ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogModerne Golf driecilinder

Moderne Golf driecilinder

28-05-2015
Moderne Golf driecilinder

Zuinige en sterke motor voor begeerde Golf

Vanaf heden zijn de Volkswagen Golf, Golf Variant en Golf Sportsvan te bestellen met een nieuwe 1.0 TSI-benzinemotor. Het is een krachtige en zuinige driecilinder en krijgt het label BlueMotion. Alle 1.0 TSI BlueMotion wagens komen in aanmerking voor 20% bijtelling. 

Alles over de nieuwe Volkswagen Golf driecilinder motor

De eenlitermotor geeft weer dat downsizing ook voordelen met zich mee brengt. Door de directe brandstofinjectie en turbo heeft de 1.0 TSI BlueMotion een vermogen van 85 kW/115 pk en een koppel van 200 Nm. De wagen sprint van 0 naar 100 km/u in 9,7 seconden. De topsnelheid ligt begrenst op 204 km/u. De CO2-emissie bedraagt slechts 99 gram per gereden kilometer.

De invloed van de bijtellingsregels voor 2016 op de nieuwe Golf

Per 2016 zullen de bijtellingsregels wijzigen. Er komt een nieuwe categorie waar de 1.0 TSI BlueMotion onder zal komen. Auto’s met een uitstoot van 51 t/m 106 gram per kilometer worden belast met 21% bijtelling. Zo ook de 1.0 TSI BlueMotion. Dat maakt deze Volkswagen Golf dus interessant als lease auto. Auto’s met een emissiewaarde van 107 gram per kilometer en hoger vallen in de hoogste bijtellingscategorie van 25%. In vergelijking met voorgaande bijtellingsregels maakt het in 2016 niet meer uit op wat voor soort brandstof een auto rijdt. Alleen de uitstootwaardes tellen nog mee in het bepalen van de bijbehorende bijtellingscategorie. In 2015 zal de nieuwe motor voor de Golf in aanmerking komen voor 20% bijtelling. Het scheelt dus 1 procent wanneer u de nieuwe Volkswagen Golf TSI nu leaset in plaats van in 2016.

Volkswagen Golf 1.0 TSI leasen

Leasen? Dat kan financial of operational. Volkswagen autoleasing kan geregeld worden via ActivLease. De leasetarieven van de nieuwste Golf met driecilinder benzinemotor zijn nog niet bekend. Wel kunt u alvast een lease prijs aanvragen. ActivLease maakt snel een transparante offerte voor u op. Wij vergelijken als lease intermediair de financial of operational lease tarieven bij vele maatschappijen. De beste lease deal? Die vinden wij voor u.

Nu interessant: Volkswagen Golf GTE 1.4 Hybrid 2015

De GTE 1.4 TSI Hybrid is zuinig en dat is te zien aan de bijtelling. Slechts 7% fiscale bijtelling moet de zakelijke leaserijder betalen voor de zeer comfortabele Plug-in Hybrid. De wagen heeft sportieve prestaties: 204 pk. Dit terwijl de CO2-emissie maar 35 gram per kilometer bedraagt. De auto profiteert van alle voordelen die komen kijken bij elektrisch rijden.

Zelf de bijtelling van uw Volkswagen Golf calculeren? Klik dan hier.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogModerne Golf driecilinder