ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordeelden ons, 100% beveelt ActivLease aan
Totaalscore
9.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid
Joyce uit Eijck
Geschreven op 14 januari 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Hele goede ervaring met Activlease. We leasen voor ons bedrijf nu meerdere auto's bij jullie. Contactpersoon Patrick. We ontvangen van hem altijd heel snel de offerte. Hij denkt goed mee ivm prijs, auto uitvoering en levertijd. De sales support reageert vlot en vriendelijk op vragen.

Reactie van ActivLease

Namens het hele team bedankt voor de review en het mooie cijfer Joyce!

Henny uit Maastricht
Geschreven op 13 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Vrij laat in 2021 ging ik op zoek naar een lease auto, die ook nog in 2021 op kenteken moest komen. Intuïtief koos ik voor ActivLease, een heel goede is gebleken. Mijn directe contactpersoon was Sven Sallé, hij heeft mij vanaf het eerste contact tot na de aflevering begeleidt op een vriendelijke, professionele maar ook persoonlijke wijze. Gedurende het hele proces werd ik op de hoogte gehouden over de voortgang, ook prettig. Ondanks dat ik ActivLease benaderde met een opdracht in een hectische periode van het jaar liep alles op rolletjes en kon ik op 24-12-2021 bij het Tesla Delivery Centre in Tilburg wegrijden.

Reactie van ActivLease

Op de valreep, maar we kunnen snel schakelen dus het is gelukt! Bedankt dat je de tijd neemt om een review achter te laten Henny, we wensen je heel veel fijne kilometers in de Tesla!

Remco Schut uit 'S-HERTOGENBOSCH
Geschreven op 13 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Fijne organisatie! Ik heb bij Rutger Hanou inmiddels meerdere lease-auto's besteld en daarin heb ik altijd het gevoel gehad een goed en eerlijk advies gekregen te hebben. Dat en de goede begeleiding en nazorg zorgt ervoor dat ik een ambassadeur van ze ben geworden. topbedrijf!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de complimenten Remco! Op naar de volgende leaseauto :)

Michiel Roelse uit ZOETERMEER
Geschreven op 10 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

ActiveLease/Sven heeft mij snel en vakkundig aan de juiste lease auto geholpen. Alles is duidelijk en snel geregeld, en de auto had ik zelfs nog voor het begin van het nieuwe jaar.

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen, bedankt voor de mooie beoordeling!

Welmoed uit Lochem
Geschreven op 07 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Het is een hele zoektocht om een geschikte lease auto te vinden, maar door ActivLease werd dit een stuk gemakkelijker! Dankzij Sven Sallé, heb ik goede adviezen gekregen, het contact was snel, professioneel maar ook menselijk en dat vind ik ook erg belangrijk, ik voelde mij geen nummertje! Een betere keuze had ik niet kunnen maken, erg tevreden!

Reactie van ActivLease

Hoi Welmoed, fijn dat je naar wens bent geholpen, dat horen we graag. En bedankt dat je ons zo'n mooi cijfer geeft :)

Ruud uit Nieuwerkerk ad Ijssel
Geschreven op 07 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Fijn dat Ferdy van Activlease zelf het initiatief heeft genomen om mij te benaderen dat mijn leasecontract afliep terwijl ik daar zelf niet zo mee bezig was. Zo was ik nog op tijd om een nieuwe mooie elektrische auto voor het einde van het jaar te kunnen leasen. Het proces is prima verlopen doordat Ferdy er bovenop bleef zitten, waarvoor dank.

Reactie van ActivLease

Hoi Ruud, fijn dat je onze reminder kon waarderen. We zijn natuurlijk heel blij met de 10!

Patrick uit Nuenen
Geschreven op 06 januari 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Geweldige ervaring om door het AtivLease team te worden begeleid in je zoektocht naar de geschikte lease auto. Je krijgt snel antwoord op vragen, een deskundig advies en het beste aanbod. Ik wil hier in het bijzonder Sven Sallé bedanken vanwege zijn onvermoeibare, professionele en klantgeörinteede inzet. Superservice!!!! Eindelijk weer eens een firma die de klant begrijpt en de beste customer experience levert.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review en de mooie complimenten Patrick, dat geeft ons weer extra motivatie!

Joy uit Utrecht
Geschreven op 05 januari 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ferdy heeft zeer goed meegedacht en het juiste advies gegeven! Handelt en reageert sn! Fijne samenwerking!

Reactie van ActivLease

Top, bedankt voor het mooie cijfer!

Angel uit Etten-Leur
Geschreven op 04 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Due to company limited budget we bargained rental price several times, Sven was friendly and patient during the negotiation process. Finally after 6 months I got the nice car with happy price. I am happy and thanks to their service.

Reactie van ActivLease

Thank you for the great review, we appreciate it!

Erwin uit Dronten
Geschreven op 28 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

De mensen bij ActivLease hebben echt goed en proactief meegedacht bij het uitzoeken en beslissen over een nieuwe elektrische lease auto waarbij het van belang was dat die nog in 2021 afgeleverd kon worden. Geheel conform afspraak werd de auto netjes op tijd afgeleverd bij mij thuis! Super goede service.

Reactie van ActivLease

Bedankt Erwin, we zijn blij dat je tevreden bent en natuurlijk ook met de 10!

Femke uit Zevenaar
Geschreven op 22 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ik wilde nog dit jaar gebruik maken van de lage bijtelling en kreeg bij Sven Sallé alle hulp en ondersteuning die ik nodig had om dit te realiseren. Snel, fijn en professioneel contact wanneer ik dat nodig had.

Reactie van ActivLease

Bedankt dat je voor ons een review wilde achterlaten Femke. Een dikke 10 zelfs! We wensen je veel plezier met je nieuwe leaseauto en de lage bijtelling.

GB uit Haaksbergen
Geschreven op 21 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Super geholpen door Sven salle Die weet wat klantgerichtheid is. Eeg proffessioneel

Reactie van ActivLease

Heel mooi compliment, net zo mooi als die 10. Bedankt!

Cindy uit Weert
Geschreven op 16 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Zelf ben ik erg tevreden over ActivLease. Vanaf het eerste moment fijne communicatie met Sven. Hij heeft snel gehandeld en meegedacht, bedankt hiervoor Sven!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Cindy, we zijn heel blij met de dikke 10!

Eelco uit Vleuten
Geschreven op 16 december 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Goed geholpen bij de keuze van mijn lease auto (EV) die ik nog dit jaar wilde hebben. De communicatie met Sven was goed, professioneel en hij is altijd bereikbaar voor een vraag. In eerste instantie wist ik niet dat Active lease een intermediair was en geen lease maatschappij, maar omdat het contact met de LM wat stroef liep vond ik deze manier van werken Uist wel verfrissend.

Reactie van ActivLease

Fijn dat we het jou makkelijker konden maken en dat je dit jaar nog in je gewenste leaseauto kon stappen Eelco! En natuurlijk danken we jou voor het mooie cijfer.

Marcel uit Delfzijl
Geschreven op 15 december 2021
Totaalscore
1/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

heb ik voor de volgende auto ook een keer bij een ander bedrijf een offerte opgevraagd. Hierbij kwam al gauw Activlease in beeld. Echter uiteindelijk bleek dat ik (via Activlease) toch weer bij mijn voormalige Leasemaatschappij uit kwam. Uiteindelijk toch maar de auto besteld en opgegeven bij welke dealer ik hem geleverd wil hebben. dan komt ineens het bericht dat ik dat wel had ingevuld, maar de auto zou worden geleverd door een dealer ruim 300 km bij mij vandaan?!?! Tot dusver zijn mijn auto's altijd geleverd door een dealer van mijn keuze, maar dat kan bij Activlease blijkbaar niet. Omdat ik dit zeker niet praktisch vond, gelijk bezwaar gemaakt, maar dit was niet bespreekbaar. De afstand hoefde volgens hen ook geen enkel probleem te zijn, want Activlease zou de auto gewoon bij me thuis afleveren. Dit dan uiteindelijk maar geaccepteerd. Toen de aflevering gepland zou worden, bleek dat wel even mijn gloednieuwe Audi E-tron GT op mijn kosten 300 km wilde inrijden op weg naar mij toe. Het lijkt mij toch wel zo netjes als je zegt de service te hebben om een auto voor de deur af te leveren, dat je dit op een trailer doet en niet gewoon rijdend over de weg. Omdat ik dat pertinent geen oplossing en al helemaal geen service vind, bleef er niets anders over dan dat ik de auto zelf moet halen. Dat is met de huidige lease auto 300 km heen met twee personen, en dan met twee auto's weer 300 km terug met twee personen. Dat is 900 km en 12 manuren op mijn conto voor het halen van een auto, terwijl je hemelsbreed op ca 250 meter van een Audi dealer af woont. Eens maar nooit weer.

Reactie van ActivLease

Dag Marcel, Ai, helaas een 1. Zulke rapportcijfers zijn we niet gewend dus deze komt hard aan. Laten we vooropstellen dat we het ontzettend spijtig vinden dat uw ervaring met ActivLease een teleurstelling is. Tijdens het adviesgesprek is u aangegeven dat we, om een concurrerend prijsniveau te halen, gebruik maken van centrale inkoop. In dit geval een dealer in Dordrecht. Voor de aflevering gebruiken wij een eigen chauffeur die jaarlijks ±250 auto’s aflevert op locatie, daarbij de auto volledig uitlegt en toelichting geeft bij het laden, snelladen en gebruik van laadpalen. De 300 km die onze chauffeur met de auto zou hebben gereden worden altijd verrekent met het kilometrage op het afleverformulier van de leasemaatschappij. Daarnaast leveren wij de auto altijd met een volle accu af aan de klant op locatie, dus ook in uw geval hadden wij de accu voor aflevering volgeladen bij de dichtstbijzijnde snellader. Waarom wij niet kunnen kiezen voor een aflevering met een trailer: elektrische auto’s wegen aanzienlijk meer dan conventionele auto’s. In uw geval heeft de auto een gewicht van bijna 2.300 kg. Hierdoor is het minder goed mogelijk om de auto op een trailer te vervoeren omdat het totaalgewicht het wettelijk toegestane overschrijdt. Daarnaast was het in verband met uw thuislocatie niet mogelijk om daar met een zware vrachtwagen te komen. Dit alles hebben wij u geprobeerd uit te leggen. Dat is ons niet voldoende gelukt, waarvoor onze excuses. We vinden het heel vervelend maar helaas liet het gesprek niet meer toe om hier alsnog een oplossing voor te vinden. In overleg met de dealer hebben wij begrepen dat u de auto inmiddels zelf hebt opgehaald. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers.

Erwin uit De Lier
Geschreven op 14 december 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Communicatie met Sven Sallé was erg goed en duidelijk en alle afspraken werden keurig nagekomen. Zeer tevreden over de communicatie!

Reactie van ActivLease

Dat horen we graag, heel erg bedankt voor deze mooie review!

Jan uit Gouda
Geschreven op 09 december 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ondanks het helaas geen deal werd erg goed gevoel bij de Svennen! . Offerte was zeker scherp en fijne, vriendelijke benadering. Offerte ging om bedrijfsbus electrisch. Jan , Gouda.

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen Jan! Bedankt voor de review en het topcijfer, mede namens Sven & Sven :)

rogier van aalten uit Hilversum
Geschreven op 09 december 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ondanks dat er veel vertraging was hebben ze me goed op de hoogte gehouden

Reactie van ActivLease

Vertraging is helaas niet altijd te voorkomen maar we proberen altijd duidelijkheid te verschaffen. We waarderen het mooie cijfer Rogier!

Giovanny Albada uit Almere
Geschreven op 07 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Heel blij dat ik met ActivLease in zee ben gegaan. De korte lijnen de snelheid en het meedenken naar mijn wensen super tevreden over. Ferdy bedankt voor de adviezen en het persoonlijk contact, ik kom volgende keer zeker weer bij jullie terug.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Giovanny! Tot de volgende keer, dan gaan we uiteraard opnieuw voor de 10 :)

Inês uit Breda
Geschreven op 01 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Wat is ActivLease een top bedrijf! De service overtreft echt je verwachtingen. Ik ben geholpen door Patrick. Hij heeft mij vanaf minuut 1 tot het moment dat ik de auto ontving super goed geholpen. Hij is mega attent en ik kon letterlijk voor elke vraag bij hem terecht. Ook schakelt hij heel erg snel, niks is teveel gevraagd. Zelfs in het weekend en 's avonds is Patrick nog bereikbaar. Ook heeft hij veel kennis en een goed gevoel voor humor. Met Patrick is het bestellen van je nieuwe leaseauto een feestje. Van deze uitstekende service kunnen heel veel organisaties nog wat leren.

Reactie van ActivLease

Hi Inês, Wauw, wat een mooie score! En wat fijn dat je onze service zo positief ervaart. Bedankt voor de complimenten en veel rijplezier gewenst!

Matthijs uit Utrecht
Geschreven op 28 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Geholpen door Ferdy van der Craats en hij heeft mij erg goed geholpen. Denkt goed mee in het proces om te komen tot de gewenste auto. Levert snel de juiste en benodigde informatie, schakelt tijdig met dealers en reageert vlot, zelf de normale kantoortijden. Een totaal andere ervaring dan de grote bekende lease maatschappijen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review en de complimenten Matthijs!

Ruben uit Hilversum
Geschreven op 16 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Een aanvraag voor drie elektrische auto's is binnen enkele dagen geregeld door Sven Sallé. De service is uitstekend: snelle reactietijd, hij is zeer vriendelijk en alles is in een keer goed aangeleverd. Ook de contacten daarna met Sven en zijn collega Kenneth waren zeer prettig. Ze kennen als je belt direct de achtergrond, vragen de situatie goed uit, denken actief mee en komen zeer snel met een antwoord. Ook als de auto's al geleverd zijn helpen ze je in het contact met de leasemaatschappij. Wij zijn zeer tevreden!

Reactie van ActivLease

Hoi Ruben, fijn dat je het zo hebt ervaren. Vriendelijk bedankt voor de review en de 10!

Yusuf Mutlu uit Den haag
Geschreven op 15 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Je wordt lekker snel geholpen, er denken mensen mee en het wordt allemaal goed geregeld!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review en de 10 Yusuf!

Cor uit Utrecht
Geschreven op 04 november 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

De auto die ik nu ga leasen zou eind 2020 worden geïntroduceerd. Dat werd maart 2021 en ik krijg de auto nu uiteindelijk 12 december 2021. Patrick is tijdens dit langdurige traject met mij in contact gebleven en heeft uiteindelijk een hele mooie deal kunnen regelen. Het gaat om een dure auto en het verschil tussen de duurste en goedkoopste offerte is uitgekomen op een besparing van 4000 euro per jaar met dezelfde lease voorwaarden. Helaas lease ik de auto uiteindelijk niet via ActivLease. De autodealer wilde de auto heel graag via hun eigen leasebedrijf wegzetten en heeft een voorstel gedaan dat nog beter was. Dan is het een zakelijke beslissing en lease ik de auto nu uiteindelijk via de dealer. Patrick bedankt en voor toekomstige lease auto's meld ik me weer bij ActivLease.

Reactie van ActivLease

Beste Cor, leuk dat je een review plaatst ondanks dat je de auto uiteindelijk niet via ons gaat rijden. Hopelijk komt het de volgende keer wel tot een deal en dan gaan we natuurlijk ook voor de 10 :)

Sanne uit Bleiswijk
Geschreven op 02 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Uitstekende service, super efficient en altijd professioneel en met geduld om ons de keuze te laten maken! Bedankt Elmar voor jouw support!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Sanne en bedankt voor het topcijfer!

Van der Wansem Bedrijfsadvies uit Bleiswijk
Geschreven op 01 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Als financieel specialist werk ik graag samen met Activ Lease om voor mijn klanten de beste leaseconstructie mogelijk te maken. Recent wederom een mooie deal mogelijk gemaakt dankzij een goede medewerking met Emile !

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, namens Emile & de rest bedankt voor de mooie review!

Rene uit Schiedam
Geschreven op 13 oktober 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Mijn ervaring met active lease vind ik uitstekend mede omdat ik eigenlijk een beetje in twijfel was en een andere lease maatschappij mij teveel vraagtekens liet staan , active lease gaf makkelijk de antwoorden en geven snel update’s over het verloop. met name Patrick en Paul zijn heel vriendelijk en helder, ook kon active lease naar buiten mijn verwachting super snel de auto leveren , dus van mijn kant een aanbeveling met goede en gezonde service. Dit team is heel makkelijk in de omgang. M vr gr René RSR Ship Repair.

Reactie van ActivLease

Dag René, hartelijk dank voor de review en de aanbeveling. Groeten van het ActivLease team!

Hamed uit Enschede
Geschreven op 29 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Top service! Vanaf het eerste contactmoment goed geholpen en geadviseerd door Patrick van Heijningen. De heldere manier van communiceren, meedenken/adviseren/inspelen op de behoefte en wensen vanuit de klant was zeer goed. Nogmaals dank!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Hamed en bedankt voor het mooie cijfer!

Paul uit Monnickendam
Geschreven op 24 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Veel contact gehad en er is door Sven uitgebreid de tijd genomen om mij goed te informeren en adviseren. Ook nadat ik hem meerdere keren heb bestookt met vragen stond Sven voor mij klaar Ook nu ik met de auto rijdt is contact, met name dank aan Paul en zijn collega's, goed geregeld (snel en adequaat). Dit is het persoonlijke contact wat je zoekt, je bent geen nummer maar Paul.

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen Paul, bedankt voor het topcijfer!

Robert Vermeer uit Arnhem
Geschreven op 17 september 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contact (Ernst-Jan) een goed gevoel gehad. Prima voorgelicht waarbij alle afspraken zijn nagekomen. Inmiddels 8000 km in een heerlijke Mustang Mach-E. Altijd een snelle reactie als je een vraag hebt. Prima Service!!

Reactie van ActivLease

Dag Robert, fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hartelijk dank voor de mooie review en veel rijplezier gewenst!

Ad Kerstens uit Etten-Leur
Geschreven op 15 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Echte toppers bij activlease. De telefoon werd steevast opgenomen en alle afspraken werden nagekomen. Je wordt gewaardeerd als klant en niet behandeld als een nummer. In het verleden heb ik erg negatieve ervaringen gehad met een leasemaatschappij maar dankzij Ferry en het team van Activlease heb ik het vertrouwen weer volledig terug. Nu lekker genieten van mijn nieuwe Polestar.

Reactie van ActivLease

Mooie complimenten Ad, en erg leuk om te lezen dat je je gewaardeerd voelt als klant. We wensen je heel veel plezier met de Polestar!

ed uit Rotterdam
Geschreven op 03 september 2021
Totaalscore
10/10
Klantvriendelijkheid

Snel en adequaat. Gewoon zoals het hoort. Prima !

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review en het mooie cijfer Ed!

Frank uit Brielle
Geschreven op 03 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Het traject van eerste contact (met Elmar) tot de uiteindelijke levering (door Ferdy) zijn door mij als zeer positief ervaren. Meerdere vragen vanuit mijn kant werden telkens goed opgevolgd en op een prettige manier wist men gedurende het traject contact te houden, waardoor ik dan ook uiteindelijk heb gekozen om mijn auto te leasen via ActivLease. Ik had bij deze organisatie het prettigste gevoel.

Reactie van ActivLease

Hi Frank, leuk om te lezen dat je een prettig gevoel krijgt bij onze service. Dat stellen we heel erg op prijs. Bedankt ook voor de mooie 10!

Yvette uit Heerenveen
Geschreven op 02 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ik heb vele malen goed contact gehad met Ferdy. Hij dacht goed mee, kwam met ideeën over bv partijen voor het aanvragen van een laadpaal en heeft mij goed advies gegeven zodat ik makkelijker een keuze kon maken tussen 2 elektrische auto’s. Gisteren is mijn auto geleverd en alles is van begin tot eind goed gegaan!

Reactie van ActivLease

Hoi Yvette, fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan, ook de levering. Bedankt voor de 10 en we wensen je heel veel rijplezier!

Remco Van Grinsven uit Den Dungen
Geschreven op 02 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Patrick heeft vanaf het begin alle tijd genomen en mij behandeld zoals een klant graag geholpen wil worden. Niks was voor hem teveel en hij heeft echt moeite gedaan om mij als klant binnen te halen. Super snelle reactie ook steeds!

Reactie van ActivLease

Super, bedankt voor je gewaardeerde review Remco!

Mark uit Sittard
Geschreven op 12 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Snel een auto nodig. Sven goed met me meegedacht. Snel offertes, alternatieven aangedragen. Uiteindelijk alles netjes geregeld en kon ik in mijn nieuwe ID4 de weg op. Via Activlease voel je je ontzorgd.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review Mark, en veel plezier met de ID4!

dirk uit aarden
Geschreven op 11 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

ervaren medewerkers die snel en efficient werk leveren.

Reactie van ActivLease

Hoi Dirk, bedankt voor de complimenten en natuurlijk de 10 :)

Reshmay uit Rotterdam
Geschreven op 06 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ik ben heel goed geadviseerd en super snel geholpen !

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen en bedankt voor de 10!

Ridvan uit Beverwijk
Geschreven op 05 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Goed geholpen kon altijd contact opnemen voor vragen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review Ridvan :)

Radenko Nikic ( Mike ) uit Den Haag
Geschreven op 29 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Beter geholpen dan verwacht mijn contactpersoon was zeer betrokken en hele traject zeer actief geweest .

Reactie van ActivLease

Super, bedankt voor de 10!

Levent uit Rotterdam
Geschreven op 24 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Reeds meerdere partijen benaderd,maar bij Activ lease werd er geluisterd, snel geschakeld en afgehandeld. geen andere woorden voor. Dankje Sven !

Reactie van ActivLease

Hi Levent, fijn dat je tevreden bent met onze services en bedankt voor de 10!

Peter uit Zwijndrecht
Geschreven op 24 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Een zeer goede ervaring gehad bij ActivLease. Sven heeft ons snel en zeer professioneel geholpen. Wij zijn erg te spreken over zijn uitgebreide kennis, het meedenken en het adviseren. Wij raden ActivLease zeker aan!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de 10 en de aanbeveling Peter, zijn we heel blij mee!

Erik uit DALEN
Geschreven op 23 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ik ben zeer netjes, goed en vakkundig door de medewerkers Activlease geholpen bij mij zoektocht en keuze voor een EV.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen Erik, bedankt voor je reactie en de positieve review!

Stefan uit Nootdorp
Geschreven op 20 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Na mijn eerste contact met Ferdy had ik gelijk een goed gevoel. Zijn objectieve benadering met verschillen tussen aanbieders gaf mij uiteindelijk de doorslag om voor ActivLease te kiezen. Goede begeleiding tijdens het hele proces en nazorg na de aflevering. Ik rij nu trots in mijn Elektrische Ford Mustang.

Reactie van ActivLease

Dag Stefan, super dat je ons een 10 geeft! En natuurlijk ook dat je ervaring met ActivLease positief is. We wensen je heel veel rijplezier in de Mustang Mach-e.

KEB HANA BANK uit Amstelveen
Geschreven op 16 juli 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

alle vragen en alle informatie zijn goed beantwoord en goed uitgelegd

Reactie van ActivLease

Bedankt voor je review en het mooie cijfer!

Roy uit Badhoevedorp
Geschreven op 15 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Zeer prettige samenwerking voor zowel de financial lease als de operational lease behoefte binnen ons bedrijf.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor het mooie cijfer Roy!

Danny uit Hillegom
Geschreven op 01 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Mijn ervaring is geweldig. Deze mensen weten hoe het werkt. Snel schakelen. Aandacht voor de klant. Zoeken alles uit. Daar hou ik van. Ze regelen alles. Ze zijn goed bereikbaar en bellen altijd netjes terug. Ik ben Emille van Active Lease en Patrick van de Skoda heel dankbaar. Zij hebben er voor gezorgd dat ik nu in mijn droomauto mag rijden.

Reactie van ActivLease

Wat een mooie complimenten Danny, we geven ze zeker door aan Emile. Bedankt voor de review en de 10!

Olivier uit Amsterdam
Geschreven op 30 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Goede ervaringen met het bellen. Wordt snel antwoord gegeven op de vragen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de 10 Olivier!

Kenneth uit Chen
Geschreven op 28 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Top

Reactie van ActivLease

Kort maar krachtig :) Bedankt voor de 10!

Jaap uit Dordrecht
Geschreven op 25 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Door Patrick van Heijningen van Activ Lease ben ik goed en enthousiast geholpen bij het vinden van een lease-auto. Hij is zeer benaderbaar en snel in zijn reacties. Offertes kwamen snel na onze prettige telefoongesprekken door en hij was altijd beschikbaar om vragen aan te horen en deze snel te beantwoorden. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Reactie van ActivLease

Dat zijn mooie complimenten Jaap, bedankt namens Patrick & de rest van het team!

Sander uit Vianen
Geschreven op 25 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Goed en snel geholpen door Emile. Ik wilde iets verandert hebben in het contract, volgende ochtend had ik het nieuwe contract alweer binnen. Volgende zakelijke auto zeker weer via Activlease!

Reactie van ActivLease

Top, Sander. Volgende keer staan we weer voor je klaar!

Luka uit Hilversum
Geschreven op 25 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

ActiveLease, en in het bijzonder Patrick, heeft mij goed geholpen met het maken van de juiste keuze m.b.t. een nieuwe lease auto. Er wordt meegedacht, men heeft geduld en je mag zoveel vragen stellen als je wilt. Daarnaast wordt er niet in problemen gedacht, maar in oplossingen. Helemaal super!

Reactie van ActivLease

Fijn dat je het zo ervaart Luka. Bedankt voor het mooie cijfer!

Sharon uit Heeswijk Dinther
Geschreven op 21 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

We zijn vorig jaar begonnen met het leasen van een bedrijfswagen en nu gaan er ook een paar bussen rijden. ActivLease heeft ons totaal ontzorgd, korte lijnen, goed tarief en fijn contact. Fijn.

Reactie van ActivLease

Hoi Sharon, wat leuk dat jullie voor de nieuwe bussen ook weer voor ActivLease hebben gekozen. Dat waarderen we! En natuurlijk ook bedankt voor de 10.

Robin uit Almere
Geschreven op 18 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Van oriëntatie tot levering van de auto en zelfs na levering een heel fijn proces met deskundige medewerkers die altijd goed bereikbaar zijn en de tijd nemen om vragen te beantwoorden. De persoonlijke touch maakte voor mij het verschil.

Reactie van ActivLease

Goed om te horen dat je tevreden bent Robin. Bedankt dat je de moeite nam om een review achter te laten!

Gary uit Uden
Geschreven op 17 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

De super gewilde Skoda Enyaq First Edition zou eigenlijk zo'n 20 weken levertijd hebben bij de verschillende leasemaatschappijen, niet voor ActivLease, zij gingen op zoek en na de vlotte afhandeling duurde het slechts 4 weken!

Reactie van ActivLease

Snel schakelen, daar houden we van. Fijn dat we jou aan zo’n prachtige Skoda Enyaq konden helpen Gary! En natuurlijk bedankt voor de review en het topcijfer :)

Hans uit Dongen
Geschreven op 13 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Toen wij aan het zoeken waren naar elektrische auto als zzp-er heeft Ferdy ons goed geholpen en duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden, en wat het uiteindelijk voor betekend. Dit gaf ons de doorslag om met ActivLease verder te gaan. Afhandeling met auto en levering prima. Zeer tevreden.

Reactie van ActivLease

Mooie review en ditto cijfer, bedankt Hans en veel plezier met de elektrische auto!

Raimond uit Honselersdijk
Geschreven op 27 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Nadat ik via een lease aanvraag door de medewerker van activlease werd benaderd,. eerst onderzocht welke mogelijkheden er voor mij waren en wat activlease kon betekenen. Ferdy heeft voor mij verschillende opties gezocht waarbij hij nauwlettend mijn wensen in de gaten hield. Uiteindelijk Is het nog iets heel anders geworden maar bij de financial lease kon activlease mij ook zeer goed van dienst zijn met veel beter voorwaarden dan een andere geldvertrekker.

Reactie van ActivLease

Fijn dat je zoektocht naar tevredenheid is afgelopen Raimond. En bedankt voor het supercijfer :)

Sander uit Hoogkarspel
Geschreven op 20 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Daniel is mijn contact persoon en hij heeft mij meer dan goed geholpen. Als startende ondernemer is het niet even makkelijk om een auto te leasen. Daniel is meteen aan de slag gegaan om te kijken wat hij voor mij kon betekenen met als gevolg een mooie ID4. Contract werd snel geleverd en uitleg over het verdere process was ook duidelijk.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad Sander. Dank voor de mooie review en veel rijplezier!

JL uit Gouda
Geschreven op 18 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

In mijn zoektocht naar een andere leaseauto bij ActivLease uitgekomen. Heb het hele proces als zeer plezierig ervaren. Goed, snel en vakkundig geholpen. Een ontzorgd gevoel, dat is wat je als klant eigenlijk ook wenst. Chapeau voor Sven en de rest van het sales supportteam

Reactie van ActivLease

Een 10, wat een mooi cijfer! Bedankt voor de complimenten, we geven het door aan Sven & de rest :)

Wilfred uit Rotterdam
Geschreven op 07 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Rijdt met veel plezier in mijn Tesla model 3. Snel en goed geregeld.

Reactie van ActivLease

Dag Wilfred, dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met de Tesla Model 3!

Suzanne uit Leiderdorp
Geschreven op 06 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Het was voor ons de eerste keer dat we een auto moesten leasen voor een medewerker. Ferdy heeft ons zeer goed geholpen. Gaf veel informatie, kwam zeer kundig over en niets was te gek. Ik kreeg zeer snel reactie op mijn mails en hij was altijd goed te bereiken.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen Suzanne. En we zijn natuurlijk heel blij met de 10 :)

Nieko uit S.
Geschreven op 29 april 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ik ben ondermeer door de goede beoordelingen contact gaan zoeken met Activlease. Uitstekend geholpen door Ferdy. Niets was te veel of te lastig. Zelfs op zaterdag speciaal naar de zaak komen was geen probleem. Zeer prettig en fijn contact, erg behulpzaam. Uiteindelijk een mooi passende auto gevonden die zelfs nog in de 8% bijtelling regeling valt. Ook de nazorg wordt gegeven door Ferdy. Ik raad Activlease aan.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, bedankt voor de aanbeveling Nieko!

kees uit almere
Geschreven op 07 april 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

goed geholpen aaltijd berijkbaar voor vragen

Reactie van ActivLease

Hoi Kees, bedankt voor het mooie cijfer :)

Jeremy uit Capelle aan den IJssel
Geschreven op 30 maart 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Een zeer prettig eerste gesprek gehad met Ferdy (medewerker bij ActivLease). Hij kon zich erg goed vinden in mijn situatie en begreep de behoefte. Uiteindelijk hebben we na goed zoekwerk van Ferdy een prachtige auto gevonden en heb ik de deal met ActiveLease verzilverd. Al met al kan ik enkel tevreden zijn met het eindresultaat, de service en uiteraard de auto. Nu is het volop genieten van de auto, laten de mooie zomerse dagen maar komen:). Bedankt Ferdy van der Craats en succes verder bij ActivLease!

Reactie van ActivLease

Dag Jeremy, bedankt voor de mooie review. Fijn te horen dat je met een goed gevoel de zomer tegemoet gaat!

Marcel uit Barendrecht
Geschreven op 29 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Na het uitzoeken van de auto alles perfect en in nog geen 2 weken geregeld. De bedrijfsauto rijdt inmiddels rond !!! Bedankt Emile

Reactie van ActivLease

Graag gedaan, bedankt voor de topscore!

Ivo uit Etten-Leur
Geschreven op 25 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Bedankt voor de hulp bij de aanschaf van mijn Mercedes GLC. Ferdy je bent een Topper!

Reactie van ActivLease

Wat een mooie score, en ook bedankt voor het compliment Ivo!

Ron uit warnsveld
Geschreven op 23 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

vanaf het eerste contactmoment prima mee gedacht.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de topscore Ron!

Lion de Frel uit Hedel
Geschreven op 08 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Heb om een offerte gevraagd aan Emile en kreeg volgens de afspraak een scherpe offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstig leasecontract mee af te sluiten. Naast scherpe tarieven ook zeer snel met reageren en een open/transparante communicatie. Zeer prettig ervaren. Dank je wel Emile.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Lion, geniet van je nieuwe leaseauto! Namens Emile en de rest van het team bedankt voor je positieve review.

Kim uit Deventer
Geschreven op 07 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Supergoed geholpen door Ferdy!! Snel en enorm behulpzaam, vriendelijk en flexibel. Zelfs in het weekend bereikbaar! Heel blij met onze prachtige bus.

Reactie van ActivLease

Hoi Kim, bedankt voor de 10 en veel plezier met jullie nieuwe bus!

J Roerhorst uit Utrecht
Geschreven op 05 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

In een vroeg stadium op de hoogte gesteld, betreft de uitbreiding van ons wagenpark. Vanaf het begin ons bijgestaan en geadviseerd in verschillende opties. Resultaat een unieke auto samengesteld , en een bijpassend leasecontract ondertekend.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, bedankt voor de mooie score!

Gerard uit Haarlem
Geschreven op 02 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Sven helpt ons met het maken van de juiste keuzes. Onze ervaring met Activ (Sven) is dat hij snel handelt als dat nodig is, deskundig advies geeft en creatief op zoek gaat op basis van onze wensen.

Reactie van ActivLease

Hoi Gerard, bedankt voor de topscore en de toelichting!

Maud uit Amsterdam
Geschreven op 24 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Hele proces van advies t/m levering en gebruik van de auto heb ik als heel prettig ervaren. Vaste contactpersoon (Ernst-Jan) is heel goed bereikbaar en een ster in opvolgen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review Maud!

Jan uit Alkmaar
Geschreven op 24 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ik ben zeer positief over de professionele aanpak van Patrick. Uiteindelijk zijn we niet tot zaken gekomen omdat mijn huidige leasemaatschappij voor de afloop van het contract met een voorstel kwam wat ik niet kon weigeren, maar anders was ik waarschijnlijk overgestapt. Patrick was enthousiast, persoonlijk en eerlijk. En hij reageerde continu heel snel zonder opdringerig te zijn. Elke afspraak die hij maakte kwam hij na. Dat geeft heel veel vertrouwen. Aan het eind van mijn huidige leasecontract neem ik zeker weer contact op. Ik beveel Patrick van harte aan.

Reactie van ActivLease

Beste Jan, bedankt dat je de tijd neemt om zo’n positieve review voor ons te schrijven ondanks dat je geen leaseauto via ons gaat rijden. Uiteraard staan we weer voor je klaar zodra je leasecontract is afgelopen!

Niels uit Veenendaal
Geschreven op 18 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Vanaf eerste contact is mijn ervaring met ActivLease heel positief. Deskundig advies over proces en bestellen van nieuwe leaseauto. ActivLease kon de Polestar 2 wel nog in 2020 leveren (8%!). De benodigde documenten waren snel geregeld en ook de levering ging volgens afspraak. Ook na de levering van de auto is ActivLease altijd goed bereikbaar en worden zaken top geregeld.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Niels, geniet van je nieuwe Polestar met lage bijtelling. En natuurlijk bedankt voor het mooie rapportcijfer :)

Aida uit Zwolle
Geschreven op 17 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Binnen 24uur kon ik mijn auto ophalen! Ik werd geholpen door Emile, zeer vriendelijk en behulpzaam!! Bedankt!!

Reactie van ActivLease

Bedankt Aida voor het mooie cijfer. We wensen je veel rijplezier!

pesto uit Rotterdam
Geschreven op 17 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ernst-Jan is super prof en super vriendelijk . Hij snapt meteen wat ik wou. ActivLease in een word - aanrader

Reactie van ActivLease

Fijn te horen dat je tevreden bent, bedankt voor de aanbeveling!

Mark uit Santpoort-Noord
Geschreven op 15 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

We werden bij ActivLease goed begeleid om tot de juiste keuze te komen voor de lease auto. Ook al was het Corona tijd, we kregen duidelijke uitleg rekening houdend met de maatregelen en afstemmingen verliepen na de bezichtiging snel en duidelijk.

Reactie van ActivLease

Mooi om te horen Mark, bedankt voor het topcijfer!

Wieteke uit Havelte
Geschreven op 09 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Ondanks dat ik uiteindelijk ergens anders een scherpere deal heb kunnen sluiten, ben ik uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik heb meerdere offertes gekregen en Ernst-Jan heeft steeds al mijn vragen beantwoord en bleef geduldig en zeer behulpzaam! Ik zou jullie ten zeerste aanbevelen!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de aanbeveling en de complimenten Wieteke, ook namens Ernst-Jan!

Desmond van den Heuvel uit Bussum
Geschreven op 05 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Mijn wens om elektrisch te gaan rijden gaf aanleiding om een offerte op te vragen bij ActivLease. Snel daarna werd ik gebeld door Patrick die mij, na het stellen van een aantal relevante vragen, uitnodigde om de elektrische modellen die zij hebben staan te komen bekijken. Dit resulteerde in het bestellen van de VW ID4 (nog met 8% bijtelling!). De service en oprechte betrokkenheid van ActivLease is een frisse wind in de lease wereld. Keep up the good work!

Reactie van ActivLease

Beste Desmond, bedankt voor de review en de complimenten. Leuk dat je bij ons de elektrische overstap maakt! Een mooie keuze ook met de VW ID.4. Schroom je niet om te bellen als je nog vragen hebt.

Nico Guijt uit Katwijk
Geschreven op 04 februari 2021
Totaalscore
2/10
Klantvriendelijkheid

December 2019 heb ik op laatste moment nog een Tesla kunnen leasen. Dit is ondanks de drukte goed opgepakt. Vervolgens is ondanks diverse eerdere toezeggingen de auto pas in begin maart geleverd. Dit met een sneetje in stuur, andere velgen als oorspronkelijk aangegeven en een niet werkende App. Maar dit zou mogelijk maar paar dagen duren. We zijn nu bijna 1 jaar verder en is probleem nog steeds niet opgelost. Nu kun je de auto prima rijden zonder App en ben ik verder tevreden over de rijprestaties van de auto. Echter deze week bij vorst werd overduidelijk waarom het toch heel handig is dat deze app werkt. Hiermee kan de auto vooraf worden verwarmd. Nu kon ik de auto niet in, en na een tijdje nadat slot ontdooid was de deur van de auto open kunnen doen. Om er vervolgens achter te komen dat ik de deur door een vastgevroren raam niet meer kon dicht doen en niet meer kon rijden. Voor de zoveelste keer contact opgenomen met activlease, waarbij ik geholpen werd door een nieuwe medewerker die mij vriendelijk te woord stond en mij zou gaan helpen en mogelijk die middag maar uiterlijk woensdag het probleem voor mij zou hebben opgelost. Helaas donderdag!! gebeld omdat ik nog geen reactie had gehad. Waarbij ik een excuus kreeg dat het allemaal aan Tesla zou liggen. Technisch kan ik hier dan nog wel in mee gaan, wat ik ook niet fijn vindt. Maar dat ik niet wordt teruggebeld en de afhandeling van mijn klacht niet juist wordt opgevold door Activ lease neem ik toch niemand anders kwalijk dan Activlease

Reactie van ActivLease

Beste Nico Guijt, Bedankt voor de eerlijke review. Zo'n cijfer zijn we niet gewend en we zijn ook flink geschrokken van uw verhaal. We waren ons niet voldoende bewust van het feit dat deze klachten nog steeds speelden. Daarvoor onze excuses! Voor u is dit een domper, voor ons weer een belangrijk leermoment. We hebben het probleem met de Tesla app gelukkig alsnog direct kunnen verhelpen en hebben samen met u de werking daarvan afgestemd. Voor de beschadiging van het stuurwiel zullen wij zoals telefonisch afgesproken een afspraak voor herstel inplannen. Uiteraard doen we ons uiterste best om dit soort misstanden voortaan te voorkomen. Mocht u nog klachten hebben dan kunt u deze ook aan ons melden via het klachtenformulier: https://www.activlease.nl/contact/klachten/. Dan kunnen we deze stap voor stap verwerken en zijn we ervan overtuigd dat we het op een elegante manier kunnen oplossen.

Guido uit Winterswijk
Geschreven op 01 februari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

In oktober `20 online offerte aangevraagd. Al snel van Patrick mooie aanbieding met een prima prijs gekregen. Door corona langere levertijd, maar nu weer een fantastische auto voor de deur.

Reactie van ActivLease

Hoi Guido, super! Veel plezier met je nieuwe auto en volgende keer gaan we natuurlijk voor een 10 :)

Berta uit Nijkerk
Geschreven op 27 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Zeer snelle reactie op onze vragen. Correcte afwikkeling van offerte tot leveren auto.

Reactie van ActivLease

Wauw een 10, daar zijn we heel erg blij mee. Bedankt Berta!

M.C.J. Driessens uit Hoorn
Geschreven op 27 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Het begon met een simpele mail begin dec. of er nog een Peugeot e-208 op voorraad was want wilde graag nog een 8% auto rijden. In no time belde Patrick met een tal aan vragen. En enkele uren later kwam er al een belletje dat hij een auto in reservering had staan en de prijs.. Wilde ik eerst nog even een proefrit maken? Geen probleem! Ik regel wel dat we de auto iets langer kan vasthouden... En dat tegen alles met een scherpe leasedeal. Patrick (en zijn collega's) hebben alles tot in de puntjes voor me geregeld. En ondertussen rijd ik blij rond in mijn nieuwe auto met lage bijtelling. Top service, dat willen we toch allemaal!

Reactie van ActivLease

Hoi Marieke, bedankt voor je mooie verhaal en de beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en je nieuwe leaseauto. We geven de complimenten door aan Patrick!

Erik uit Rotterdam
Geschreven op 26 januari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Bijzonder vriendelijke en snelle service ontvangen van Patrick van Heijningen. Mooie voordelige aanbieding ook nog. Al met al dus zeer tevreden.

Reactie van ActivLease

Hoi Erik, jij tevreden, dan wij ook tevreden. Bedankt voor de positieve review, we geven het door aan Patrick!

Sander uit Apeldoorn
Geschreven op 21 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Een aantal maanden terug via de website een offerte aangevraagd voor een andere auto. De leaseprijs was echter helaas net verhoogd waardoor deze buiten mijn leasebudget viel. Er werd wel meteen goed meegedacht en gekeken naar een alternatief. Uiteindelijk op een auto uitgekomen waarvan ik dacht dat deze niet haalbaar was met mijn budget. Activelease heeft echter toch een offerte kunnen uitbrengen die wel passend was waar andere leasemaatschappijen er ver boven zaten. Contact is altijd goed geweest, helaas is de levering door corona iets later geworden dan in eerste instantie gepland,

Reactie van ActivLease

Dag Sander, bedankt voor het mooie rapportcijfer! We proberen ons altijd zo flexibel mogelijk op te stellen en een geschikt alternatief te bieden als dat nodig is. Super dat je het jaar alsnog kan beginnen in een nieuwe leaseauto die naar wens is!

Terry uit Den Haag
Geschreven op 20 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Super bedrijf. Zijn er niet veel meer tegenwoordig die zo’n goede service leveren. Mijn complimenten voor Elmar en Kenneth die voor mij alle zaken goed hebben geregeld. Rij nu in een droomauto. Erg blij

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie complimenten Terry! Fijn om te horen dat je zo blij bent. We wensen je veel plezier in je nieuwe droomauto!

Michel uit Zevenhuizen
Geschreven op 20 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Zeer goede en deskundige begeleiding, zoeken actief naar de beste oplossing. Handelen snel en zijn zeer behulpzaam. Zeer positieve ervaring.

Reactie van ActivLease

Een 10, daar zijn we uiteraard superblij mee :) Bedankt Michel!

Walter uit Utrecht
Geschreven op 20 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contact totdat ik mijn nieuwe ID.4 Max afgeleverd kreeg ben ik gewoon enorm tevreden. Goede communicatie, soepele digitale processen en waar nodig ook gewoon praktisch. Ik kan Activ Lease aan iedereen aanbevelen.

Reactie van ActivLease

Hi Walter, bedankt voor de mooie woorden over onze service. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers met je nieuwe ID.4!

Hester uit Halsteren
Geschreven op 19 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Van besluitvorming tot aflevering helder en consequent goed en accuraat geholpen. Heel fijn dat ik steeds met dezelfde persoon kon schakelen!

Reactie van ActivLease

Hoi Hester, helemaal top, hartelijk dank voor deze beoordeling!

Tijs uit Amersfoort
Geschreven op 13 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Het is ActiveLease gelukt om mij een VW ID4 te leveren in 2020. Communicatie hierover met Patrick en collega's was goed en ik ben verder ook goed geholpen.

Reactie van ActivLease

Hoi Tijs, bedankt voor de 10 en heel veel plezier met je ID.4!

Yvonne uit Helmond
Geschreven op 08 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze nemen snel contact met je op, je krijgt één aanspreekpunt en ze schakelen snel. Binnen 2 weken was voor mij een perfecte auto gevonden en was deze afgeleverd. Net voor 2021 kon ik nog met 8% bijtelling elektrisch rijden.

Reactie van ActivLease

Hoi Yvonne, bedankt voor de 10! Fijn ook om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld. We wensen je veel rijplezier.

Silvie uit Poortugaal
Geschreven op 08 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Active Lease is een zeer betrokken onderneming tov van zijn klanten. Het contact tussen mij en met name Emile Jansen is zeer prettig verlopen en ze zijn zelfs buiten kantooruren ( noodgevalletje) bereikbaar. Active Lease wil ik dan ook zeer aanbevelen!

Reactie van ActivLease

Een mooi compliment. Bedankt voor de aanbeveling en de topscore Silvie!

Thomas uit Geleen
Geschreven op 06 januari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Na een korte zoektocht snel en vakkundig geholpen door Activ Lease. Zij konden mijn nieuwe Polestar2 snel offreren en nog voor einde jaar in orde maken. Prima service!

Reactie van ActivLease

Nieuw jaar, nieuwe leaseauto. Fijn dat je tevreden bent Thomas. Bedankt voor de positieve review!

Chris uit Bergeijk
Geschreven op 05 januari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden over de geboden service!

Reactie van ActivLease

Hoi Chris, hartelijk dank voor de review en de mooie score. Volgende keer gaan we voor de 10!

Nick uit Amsterdam
Geschreven op 28 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Via google bij Activlease terecht gekomen voor het leasen van meerdere auto's. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op alle vragen. Patrick heeft naar onze wensen geluisterd en een goed totaalplaatje gemaakt. Ook snelle levering was goed geregeld. Uiteindelijk heeft ook Kenneth zeer goed gehandeld om één en ander voor elkaar te krijgen. Al met al goed geholpen en ze hebben klantgericht gehandeld. Een aanrader voor een zorgeloze bemiddeling en afsluiten van contracten!

Reactie van ActivLease

Hoi Nick, bedankt voor je uitleg en de prachtige score. Dat alles naar wens is verlopen stemt ons ook tevreden!

Laurens uit Amsterdam
Geschreven op 28 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Veel dank aan het ActivLease team voor de perfecte opvolging en goede service tijdens het offerte-en leverings traject van mijn lease auto. Dankzij de expertise en pro-actieve houding van Patrick en Kenneth ben ik prima geadviseerd en is het gelukt om de auto voor jaareinde geleverd te krijgen. Ook de nazorg is perfect. Op de servicegerichtheid van ActivLease kan menig bedrijf jaloers zijn.

Reactie van ActivLease

Dag Laurens, dankjewel voor deze mooie review, dat motiveert ons nog meer :)

Jogan uit Assen
Geschreven op 28 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

De medewerkers die ik gesproken heb, waren zeer deskundig, vriendelijk, en ook niet onbelangrijk, betrouwbaar in hun afspraken. Niets dan lof voor de snelle afhandeling.

Reactie van ActivLease

Fijn dat je ons als betrouwbaar hebt ervaren Johan, dat vinden we erg belangrijk. Bedankt voor de mooie review!

Erwin de Graaf uit Nieuw-Vennep
Geschreven op 17 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Na de offerte aanvraag direct terug gebeld door Patrick, behoorlijk active :-) We bleken niet de enigen die nog een paar auto's wilde ontvangen dit jaar, we waren eigenlijk al aan de late kant. Na een paar belletjes en een proefrit hebben we nog twee auto's kunnen bestellen. Die werden ruim op tijd geleverd, super service! Ondertussen hebben we al meer dan 1000km gereden en zijn dik tevreden. Bedankt voor de inzet en ondersteuning Patrick!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Erwin! Fijn om te lezen dat onze service én de auto's naar wens zijn. Namens Patrick en de rest ook bedankt voor de mooie review :)

Bert uit EINDHOVEN
Geschreven op 15 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Mijn vraag van begin november aan ActivLease is geweest een Polestar 2 te leveren voor einde 2020. Vanaf het begin hebben ze het vertrouwen gegeven dat dit ging lukken. En idd het is gelukt! Vrijdag 11-12 jl. hebben we de auto in Beesd opgehaald. Daniel en collega’s dank voor jullie prettige, professionele en klantgerichte attitude! Gewoon TOP geregeld!

Reactie van ActivLease

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent Bert! Heel veel rijplezier en tot ziens!

Erik Kemble uit Waalwijk
Geschreven op 15 december 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid

Positieve ervaring, goede communicatie, duidelijke informatie voorziening.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review Erik!

<< 1 2 3 4 >>

Hoe wij reviews verzamelen

De reviews die op onze site staan worden door klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeKlantbeoordelingen