. Een alternatieve offerte geen probleem en gaf ook een goed vergelijk door de gedetailleerde informatie. Dit was ons eerste contact met ActivLease maar zeker niet de laatste. Met veel plezier wordt dit onze go-to dienstverlener als het om lease gaat!

I. uit Berkel en Rodenrijs
Geschreven op 29 oktober 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Persoonlijke klantgerichte benadering. Scherp tarief. Bovenal vriendelijk!

Ronald uit Valkenswaard
Geschreven op 19 september 2016 - Operational lease van Golf GTE
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hetgeen ze beloofde om te kunnen leveren hebben ze ook geleverd. Echter wat probleempjes met de dealer waar de auto vandaan moest komen, maar deze "dealerprobleempjes" zijn door ActivLease naar behoren opgelost

Patrick uit Weesp
Geschreven op 24 augustus 2016 - Operational lease van Renault
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al bij het eerste contact wist ik dat ik met ActivLease in zee wilde gaan. Communicatief erg sterk doen wat er is afgesproken en prijstechnisch gezien erg sterk. Ik heb een Renault Captur geleased en zij waren 65 euro (pm) goedkoper dan Renault zelf. Absolute aanrader!

Reactie van ActivLease

Beste Patrick, dank voor je positieve review, een 10 daar doen we het voor. Door goed in te kopen kan je ook goed verkopen. Bij ons begint het proces altijd met de juiste inkoop prijs van de auto, weten we zeker dat dit de beste in de markt is dan kijken we vervolgens welke leasemaatschappij het beste past bij de wensen van de klant. Soms is het ER bij schade belangrijk maar soms dan gaat het om een transparante meer minder kilometer prijs in in de voor van een raster of een levering uit voorraad van een auto met een voordelige bijtelling van 7% of 15%. Met dynamische groet ActivLease

Caroline uit Almere
Geschreven op 23 augustus 2016 - Operational lease van Mercedes
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij hebben Activ Lease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met de klant,de uitgebreide kennis , de adviserende rol waarbij de klant centraal blijft staan en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan. Caroline Kramer, Directeur/ Eigenaar Decon

Hans uit Winterswijk
Geschreven op 22 augustus 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig contact, actief en deskundig meedenken en zoeken naar de gewenste auto. Zeer aan te bevelen.

Bert uit Haarlem
Geschreven op 18 augustus 2016 - van Outlander
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na jaren altijd zelf auto's te hebben aangeschaft voor mijn bedrijf, voor het eerst gekozen voor een leaseauto. De service die hierbij verleend is, kan ik werkelijk niet anders betitelen dan uniek!

Adjai uit Almere
Geschreven op 18 augustus 2016 - van offerte aanvraag
Totaalscore
9/10
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heb om een offerte gevraagd en kreeg conform afspraak een gunstige offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstige lease contract mee af te sluiten. Naast gunstige tarief ook zeer snel met reageren en open/transparante communicatie. Zeer prettig ervaren.

Pieter uit Wagenberg
Geschreven op 26 juli 2016 - Operational lease van verloren Outland
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig, snel en fijn geholpen. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na.

Sander uit Blaricum
Geschreven op 25 juli 2016 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Gedreven & Enthousiast! Heel plezierig geholpen! Hoewel het uiteindelijk niet tot een order is gekomen. (gefinancierd uit eigen middelen) wil ik een groot compliment maken aan de medewerkers van ActivLease.

Dennis uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mitsubishi Outla
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al diverse auto's via ActivLease geleased. Duidelijke correspondentie, korte lijnen, nette prijsstelling en een goed advies waren voor ons doorslaggevende factoren om met ActivLease in zee te gaan.

Roy uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mazda
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

We hebben middels financial lease een drietal auto's geleased. Een nieuwe operationele lease auto wordt als het goed is in augustus geleverd.

Jeroen uit Huizen
Geschreven op 13 juli 2016 - Operational lease van mercedes C350e
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijn bedrijf, delen graag hun kennis m.b.t. autoleasing. Geven je een goed advies. Een aanrader dus!

<< 1 2 3
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeKlantbeoordelingen