ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeEquipment leaseWegtransport

Wegtransport

Is uw bedrijf gespecialiseerd in nationaal of internationaal transport, of haalt uw bedrijf vuilnis op in de buurt? Er komt een moment dat er een nieuwe truck, trailer of misschien wel beide benodigd is. ActivLease wilt u graag helpen door flexibele leaseoplossingen te bieden. Samen gaan we op zoek naar een passende leaseoplossing voor uw vervoerswensen. Het maakt ook niet uit of de vrachtwagen gloednieuw is of al een aantal kilometers op de teller heeft. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke vervoersmiddel voor uw situatie. Zoekt u een transportmiddel dat hier niet bij staat? Geen probleem. Voor alle soorten wegtransport equipment leasen kunt u contact met ons opnemen!

Offerte aanvragenContact opnemen

Vrachtwagen leasen

Heeft uw transportbedrijf nieuw materieel nodig? En wilt u graag liquide middelen vrij houden? Dan kunt u uw transportmaterieel laten financieren. Of het nu gaat om een nieuwe DAF, Volvo of Scania of een gebruikte transportwagen, wij zoeken voor alle mogelijkheden de best passende lease oplossing. De specialisten waar wij mee samenwerken zijn bekend met het materieel waar u mee werkt en het onderpand is het belangrijkste criteria voor de financieringsoplossing. Zij bekijken waar u het transportmaterieel voor gebruikt en wat dat doet met de waarde ervan. Daarop wordt de leaseofferte gebaseerd en niet/minder op behaalde resultaten in het verleden.

Wegtransport ActivLease

Trailer, oplegger of kipper leasen

Om goederen (inter)nationaal te kunnen vervoeren zijn er trailers nodig. Welke soort trailer u ook zoekt, alles is mogelijk: 

  • Huiftrailers
  • Gesloten trailers
  • Koel-vries trailers
  • Multi- combichassis voor het vervoeren van containers)

Gebruikt of nieuw, groot of klein. ActivLease zoekt altijd naar de beste lease oplossing.

Bus of touringcar leasen

Bent u actief in het personenvervoer en op zoek naar een passende leaseoplossing voor een nieuwe of gebruikte touringcar of stadsbus? ActivLease helpt u graag verder. Zelfs als u een hele vloot stadsbussen zou willen aanschaffen of vervangen. Het kan allemaal.

Sale and Lease Back

Uw eigen vrachtwagens, trailers, bussen of ander soort wegtransport equipment leasen? U ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen de markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in je wagenpark, waardoor het doen van nieuwe investeringen soms lastig is. Om dit kapitaal vrij te krijgen kan Sale and Lease Back een goede oplossing zijn. Verkoop uw wagenpark aan een leasemaatschappij en lease deze via een sale and lease back constructie weer terug.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeEquipment leaseWegtransport