ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogJournalisten testen de Porsche Taycan 2024 face...

Journalisten testen de Porsche Taycan 2024 facelift: 'een weergaloze GT'

05-04-2024
Journalisten testen de Porsche Taycan 2024 facelift: 'een weergaloze GT'

De Porsche Taycan 2024 versie kunt u nu bestellen bij ActivLease. Nederlandse autojournalisten werden uitgenodigd om in Spanje de facelift uit te testen. Ze zijn unaniem lyrisch over de nieuwe Porsche! We behandelen hieronder de belangrijkste details uit hun reviews en ook wat de vanafprijzen voor de nieuwe Taycan zijn. Onze vriendelijke medewerkers kunnen u persoonlijk verder informeren over de elektrische topauto. De eerste levering van de nieuwe Porsche Taycan start dit voorjaar en elektrisch leasen is dit jaar nog extra voordelig.

Porsche Taycan 2024 prijzen

De prijzen voor de vernieuwde Porsche Taycan starten vanaf 107.000 euro. U rijdt dan in de 408 pk achterwielaangedreven versie. Upgraden kan naar de Taycan 4S met 544 pk vermogen en een prijskaartje van 126.800 euro. De Turbo doet er een schepje bovenop met 884 pk voor 183.000 euro en de Turbo S nog meer met 952 pk voor 219.000 euro. Als u de hele suikerpot wil kiest u voor topmodel de Porsche Taycan Turbo GT, met 1.108 pk vermogen voor 250.000 euro. Als gratis extra kunt u het topmodel ook bestellen met een Weissach-pakket; de circuitversie met raceinterieur en een grote achtervleugel.

Alle uitvoeringen van de gefacelifte Porsche Taycan zijn echter sterk verbeterd en hebben aanzienlijk meer vermogen. Dat valt ook de autojournalisten op, die unaniem stellen dat het basisuitvoering van deze publiekslieveling al een fenomenale sportauto-ervaring levert.

Autoweek over de nieuwe Porsche Taycan

De Autoweek-journalist is zichtbaar onder de indruk van de rijprestaties. Visueel is er weinig veranderd aan het model, in ieder geval aan de buitenkant. En van binnen voelt de Taycan nog wat krap, maar dat geeft eigenlijk niet. Porsche heeft zwaar geïnvesteerd in het verbeteren van de rijprestaties en ook de efficiëntie van de elektrische motor. Dat merkt de journalist ook echt, zoals in de video hieronder te zien is.

Autovisie over de Porsche Taycan 2024

Autovisie is misschien nog wel positiever over de Taycan. Ze hebben het over een “perfecte afwerking” en vinden net als Autoweek dat de basisversie al belachelijk veel waar voor uw geld geeft. Niettemin beseffen ze dat de Porsche tot het topsegment hoort en daarom ook topwerk moet leveren. Dat is gelukt met de nieuwe Taycan, met uitzondering van de banden die tijdens de testrit iets te veel geluid maakten.

Autoblog over de Porsche Taycan update

De journalist van Autoblog is het met zijn collega’s eens dat de Porsche Taycan basisuitvoering al een geweldig sportieve ervaring biedt, maar hij vindt het verder niet zo erg om “de hooligan” uit te hangen op de racebaan met de 4S of nog sterkere uitvoeringen. Hij probeerde ook het snelladen uit met de Taycan en dat lukte fantastisch. Met maximaal 320 kW laadsnelheid, en er is meer: de Taycan kan al bij 15 graden snelladen dus preconditioneren is niet meer nodig. Bij de basisuitvoering is het snelladen wel lager tot maximaal 270 kW.

Verbeterde actieradius van de Porsche Taycan

Alle uitvoeringen van de Porsche Taycan doen tegelijk mee aan de modelupdate en er komen tevens twee verbeterde accupakketten. De standaard uitvoering heeft 89 kWh capaciteit wat nog steeds goed is voor 590 km actieradius (WLTP-cyclus). De Turbo (S) komt altijd met het grotere accupakket van bruto 105 kWh grootte dat 35 procent meer bereik oplevert. Met Range Performance Battery+ daarbovenop is de Porsche Taycan met achterwielaandrijving goed voor 678 kilometer actieradius.

Nieuwe Porsche Taycan bestellen bij ActivLease

Meer weten over de nieuwe Porsche Taycan of wilt u gelijk uw exemplaar bestellen? ActivLease heeft de orderboeken geopend en onze vriendelijke medewerkers sturen u graag een vrijblijvende leaseofferte. Vraag naar de mogelijkheden en de fiscale voordelen van elektrisch leasen in 2024. De vernieuwde Porsche Taycan leveren wij dit voorjaar.

Lease acties voor de Porsche Taycan bij ActivLease

89kWh ev 300kW aut
Porsche Taycan
Binnenkort
89kWh ev 300kW aut
Netto bijtelling:
€ 657,-
Actieradius:
590 km
Leaseprijs:
€ 1.349,-
89kWh ev 4s 400kW aut
Porsche Taycan
Binnenkort
89kWh ev 4s 400kW aut
Netto bijtelling:
€ 791,-
Actieradius:
557 km
Leaseprijs:
€ 1.561,-
105kWh ev turbo 520kW aut
Porsche Taycan
Binnenkort
105kWh ev turbo 520kW aut
Netto bijtelling:
€ 1.172,-
Actieradius:
630 km
Leaseprijs:
€ 2.138,-
105kWh ev turbo s 570kW aut
Porsche Taycan
Onderweg naar NL
105kWh ev turbo s 570kW aut
Netto bijtelling:
€ 1.416,-
Actieradius:
630 km
Leaseprijs:
€ 2.568,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogJournalisten testen de Porsche Taycan 2024 face...