ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe eerste Powerwall van Nederland

De eerste Powerwall van Nederland

17-11-2016

De eerste Powerwall van Nederland

De eerste Tesla Powerwall van Nederland is geplaatst bij Vincent Everts. Een interessant product dat dus voor het eerst is geïnstalleerd in Nederland door energiebedrijf Eneco.

Naar Tesla Model S

 

Uw eigen thuis batterij

Een innoverende thuis batterij zoals Tesla hem zelf noemt. Hij slaat namelijk energie uit onder andere zonnepanelen op tot wel 6400 Watt. Zonder zo'n handige Powerwall gaat de energie niet alleen verloren, u heeft ook een minder interessante en technisch hoogstaande buitenmuur. Een leuk bijkomend feit is dat de Powerwall uw huis kan voorzien van noodstroom. De Powerwall kan in contact staan met zonnepanelen. Mocht u dan stroom te veel hebben, dan kan de Powerwall het gewoon opslaan. Dit wordt allemaal door Eneco in de cloud gemanaged. 

Meer advies?

Neem contact op

Power in the wall

De opgeslagen stroom in de Powerwall kunt u gewoon gebruiken voor verlichting en apparatuur in huis. Tevens heeft u deze Powerwall in 10 jaar tijd terugverdient. Door een soortgelijke powerwall kunt u wel bijna €500,- per jaar terug krijgen van uw energieleverancier. Een leuke bijkomstigheid die alles nog wat interessanter maakt.

Bekijk aanbod elektrische auto's

Tags
Tesla
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.