ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuw infotainmentsysteem voor Opel Insignia en andere Opel leaseauto's

05-07-2018

Nieuw infotainmentsysteem voor Opel Insignia en andere Opel leaseauto's

Een nieuwe generatie infotainmentsystemen ligt klaar voor de Opel Insignia en andere modellen. Opel voorziet ze van een verbeterde besturing en connectiviteitsfuncties, zodat deze meer in lijn zijn met de hedendaagse verwachtingen. Eerst is de Insignia aan de beurt voor een upgrade, daarna in 2019 volgen andere Opel modellen. ActivLease is uw Opel leaseintermediair en vertelt u over de nieuwe functies.

Multimedia Navi Pro

De nieuwe infotainmentsystemen van Opel heten Multimedia en Multimedia Navi Pro. Deze hebben een verbeterd 8 inch digitaal display, een intuïtieve layout en kunnen bediend worden via het touchscreen, gesproken commando’s of de knoppen op het stuurwiel. Daarnaast moet het zoomen en scrollen sneller werken dan voorheen.

De systemen worden door Opel gekoppeld aan het Driver Information Cluster, een digitaal instrumentarium van tevens 8 inch groot. Dit kan optioneel aangevuld worden met een head-up display, waarmee de informatievoorziening helemaal compleet is. Uiteraard kan de bestuurder grotendeels zelf kiezen wat er op de schermen wordt getoond.

Nieuwe generatie Opel Infotainment

Nieuwe features

Multimedia Navi Pro komt met allerlei nieuwe features die beschikbaar zijn wanneer de Opel Insignia verbonden is met het internet. Zoals Live Traffic voor actuele verkeersinformatie, realtime brandstofprijzen en over-the-air kaartupdates. Ook is het nu mogelijk om meerdere profielen in te stellen, zodat de auto persoonlijke voorkeuren voor climate control, muziek playlists en favoriete bestemmingen onthoud.

Twee smartphones tegelijk

Met het nieuwe infotainmentsysteem kunnen Opel leaserijders niet één, maar twee smartphones tegelijkertijd koppelen. Met Apple CarPlay of Android Auto kunt u uw favoriete apps op het touchscreen van de auto bedienen, zodat u tijdens zakelijke ritten beter bereikbaar blijft. Smartphonekoppeling kan ook via Bluetooth of USB.

Opel Driver Information Cluster Opel Multimedia Navi Pro Opel Multimedia Navi Pro Opel Multimedia Navi Pro Opel Multimedia Navi Pro

Nieuwe Opel auto leasen doet u bij ActivLease

De Opel Insignia met vernieuwd infotainmentsysteem is een nog aantrekkelijker leaseauto geworden dan voorheen. U kan hem bij ActivLease uit voorraad leasen als vijfdeurs Grand Sport en extra ruime Sports Tourer. Uiteraard zijn alle andere Opel modellen bij ons zeer voordelig te leasen, zoals de Opel Grandland X en Opel Astra. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en zij berekenen voor u een persoonlijke leaseprijs. ActivLease is uw Opel leaseintermediair!

Bron: Opel

Tags
Opel
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuw infotainmentsysteem voor Opel Insignia en...