ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Impressie: Outlander 2016

28-08-2015

Impressie: Outlander 2016

Een luxe Plug-in Hybrid crossover met fiscaal voordeel

Heeft u wel eens gehoord van de Mitsubishi Outlander PHEV? Vast en zeker. We spreken over een legende op vier wielen. Nu is er een nieuw model. De Mitsubishi Outlander PHEV is dé auto van deze tijd. De nieuwe Outlander is stiller en zuiniger, maar bovenal is de SUV nog steeds zeer ruim en super pratkisch.

De nieuwe generatie Outlander

Het meesterstuk heeft de show gestolen, de Mitsubishi Outlander PHEV is de eerste auto met een plug-in hybride suv. Een hele happening als je het mij vraagt, dit is precies wat wij nodig hebben. Een auto die mee veert met het milieu. Stelt u zich eens voor, een auto met een panoramadak, lederen bekleding, navigatie, 1.500 kg trekgewicht en maar 7% bijtelling. Geen locatie is voor u te ver of ingewikkeld. Met een uitgebreid infotainment en communicatie systeem bent u altijd voorbereid op wat komen gaat. Terwijl ik naar de nieuwe Mitsubishi Outlander loop, zie ik dat deze fijne lease auto voorzien is van mooie lichtmetalen velgen een nieuwe kleur metallic lak. Wanneer ik de Outlander van binnen bekijk zie ik een innovatieve PHEV Drive selector, een gave joystick. Deze Mitsubishi is er in de uitvoeringen Business Edition, Executive Edition, Instyle en Instyle+.

Mitsubishi Outlander 2016 foto's

Mitsubishi-Outlander-PHEV-ActivLease-rij-impressie Mitsubishi-Outlander-PHEV-financial-lease Mitsubishi-Outlander-PHEV-ActivLease-operational-lease Mitsubishi-auto-lease-ActivLease nieuwe-lease-auto-Mitsubishi-autoleasing

7% bijtelling voor de nieuwe Outlander PHEV

‘’Heeft u verder nog vragen?’’ op een brochure zie ik dat de nieuwe Plug-in Hybride 7% bijtelling heeft. Ik betrap me er zelf op dat ik de Mitsubishi Outlander bewonder om zijn kwaliteiten. De lage netto bijtelling is echter een heel erg fijn bijkomend voordeel. U dient dan echter wel nog dit jaar de auto te leasen.

Creating the leasing

De Mitsubishi Outlander PHEV is innovatief in zijn soort. Het past zich geheel aan naar onze ‘levensstijl’.  Tegenwoordig hebben we veel zaken graag onder controle, we doen er alles aan om de controle te behouden. De PHEV Outlander geeft u genoeg ruimte om het naar uw wens te maken. De leasing bepaalt u zelf. Short lease, operational lease of financial lease. ‘’Neem uw tijd’’ zegt de volgende pagina. Terwijl ik de brochure vast houd, houdt de auto vast aan zijn belofte, de beoefening om het comfort door te vertalen naar ieders wens.

Mitsubishi Outlander 2016 prijzen

Eerlijk is eerlijk, een auto is niet zo maar een uitgave. We hebben het over een investering in het vergemakkelijken van het leven. Een auto die ons bedient. De nieuwe auto, de Outlander 2016 staat al voor u klaar vanaf €39.990,00. Leasen? Dat kan nu geregeld worden. Klik hier om naar de lease outlet te gaan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogImpressie: Outlander 2016